facebook_pixel

Tula Coast kantoreppu standardi- ja taaperokoko

140,00 150,00 

Astetta viileämpi kantoreppu kuumiin olosuhteisiin ja erityisen herkästi lämpeneville kantaja-kannettava-pareille.

Poista

JUHANNUKSEN LISÄETU! Kun tilaat yli 50 eurolla saat maksuttoman toimituksen! Käytä ostoskorissa kuponkikoodia POSTARITON!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Tula Coast on viileämpi kantoreppu kesän kuumiin kantohetkiin!

Tula Coast on suunniteltu viilentämään hikisiä kantohetkiä! Tula Coast kantoreppu vastaa malliltaan muuten täysin perinteistä Tula kantoreppua, tinkimättä kantomukavuudesta, mutta lapsen selän yli menevä paneeli on ohutta ja hengittävää mesh-kangasta. Tämän ansiosta ilma kulkee paremmin repun sisäpuolella ja kantaminen tuntuu viileämmältä. Myös kantorepun unihuppu on samaa mesh-kangasta. Täydellinen kantoreppu kesäaikaan, lämpimiin maihin matkaaville sekä muuten aktiivisille liikkujille ja hikoilijoille.

Tula Kantorepun käyttö ja käyttömukavuutta edistävät ominaisuudet

Haluaisiko yksinkertaisen ja helpon kantovälineen, jolla jaksaa kantaa lasta mukavasti pidemmänkin matkan? Tula kantoreppu on ergonominen ja pehmeä kantoreppu, jonka suunnittelussa on otettu huomioon lapsen ja kantajan ergonomisuus, turvallisuus sekä mukavuus. Repulla voi kantaa lasta sekä sekä kantajan etu- että selkäpuolella. Tula-kantorepun säädöt ovat yksinkertaiset, ja reppua on siten erittäin helppoa käyttää ja säätää kantajalle sopivaksi. Repun paneeli muotoutuu lapsen selän mukaisesti tukien lasta olemaan luonnollisessa asennossa ja tukee lasta polvitaipeesta polvitaipeeseen. Lapsi matkustaa repun kyydissä ergonomisesti hyvässä sammakkoasennossa. Paneelin reunoissa on pehmusteet, joten reppu ei paina lapsen jalkoja. Olkaimet ja lantiovyö ovat erittäin muhkeat, joten isommankin lapsen kantaminen on mukavaa myös aikuiselle. Tula-kantoreppua on saatavilla useilla herkullisilla kuoseilla.

Ominaisuudet

 • Paneelin keskiosa ja unihuppu hengittävää korkealaatuista mesh-kangasta
 • Reppu on erittäin helppokäyttöinen yksinkertaisten säätöjen johdosta.
 • Lasta voi kantaa kantajan etu- tai selkäpuolella, aina kasvot kantajaan päin.
 • Nopea pukea ja riisua.
 • Lantiovyössä on pieni tasku, jossa kulkevat kätevästi mukana esimerkiksi avaimet, puhelin ja pankkikortti.
 • Repussa on korkea paneeli ja irroitettava huppu, joka tukee lapsen päätä nukkuessa, suojaa säältä sekä antaa näkösuojaa.
 • Repussa on pehmusteet olkahihnoissa sekä panelissa lapsen jalkojen kohdalla.
 • Mahtuu pieneen tilaan ja on helppoa kuljettaa mukana.
 • Kantoreppu voidaan pestä pesukoneessa.
 • Repun mukana tulee ohjevihkonen.

Valmistettu ja suunniteltu eettisesti ja vastuullisesti

 • Tula kantoreput valmistetaan alusta loppuun käsityönä korkeiden laatustandardien mukaisesti Tulan omalla tehtaalla Puolassa ja Meksikossa.
 • Materiaali 100 % laadukasta Öko-tex -sertifioitua puuvillaa.
 • Reppu täyttää European Safety Norm EN 13209- 2:2006 -vaatimukset.
 • Korkealaatuiset Duraflex-soljet ja YKK -napit.

Standardikoko

 • Tula-kantorepun standardikoko on repun perusmalli, joka sopii käytettäväksi lisävarusteena saatavan vauvatuen kanssa jo aivan vastasyntyneestä alkaen noin 1,5-2-vuotiaaksi saakka.
 • Standardikokoisen repun käyttöikää on mahdollista jatkaa myös hankkimalla paneelin leveyttä lisäävät jatkopalat.

Taaperokoko

 • Taaperokokoisen Tulan kyydissä isompikin lapsi matkustaa ergonomisesti hyvässä asennossa ja kantaminen on mukavaa myös aikuiselle.
 • Taaperokokoisen repun voi ottaa käyttöön noin 2-vuotiaalle, yli 86cm pituiselle lapselle

Kannattaako valita standardi- vai taaperokokoinen kantoreppu?

Tula-kantorepun standardikoko on repun perusmalli, joka sopii käytettäväksi vauvatuen kanssa jo aivan vastasyntyneestä alkaen noin 1,5-2-vuotiaaksi saakka. Noin 6-7 kilosta eteenpäin reppua voi käyttää ilman vauvatukea. On hyvin yksilöllistä, milloin siirtyminen standardikokoisesta repusta taaperoreppuun on ajankohtaista. Lapsen kasvaessa tulee jossain vaiheessa tilanne, että alkaa kaipaamaan reppuun lisää leveyttä ja korkeutta. Taaperokokoinen reppu onkin huomattavasti leveämpi ja korkeampi kuin standardikokoinen reppu ja siinä riittää isommallakin lapsella tuki polvitaipeesta polvitaipeeseen.

Useimmiten hyvä aika siirtyä taaperokokoiseen reppuun on lapsen ollessa noin 85-90 sentin mittainen (noin vaatekoossa 86/92). Tarkkaa kokoarviota on vaikea sanoa, sillä repun sopivuus riippuu paljon kannettavan lapsen mittasuhteista ja siitä, haluaako hän pitää käsiään repun paneelin sisä- vai ulkopuolella. Myös se vaikuttaa, kuinka paljon lasta kannetaan repulla. Standardikokoinen reppu sopii hyvin isommallekin lapselle, jos lasta kannetaan vain satunnaisesti. Jos lasta taas kannetaan pidempiä matkoja kerrallaan, on taaperokokoinen reppu ehdottomasti kannattava hankinta, sillä se parantaa kantomukavuutta isomman lapsen kanssa huomattavasti. Liikaa kasvunvaraa ei kannata koskaan varata kantoreppuun, sillä taaperokokoinen reppu ei sovellu pienille vauvoille eikä pikkutaaperoille paneelin leveyden ansiosta. Lapsen jalkojen tulisi aina päästä liikkumaan vapaasti polvitaipeesta alaspäin.

Standardikokoisen repun käyttöikää on mahdollista jatkaa myös hankkimalla paneelin leveyttä lisäävät jatkopalat. Korkeutta ei näillä saa lisää, mutta monet taaperot haluavatkin pitää käsiä repun ulkopuolella. Jatkopalat sopivat myös taaperokokouseen reppuun, jolloin repulla voi kantaa jopa leikki-ikäistä lasta.

Mitat

tula kantorepun mitat

Valmistusmaa

Meksiko, tuotettu eettisesti

Mitat

Standardikoko: leveys 37cm, korkeus 39cm, Taaperokoko: leveys 44,5cm, korkeus 47cm

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Ei rumpukuivausta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Painoraja

Standardikoko: 20kg, Taaperokoko 27kg

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tula Coast kantoreppu standardi- ja taaperokoko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...