facebook_pixel

Yaro rengasliina Broken Twill 33

33,00 

Yaron edullinen rengasliina laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä, vaikkapa aloittelijalle tai värjäyskokeiluihin!

Voi harmi, lopussa varastostamme! Jos haluat varmistaa saatavuuden myymälästä, ota meihin yhteyttä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Yaro Broken Twill rengasliina

Tämä liina onkin hieman ainutlaatuinen tapaus; liina on syntynyt, koska Yaro on halunnut tuoda markkinoille edullisen kantoliinan, jotta yhä useammalla vanhemmalla olisi mahdollisuus kokeilla kantamista helposti, ilman suuria hankintakustannuksia! Edullisesta hinnasta huolimatta liinassa ei ole joustettu laadussa tai turvallisuudessa, vaan tämäkin Yaron liina on valmistettu turvallisista materiaaleista laadusta tinkimättä. Jos etsinnässä on hyvä perusliina edulliseen hintaan, tämä on erinomainen vaihtoehto joko itselle tai vaikkapa lahjaksi. Tämän kyseisen kantoliinan pelkistetty ilme ja edullinen hinta antavat myös loistavan mahdollisuuden omille värjäyskokeiluille!

Rengasliina on helppo ja nopea kantoväline niin pienelle kuin isommallekin lapselle. Yaron rengasliinoissa on laskostamaton olka, ja hopeiset, isot renkaat, jotka luistavat kankaassa miellyttävästi.

Tämä Broken Twill 33 -kantoliina on valmistettu 100% puuvillasta. Puuvilla materiaalina on helppohoitoinen, ja se tuntuu päällä mukavalta. Käytössä liina pehmenee ja paranee entisestään. Puuvilla materiaalina sopii hyvin ihan pikkuvauvasta isommankin lapsen kantamiseen saakka.

100% puuvilla, neliöpaino 250 g/m2

Liinan leveys 75 cm

Yaro kantoliinat

Ylelliset kuosit ja herkulliset värit yhdistyvät suorastaan taiteeksi Yaron kudotuissa kantoliinoissa. Yaron liinat ovat konekudottuja ja ne valmistetaan Euroopassa. Kudotuille kantoliinoille tyypillisesti myös Yaronkin liinat ovat vinojoustavia ja sopivat erinomaisesti moniin erilaisiin sidontoihin.

Rengasliinat

Rengasliinat ovat monikäyttöisiä kantovälineitä, joiden käytön opittuasi olet tyytyväinen käyttäjä koko kantamisen ajan läpi. Rengasliina soveltuu loistavasti jo vastasyntyneestä asti ja on erityisesti kotioloissa ja vaikka kauppareissuilla hintansa lunastava pikaväline. Monesti ajatellaan, että rengasliinalla ei jaksa kantaa isompaa lasta, mutta vaikka rengasliina on yhden olan kantoväline, siitä on runsaasti apua silloinkin, kun joutuisit joka tapauksessa kantamaan isompaa lasta sylissä – pienikin apu on silloin iso apu!

Rengasliina soveltuu erityisen hyvin niin sanottuun kuikuiluvaiheeseen, kun vauva haluaa kiihkeästi nähdä, mitä ympärillä tapahtuu. Rengasliinalla saat siirrettyä lapsen edestä lonkalle vain kääntämällä lapsen sivummalle, jolloin lapsi näkee huomattavasti paremmin ympärilleen ja eteensä. Rengasliinat ovat myös imetykseen loistavasti soveltuvia kantovälineitä, sillä sidontaa saa helposti löystettyä ja kiristettyä ilman, että lasta täytyy ottaa kyydistä pois.

Katso video rengasliinan käytöstä – tästä linkistä pääset katsomaan videon rengasliinan käytöstä vastasyntyneen kanssa.

Avainsana

, ,

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Materiaali

Merkki

Neliöpaino

Valmistusmaa

Eurooppa

Värisävy / kuvio

,

Saatat myös pitää...