facebook_pixel

Tula kantoreppu standardikoko

140,00 145,00 

Ihana, helppo, monipuolinen kantoreppu, joka soveltuu monenkokoiselle kantajalle ja kannettavalle. Kannattaa kokeilla tätä upeaa, miellyttävästi muotoiltua kantovälinettä.

Poista
Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osastot: ,

Mukava ja todella helppo kantoreppu

Haluaisiko yksinkertaisen ja helpon kantovälineen, jolla jaksaa kantaa lasta mukavasti pidemmänkin matkan? Tula-kantoreppu on ergonominen ja pehmeä kantoreppu, jonka suunnittelussa on otettu huomioon lapsen ja kantajan ergonomisuus, turvallisuus sekä mukavuus. Repulla voi kantaa lasta sekä sekä kantajan etu- että selkäpuolella. Tula-kantorepun säädöt ovat yksinkertaiset, ja reppua on siten erittäin helppoa käyttää ja säätää kantajalle sopivaksi. Repun paneeli muotoutuu lapsen selän mukaisesti tukien lasta olemaan luonnollisessa asennossa ja tukee lasta polvitaipeesta polvitaipeeseen. Lapsi matkustaa repun kyydissä ergonomisesti hyvässä sammakkoasennossa. Paneelin reunoissa on pehmusteet, joten reppu ei paina lapsen jalkoja. Olkaimet ja lantiovyö ovat erittäin muhkeat, joten isommankin lapsen kantaminen on mukavaa myös aikuiselle. Tula-kantoreppua on saatavilla useilla herkullisilla kuoseilla.

Tula-kantorepun standardikoko on repun perusmalli, joka sopii käytettäväksi lisävarusteena saatavan vauvatuen kanssa jo aivan vastasyntyneestä alkaen noin 1,5-2-vuotiaaksi saakka. Noin 6-7 kilosta eteenpäin reppua voi käyttää ilman vauvatukea. Standardikokoisen repun käyttöikää on mahdollista jatkaa myös hankkimalla paneelin leveyttä lisäävät jatkopalat.

Tula kantorepun ominaisuudet

 • Sopii 7-20 -kiloisille lapsille. Erillisen vauvatuen reppua voi käyttää myös pienemmän (yli 3,5kg) vauvan kanssa.
 • Paneelin koko: korkeus 39 cm ja leveys 37 cm
 • Lasta voi kantaa kantajan etu- tai selkäpuolella, aina kasvot kantajaan päin.
 • Reppu on erittäin helppokäyttöinen yksinkertaisten säätöjen johdosta.
 • Nopea pukea ja riisua.
 • Lantiovyössä on pieni tasku, jossa kulkevat kätevästi mukana esimerkiksi avaimet, puhelin ja pankkikortti.
 • Repussa on korkea paneeli ja irroitettava huppu, joka tukee lapsen päätä nukkuessa, suojaa säältä sekä antaa näkösuojaa.
 • Repussa on pehmusteet olkahihnoissa sekä panelissa lapsen jalkojen kohdalla.
 • Mahtuu pieneen tilaan ja on helppoa kuljettaa mukana.
 • Kantoreppu voidaan pestä pesukoneessa.
 • Repun mukana tulee ohjevihkonen.

Valmistettu ja suunniteltu eettisesti ja vastuullisesti

 • Tula-kantoreput valmistetaan alusta loppuun käsityönä korkeiden laatustandardien mukaisesti Tulan omalla tehtaalla Puolassa ja Meksikossa.
 • Materiaali 100 % laadukasta Öko-tex sertifioitua puuvillaa.
 • Reppu täyttää European Safety Norm EN 13209- 2:2006 -vaatimukset.
 • Korkealaatuiset Duraflex-soljet ja YKK -napit.

Kannattaako valita standardi- vai taaperokokoinen reppu?

Tula-kantorepun standardikoko on repun perusmalli, joka sopii käytettäväksi vauvatuen kanssa jo aivan vastasyntyneestä alkaen noin 1,5-2-vuotiaaksi saakka. On hyvin yksilöllistä, milloin siirtyminen standardikokoisesta repusta taaperoreppuun on ajankohtaista. Lapsen kasvaessa tulee jossain vaiheessa tilanne, että alkaa kaipaamaan reppuun lisää leveyttä ja korkeutta. Taaperokokoinen reppu onkin huomattavasti leveämpi ja korkeampi kuin standardikokoinen reppu ja siinä riittää isommallakin lapsella tuki polvitaipeesta polvitaipeeseen.

Useimmiten hyvä aika siirtyä taaperokokoiseen reppuun on lapsen ollessa noin 85-90 sentin mittainen. Tarkkaa kokoarviota on vaikea sanoa, sillä repun sopivuus riippuu paljon kannettavan lapsen mittasuhteista ja siitä, haluaako hän pitää käsiään repun paneelin sisä- vai ulkopuolella. Myös se vaikuttaa, kuinka paljon lasta kannetaan repulla. Standardikokoinen reppu sopii hyvin isommallekin lapselle, jos lasta kannetaan vain satunnaisesti. Jos lasta taas kannetaan pidempiä matkoja kerrallaan, on taaperokokoinen reppu ehdottomasti kannattava hankinta, sillä se parantaa kantomukavuutta isomman lapsen kanssa huomattavasti. Liikaa kasvunvaraa ei kannata koskaan varata kantoreppuun, sillä taaperokokoinen reppu ei sovellu pienille vauvoille eikä pikkutaaperoille paneelin leveyden ansiosta. Lapsen jalkojen tulisi aina päästä liikkumaan vapaasti polvitaipeesta alaspäin.

Standardikokoisen repun käyttöikää on mahdollista jatkaa myös hankkimalla paneelin leveyttä lisäävät jatkopalat. Korkeutta ei näillä saa lisää, mutta monet taaperot haluavatkin pitää käsiä repun ulkopuolella. Jatkopalat sopivat myös taaperokokouseen reppuun, jolloin repulla voi kantaa jopa leikki-ikäistä lasta.

Tarvitsenko vauvatuen?

Tula kantorepun vauvatuki varmistaa pienelle vauvalle sopivan ja turvallisen kantoasennon kantorepun kyydissä. Vauvatuki antaa tukea vauvan selälle ja niskalle sekä varmistaa, että vauvan lonkat ja jalat ovat repun sisällä pienelle vauvalle sopivassa asennossa. Vauvatuki varmistaa, ettei vauva pääse lysähtämään repun sisällä huonoon asentoon ja pitää vauvan asennon hengityksen kannalta turvallisena.

Vauvatuen voi ottaa käyttöön noin 3,5-kiloisen terveenä ja täysiaikaisena syntyneen vauvan kanssa. Vauvatukea käytetään, kunnes vauva on noin 6-7-kiloinen. Yleensä vauvatukea ei tarvita enää vauvan ollessa noin 3-4 kuukauden ikäinen. Tämä on kuitenkin hyvin vauvakohtaista: Vauvan mittasuhteet, kuten raajojen pituus sekä vauvan jäntevyys vaikuttavat siihen, kuinka kauan vauvatukea on tarpeen käyttää. Vauvatuesta voi luopua, kun repun paneeli yltää ilman vauvatukea vauvaa polvitaipeesta polvitaipeeseen eivätkä vauvan jalat ole pakotettuna sivuille liian leveään asentoon.

Huomaathan, ettei Tula suosittele vauvatuen korvaamista kantorepun paneelin kaventamisellla narulla tai muilla menetelmillä. Vauvatuella on tärkeä tehtävä kantorepussa, sillä se varmistaa vauvan turvallisen kantoasennon. Jos paneelia kaventaa liikaa, repun paneeli muuttuu helposti suppilon malliseksi, jolloin se on alhaalta kapea ja ylhäältä leveä. Tällöin kantoreppu ei tue vauvaa selän ja niskan alueelta riittävästi eikä kantoasento toteudu kantorepun suunnittelussa tarkoin harkitulla tavalla. On myös mahdollista, että kaventamisesta voi aiheutua kantorepulle vaurioita. Vauvatukea tulisi siis käyttää standardikoon repun kanssa, kunnes kantoreppu on sopiva vauvalle ilman vauvatukea.

Tula kantoreppujen mitat

tula kantoreppu mitat

Merkki

Lapsen ikä

, ,

Lapsen vaatekoko

, , ,

Avainsana

, , ,

Materiaali

Kantoasento

Etupuolella kasvot kantajaan päin, Selkäpuolella kasvot kantajaan päin

Mitat

leveys 38cm, korkeus 39cm

Valmistusmaa

Meksiko

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Ei rumpukuivausta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Painoraja

3,5kg-20kg

 1. Heini

  On käytössä lähes päivittäin, vaikka meillä vaunuilla yleensä ulkona liikutaankin. Ehdottomasti paras kantoapuväline, jota olen kokeillut! Itse olen melko lyhyt ja kapeaharteinen ja Tulalla on hyvä kantaa ainakin tällä ruumiinrakenteella myös pitkiä matkoja. Toimi hassua kyllä myös noidannuolen yllättäessä, kun kaikki muu lapsen nostelu teki kipeää. Lisäplussaa: kuivuu nopeasti, rauhoittaa kitisevän lapsen, sopii molemmille vanhemmille, tosi helppo säätää ja muuttaa säätöjä.

 2. Katja

  Yksi parhaista hankinnoista vauvalle (ja itselle). Säädöt on tarpeeksi simppelit ja meille kantotuntumaltaan juuri oikeanlainen. Mieskin on tykännyt kantaa tällä. Tulaa tulee käytettyä lähes päivittäin.

 3. Ninni

  Erittäin hyvä kantoväline. Sopii pienempi rakenteisellekin kantajalle. Helppo pukea ja riisua ja säädöt onnistuu yhdelläkin kädellä. Todella tyytyväinen tuotteeseen ja mieskin tykkäsi.

 4. Iina

  Lapsi rauhoittuu tulaan hyvin, ja ottaa mielellään päiväunia. Kipeänä tai muuten vaan huonona päivänä lapsi mielellään on paljon sylissä ja tulan avulla voin pitää lapsen lähellä ilman että tarvitsee laskea välillä alas tai vaihtaa asentoa kun ei vaan jaksa kantaa enää. En ole katunut ostoa hetkeäkään, vaikka välillä käytössä onkin harvemmin. Iso kiitos ipanaiselle kantamisen ohjeituksista ja repun vuokraamisesta, joka helpotti ostopäätöstä. ??

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...