facebook_pixel

ZipUsIn universaali kantopaneeli

45,00 

ZipUsInin universaali kantopaneeli sopii lähes kaikkiin vetoketjullisiin takkeihin. Paneelissa on klipsikiinnitys, ja sen materiaalina on tuulen- ja vedenpitävä softshell.

Voi harmi! Tämä tuote on loppunut verkkokauppamme varastosta. Mikäli haluat varmistaa tuotteen saatavuuden myymälästä, otathan meihin yhteyttä.

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Kantopaneeli ilman välikappaleita

ZipUsIn on luonut aivan uudenlaisen patentoidun tavan kiinnittää kantopaneelin mihin tahansa vetoketjulliseen takkiin! Kyseessä on klipsuilla kiinnitettävä paneeli, jonka avulla teet omasta takistasi kantotakin tai raskaustakin. Voit yhdistää ZipUsIn universaalin kantopaneelin useimpiin takkeihin, sen voi irroittaa ja kiinnittää uudelleen helposti, joten samaa panelia voi ilman lisäosia käyttää vaikka talouden kaikissa vetoketjutakeissa.

ZipUsIn-paneeli sopii käytettäväksi erilaisten kantovälineiden, niin kantoliinojen kuin kantoreppujen kanssa. Raskauden aikana paneeli antaa takkiisi lisää tilaa kasvavalle vatsalle, ja myöhemmin kantaessasi vauvaa takki mahtuu kiinni, ja pysytte molemmat lämpiminä. Vauvaa ei tarvitse pukea takin alle paksusti, ja voit säätää lämpötilaa avaamalla ja sulkemalla vetoketjua. Kantopaneeli suojaa lasta tuulelta ja viimalta.

ZipUsIn sopii käytettäväksi todella monien erilaisten vetoketjullisten takkien kanssa, sillä kantopaneelin leveyttä voi säädellä. Paneelin keskivaiheilla on kaksi kiristysmahdollisuutta, joilla voi säätää takkia istuvammaksi vauvan koon mukaan. Kantopaneeli on erinomainen vaihtoehto, jos et halua ostaa erillistä kanto- tai äitiystakkia tai jos haluat käyttää juuri niitä omia kivoja takkeja, mitä aikaisemminkin.

Parasta on, että yhtä ja samaa paneelia voi käyttää eri takeissa, koska tämä kiinnitetään vetoketjuun klipsillä, jonka voi avata ja sulkea uudestaan ja uudestaan. Voit siis vaihdella kantopaneelia omasta suosikkitakista toiseen tai vaikkapa puolisoiden kesken. Klipsit kiinnittyvät takin vetoketjuihin napakasti, mutta eivät vahingoita vetoketjua.

Huomaathan, että paneeli istuu eri takeissa eri tavoin riippuen takin mallista ja vetoketjun asettelusta.

Ominaisuudet

  • Paneeli on 64 cm korkea ja toisesta päästä 19 cm, toisesta 30 cm leveä.
  • Soveltuu käytettäväksi odotusaikana ja kannettaessa lasta kantajan etupuolella.
  • Voi käyttää melkein minkä tahansa vetoketjullisen takin kanssa.
  • Raskauden aikana yläreunaa saa tiivistettyä, jotta oma kaula ei jää paljaaksi.
  • Materiaali tuulen- ja vedenpitävä softshell, 100 % polyesteri.
  • Huom! Tällä kantopaneelilla ei voi kantaa lasta selkäpuolella!
  • Suosittelemme hienopesua 30-40 asteessa.
Käyttötarkoitus

, , , ,

Merkki

Lapsen ikä

, ,

Avainsana

, ,

Materiaali

Kantoasento

Etupuolella kasvot kantajaan päin

Värisävy / kuvio

Mitat

Korkeus 64 cm, Leveys 19-30 cm

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Konepestävä

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ZipUsIn universaali kantopaneeli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...