facebook_pixel
Squitos-hyttyskarkotetarrat

Squitos hyttyskarkotetarrat

11,50 

Voi harmi! Tämä tuote on juuri nyt loppunut verkkokauppamme varastolta. Toivon mukaan saamme pian täydennystä varastoon.

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 100€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Hyvästit hyttysenpuremille!

Squitos-hyttyskarkotetarrat pitävät hyttyset loitolla turvallisesti. Hauskan eläinaiheisen tarran voi liimata esimerkiksi lapsen vaatteisiin, vaunuihin tai vaikka sänkyyn, ja se karkottaa hyttysiä jopa 72 tunnin ajan. Tarrat on suunniteltu erityisesti lapsille, ja ne sisältävät vain luonnollisia aineita.

Hyttyskarkotetarrojen teho perustuu eukalyptus- ja sitronellaöljyyn. Tarrat eivät sisällä yleisesti karkotteissa käytettyä dietyylitoluamidia (DEET), jota ei suositella käytettäväksi alle 6-vuotiailla lapsilla. Siksi Squitos-hyttyskarkotetarrat sopivat kaikenikäisille – myös ihan perheen pienimmille.

Pakkaus sisältää 24 tarraa, joiden halkaisija on noin kolme senttiä. Tarroissa on kuusi eri söpöä eläinhahmoa: karhu, leijona, norsu, pesukarhu, kettu ja kissa suojaavat pikkuväkeä hyttysiltä.

Käyttö

Avaa suojakalvo ja kiinnitä tarra vaatteeseen, sänkyyn, vaunuihin tai muuhun sopivaan paikkaan. Säilytä avattu pakkaus peltirasiassa, etteivät tarrat kuivu.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Squitos hyttyskarkotetarrat”