facebook_pixel

Stonz Booties jalkineet

46,90 

Stonzit ovat pehmeät ja ergonomiset jalkaterapeutin suosittelemat jalkineet, jotka sopivat mainiosti lapselle ensikengiksi välikauden ja talven keleille sekä tossuiksi vaikkapa vaunupäikkäreille tai kantorepun kyytiin. Stonzit ovat kevyet jalassa, joten lapsen on helppoa liikkua niiden kanssa niin kontaten kuin kävellen. Stonzeissa on kestävä PLUSfoam-pohja sekä veden ja tuulen kestävä päällinen. Stonzit ovat jalassa lämpöiset ja tuulenpitävät

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Jalkaterapeutin suosittelemat ergonomiset jalkineet vauvalle ja taaperolle

Stonz Bootiesit ovat pehmeät ja ergonomiset jalkineet, jotka tuntuvat kevyiltä lapsen jalassa. Käytä joko tossuina tai ensikenkinä – nämä töppöset eivät vauhtia hidasta! Käytä joko konttaajalla, kävelemään opettelevalla tai vaikka jo juoksevalla lapsella. Stonzit sopivat erittäin hyvin niin lumessa tassutteluun kuin hiekkalaatikkoleikkeihin. Lisäksi Stoneja voi toki käyttää vaunupäikkäreillä tai vaikkapa kantorepun kyydissä.

Stonzit on helppoa pukea lapselle jalkaan eivätkä ne ole tiellä lapsen temmeltäessä leikeissään, vaan mukautuvat jalassa ilman kiristämistä ja puristamista. Jalkineissa on pehmeä ja taipuisa pohja, joka tuntuu mukavalta ja kevyeltä lapsen jalkapohjan alla. Kestävä pohja suojaa kuitenkin jalkaa kolhuilta ja teräviltä kiviltä.

Vettä ja tuulta pitävä pinta + kestävä PLUSfoam-pohja

Stonzeissa on kestävä PLUSfoam-pohja sekä veden ja tuulen kestävä päällinen. Stonzit ovat jalassa lämpöiset ja tuulenpitävät, ja ne sopivatkin erinomaisesti ulkoiluun niin keväällä, syksyllä kuin talvella. Stonzit ovat erittäin säänkestävät ja ne suojaavat hyvin pienet jalat kosteudelta ja tuulelta.

Ihan kumisaappaiden tasoa Stonzit eivät kuitenkaan ole, eikä niissä ole teipattuja saumoja. Vesilätäkössä tositarkoituksella läträtessä suosittelemme siis jalkaan kumppareita, jotta jalat pysyvät varmasti kuivina.

Stonzien sisäpinta on pehmeää ohutta fleeceä. Välikauden aikaan Stonzit menevät sellaisenaan tai ihan tavallisen villasukan kanssa. Talvipakkasille suosittelemme pukemaan Stonzin sisään lisälämmikettä. Tähän tarkoitukseen sopii erittäin hyvin Stonz Linerz lämpövuori.

Jalkaterapeutti suosittelee Stonz-jalkineita ensikengiksi

Stonzien paras puoli on, että ne mahdollistavat pienten jalkojen askelluksen ergonomisesti ja kevyesti. Stonzit sopivat siis erityisen hyvin liikkumaan opettelevalle lapselle. Asiantuntijat suosittelevat kehittyvälle jalalle pehmeäpohjaisia jalkineita, joissa jalka pääsee liikkumaan luonnollisesti. Lue lisää aiheesta esimerkiksi täältä.

”Suosittelemme kasvavan jalan jalkineiksi kevyitä kenkiä. Lapsen jalan on paras päästä toimimaan ja antaa omien lihasten ja nivelten tehdä työtään ja täten kehittyä. Talvijalkineiksi on kehitetty mahtavat Stonzit, joita jalkaterapeutti suosittelee! ”

Veera Keltanen, jalkaterapeutti, Vuosaaren Jalkaterapiakeskus

Stonz Booties -jalkineiden ominaisuudet

 • Erittäin kestävä ja vedenpitävä PLUSfoam pohja
 • Pohja on hypoallergeeninen eikä kerää itseensä bakteereja
 • Pohja on liukumatonta kevyttä materiaalia
 • Pehmeä kehittyvälle jalalle soveltuva pohja mahdollistaa lapsen jalan liikkumisen ergonomisesti (Canadian Podiatric Medical Association Seal of Approval)
 • Pohja valmistettu 100 % kierrätysmateriaaleista
 • Ulkopinnan materiaali veden- ja tuulenpitävää 600D nylonia
  • Huom: saumoja ei ole teipattu, joten pinta ei ole 100 % vedenkestävä
 • Sisäpinta pehmeää ohutta fleeceä
 • Kaksi säädettävää kiinnitysnauhaa (nilkan ja pohkeen kohdalla), joilla varmistetaan jalkineen jalassa pysyminen ja oikea istuvuus
 • Helppo pukea jalkaan
 • Voi käyttää sukkien, tossujen tai jopa ohuiden kenkien päällä – tai paljaan jalan kanssa
 • Konepestävät (hienopesu 30 astetta)
 • Sherpa-fleece Linerz-sisuksilla (myydään erikseen) saat lisäkerroksen lämmikettä talvipakkasille

Stonz Booties tossut ominaisuudet

Näin valitset oikean koon

Tarkista omalle lapsellesi sopiva koko alla olevasta kuvasta. Mitat ovat ulkomittoja. Sisämitat ovat noin 0,5 cm ulkomittoja pienemmät. Voit myös tulostaa kätevän kokomittarin ja mitata sen avulla lapsesi jalan ja valita oikean koon! Huom. Jos aiot käyttää Stonzeja Linerz-fleecesisuksen kanssa ja harkitset kahden koon välillä, kannattaa valita isompi koko.

Katso video!

Muista hankkia samalla myös lämpöiset Linerz-sisukset!

Käyttötarkoitus

, ,

Merkki

Lapsen ikä

,

Lapsen vaatekoko

, ,

Materiaali

, ,

Kausi / vuodenaika

,

Värisävy / kuvio

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mitat

M: 14 x 7,5 x 17 cm, L: 16 x 9 x 18 cm, XL: 17,5 x 9 x 18 cm

Paino

Noin 100 g/tossu

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Konepestävä

Sertifioinnit

Canadian Podiatric Medical Association Seal of Approval

Saatat myös pitää...