facebook_pixel

Tula vauvatuki vastasyntyneen kantamiseen

35,00 

Vauvatuen avulla saat pienenkin vauvan kyytiin Tulan Standardikokoiseen reppuun.

Poista

JUHANNUKSEN LISÄETU! Kun tilaat yli 50 eurolla saat maksuttoman toimituksen! Käytä ostoskorissa kuponkikoodia POSTARITON!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osasto:

Vauvatuen avulla otat Tula standard kantorepun käyttöön jo vastasyntyneellä

Vauvatuki on Tula kantoreppuihin myytävä lisävaruste, joka mahdollistaa vastasyntyneen kantamisen standardikokoisella Tula kantorepulla. Vauvatuki varmistaa pienelle vauvalle sopivan ja turvallisen kantoasennon kantorepun kyydissä. Se antaa tukea vauvan selälle ja niskalle sekä varmistaa, että vauvan lonkat ja jalat ovat repun sisällä pienelle vauvalle sopivassa asennossa (vauvan vähän kasvaessa, jalkaterät tulevat ulos repun sivuilta).

Vauvatuki varmistaa, ettei vauva pääse lysähtämään repun sisällä huonoon asentoon ja pitää vauvan asennon hengityksen kannalta turvallisena. Vauvatuki koostuu pienestä tyynystä, jonka päällä vauva istuu repun sisällä sekä selkää ja niskaa tukevasta pehmustetusta kappaleesta. Vauvatuki kiinnitetään tarranauhoilla, jotta se pysyy napakasti paikallaan.

Milloin vauvatuki on tarpeen?

Vauvatuen voi ottaa käyttöön noin 3,5-kiloisen terveenä ja täysiaikaisena syntyneen vauvan kanssa. Vauvatukea käytetään, kunnes vauva on noin 6-7-kiloinen. Yleensä vauvatukea ei tarvita enää vauvan ollessa noin 4 kuukauden ikäinen. Tämä on kuitenkin hyvin vauvakohtaista: Vauvan mittasuhteet, kuten raajojen pituus sekä vauvan jäntevyys vaikuttavat siihen, kuinka kauan vauvatukea on tarpeen käyttää. Vauvatuesta voi luopua, kun repun paneeli yltää ilman vauvatukea vauvaa polvitaipeesta polvitaipeeseen eivätkä vauvan jalat ole pakotettuna sivuille liian leveään asentoon.

Huomaathan, ettei Tula suosittele vauvatuen korvaamista kantorepun paneelin kaventamisellla narulla tai muilla menetelmillä. Vauvatuella on tärkeä tehtävä kantorepussa, sillä se varmistaa vauvan turvallisen kantoasennon. Jos paneelia kaventaa liikaa, repun paneeli muuttuu helposti suppilon malliseksi, jolloin se on alhaalta kapea ja ylhäältä leveä. Tällöin kantoreppu ei tue vauvaa selän ja niskan alueelta riittävästi eikä kantoasento toteudu kantorepun suunnittelussa tarkoin harkitulla tavalla. On myös mahdollista, että kaventamisesta voi aiheutua kantorepulle vaurioita. Vauvatukea tulisi siis käyttää standardikoon repun kanssa, kunnes kantoreppu on sopiva vauvalla ilman vauvatukea.

LUE LISÄÄ VASTASYNTYNEEN KANTAMISESTA TÄÄLTÄ!

Katso video – näin käytät Tula kantorepun vauvatukea

Valmistusmaa

Puola, Meksiko

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tula vauvatuki vastasyntyneen kantamiseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Wompat kantoreppu vauvakoko

170,00 175,00 

JPMBB PhysioCarrier kantoreppu

129,00 
Ale!

ByKay trikoinen kantoliina

55,00  44,00