facebook_pixel

Yaro rengasliina Delta Black White (puuvilla)

55,00 

Mustavalkoinen Yaro Delta Black White on tyylikäs ja näppärä puuvillainen rengasliina, jonka neliöpaino on 230 g/m2.

Voi harmi, lopussa varastostamme! Jos haluat varmistaa saatavuuden myymälästä, ota meihin yhteyttä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Yaro Delta rengasliina

Tämä rengasliina on materiaaliltaan 100% puuvillaa. Puuvilla on rengasliinojen perusmateriaali ja soveltuu kaikenikäisten lasten kantamiseen. Puuvillan parhaita puolia on sen helppohoitoisuus, puuvillaliina ei kärsi pesukerroista eli puklailut, ruokailut, kura tai rapa eivät sitä pelota.

100% puuvilla, neliöpaino 230 g/m2

Liinan leveys 75 cm

Yaro kantoliinat

Ylelliset kuosit ja herkulliset värit yhdistyvät suorastaan taiteeksi Yaron kudotuissa kantoliinoissa. Yaron liinat ovat konekudottuja ja ne valmistetaan Euroopassa. Kudotuille kantoliinoille tyypillisesti myös Yaronkin liinat ovat vinojoustavia ja sopivat erinomaisesti moniin erilaisiin sidontoihin.

Rengasliinat

Rengasliinat ovat monikäyttöisiä kantovälineitä, joiden käytön opittuasi olet tyytyväinen käyttäjä koko kantamisen ajan läpi. Rengasliina soveltuu loistavasti jo vastasyntyneestä asti ja on erityisesti kotioloissa ja vaikka kauppareissuilla hintansa lunastava pikaväline. Monesti ajatellaan, että rengasliinalla ei jaksa kantaa isompaa lasta, mutta vaikka rengasliina on yhden olan kantoväline, siitä on runsaasti apua silloinkin, kun joutuisit joka tapauksessa kantamaan isompaa lasta sylissä – pienikin apu on silloin iso apu!

Rengasliina soveltuu erityisen hyvin niin sanottuun kuikuiluvaiheeseen, kun vauva haluaa kiihkeästi nähdä, mitä ympärillä tapahtuu. Rengasliinalla saat siirrettyä lapsen edestä lonkalle vain kääntämällä lapsen sivummalle, jolloin lapsi näkee huomattavasti paremmin ympärilleen ja eteensä. Rengasliinat ovat myös imetykseen loistavasti soveltuvia kantovälineitä, sillä sidontaa saa helposti löystettyä ja kiristettyä ilman, että lasta täytyy ottaa kyydistä pois.

Katso video rengasliinan käytöstä – tästä linkistä pääset katsomaan videon rengasliinan käytöstä vastasyntyneen kanssa.

Merkki

Materiaali

Värisävy / kuvio

, , ,

Neliöpaino

Valmistusmaa

Eurooppa

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella