facebook_pixel

Suse’s Kinder kantosadeviitta

57,00 

Kantosadeviitta suojaa niin kantajan kuin kannettavankin, kun sää ei ole parhaimmillaan. Reilun koon ansiosta viitta sopii monen kokoisille kantajille ja kannettaville.

Poista

Edullinen toimitus!

✓ pikkupaketti 3,90 – muut paketit 5,90
✓ nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Sadesäällä kantaminen kauhistuttaa – ei enää! Kantosadeviitta on ratkaisu ongelmiin

Kantosadeviitan avulla suojaudut nerokkaasti sateelta – vaikka se tulisi vaakatasossa. Sadeponcho pitää teidät molemmat kuivana, se on reilua mitoitusta – on laskettu, että takin alle mahtuu mukavasti monen kokoiset kantajat ja kannettavat. Sadeponchossa on kaksi huppua lasta ajatellen – toinen edessä ja toinen takana, joten tämä kantosadeviitta sopii mainiosti myös kahden lapsen kantamiseen yhtäaikaisesti.

Kantosadeviitan ominaisuudet

  • Vedenpitävä ja kevyt
  • Varmennetut saumat
  • Huppu kahtajalle sekä kaksi huppua lapselle
  • Menee pieneen tilaan, mukana säilytyspussukka, joka on helppo pitää hoitolaukussa, autossa tai rattaissa mukana varuilta
  • Materiaali: Vedenpitävää nylonia
  • Näppärä neppikiinnitys hupuissa
  • Nepeillä kiinnitettävä läppä edessä ja takana, joka estää veden valumisen takkia myöten vauvan päälle

Katso video kantosadeviitan käytöstä

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Jos kannat lasta paljon ulkoillessa, kantotakki saattaa olla todellinen arjen pelastaja. Kantotakki on nimensä mukaisesti takki, joka on suunniteltu sekä kantajan että kannettavan yhteiseksi vaatteeksi. Lapsi kulkee siis takin sisäpuolella, kantajan kehon lämmössä. Kantotakin kanssa ulos lähteminen on helppoa, ja sen ehdoton hyvä puoli on, ettei lapselle tarvitse pukea erikseen ulkovaatteita. Kantoliinan sitominen ja kantorepun asettelu on yleensä myös helpompaa sisävaatteiden päälle – ilman hikoilua! Kantotakki on kätevä etenkin, jos lapsi nukahtaa ulkoilun aikana. Sisätiloihin siirryttäessä lasta ei tarvitse herättää, vaan riittää, kun riisuu takin päältä ja antaa lapsen jatkaa uniaan. Lue lisää kantamisesta kylmemmillä keleillä artikkelistamme!

 

Valmistusmaa

Kiina, eettisesti valmistettu

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Saatat myös pitää...