facebook_pixel

Yaro rengasliina La Vita Dark Blue (puuvilla)

59,00 

Kaunis, sinisenä hehkuva perusliina kaikkeen käyttöön.

Voi harmi, lopussa varastostamme! Jos haluat varmistaa saatavuuden myymälästä, ota meihin yhteyttä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osasto:

Yaro La Vita rengasliina

Tässä liinassa yhdistyvät Yaron klassikkokuosi La Vita ja hillityn tyylikäs sinisävyinen värimaailma. Tämä yhdistelmä on ehdottomasti upea ja ajaton!

Puuvilla materiaalina on helppohoitoinen ja tuntuu päällä mukavalta. Käytössä liina pehmenee entisestään ja siispä  puuvilla sopii hyvin ihan pikkuvauvasta isompaankin lapseen saakka.Tämä liina on tuntumaltaan erittäin miellyttävä. Liina on helposti mukautuva, joten se sopii hyvin myös aloittelijalle.

100% puuvilla, neliöpaino 220 g/m2

Liinan leveys 75 cm

Yaro kantoliinat

Ylelliset kuosit ja herkulliset värit yhdistyvät suorastaan taiteeksi Yaron kudotuissa kantoliinoissa. Yaron liinat ovat konekudottuja ja ne valmistetaan Euroopassa. Kudotuille kantoliinoille tyypillisesti myös Yaronkin liinat ovat vinojoustavia ja sopivat erinomaisesti moniin erilaisiin sidontoihin.

Rengasliinat

Rengasliinat ovat monikäyttöisiä kantovälineitä, joiden käytön opittuasi olet tyytyväinen käyttäjä koko kantamisen ajan läpi. Rengasliina soveltuu loistavasti jo vastasyntyneestä asti ja on erityisesti kotioloissa ja vaikka kauppareissuilla hintansa lunastava pikaväline. Monesti ajatellaan, että rengasliinalla ei jaksa kantaa isompaa lasta, mutta vaikka rengasliina on yhden olan kantoväline, siitä on runsaasti apua silloinkin, kun joutuisit joka tapauksessa kantamaan isompaa lasta sylissä – pienikin apu on silloin iso apu!

Rengasliina soveltuu erityisen hyvin niin sanottuun kuikuiluvaiheeseen, kun vauva haluaa kiihkeästi nähdä, mitä ympärillä tapahtuu. Rengasliinalla saat siirrettyä lapsen edestä lonkalle vain kääntämällä lapsen sivummalle, jolloin lapsi näkee huomattavasti paremmin ympärilleen ja eteensä. Rengasliinat ovat myös imetykseen loistavasti soveltuvia kantovälineitä, sillä sidontaa saa helposti löystettyä ja kiristettyä ilman, että lasta täytyy ottaa kyydistä pois.

Katso video rengasliinan käytöstä – tästä linkistä pääset katsomaan videon rengasliinan käytöstä vastasyntyneen kanssa.

Avainsana

, ,

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Materiaali

Merkki

Neliöpaino

Valmistusmaa

Eurooppa

Värisävy / kuvio

,