facebook_pixel
Squeasy Snacker 1 dl Aqua

Squeasy Snacker -pullo

16,90 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Squeasy Snacker -pullo

Squeasy Snacker™ on silikonista valmistettu uudelleenkäytettävä välipalapullo. Pullo kestää pakastamisen ja se on todella helppo puhdistaa. Pullon voi pestä perinteisesti pulloharjan kanssa tai voit kääntää sen nurinpäin ja puhdistaa tiskikoneessa.

Squeasy Snacker pullossa on erikoisuutena patentoitu korkki – kun laitat pulloon jotakin paksumpaa välipalaa esim. sosetta tai smoothieta, niin voit jättää toisen lisäosan pois ja ruoka tulee pullosta vapaammin. Kun pulloon laitetaan juomaa ja on tarkoitus, ettei juomaa pysty roiskuttelemaan, niin korkin lisäosa on helppo lisätä paikalleen.

Helppo täyttää – pullo pysyy pystyssä ja isosta suuaukosta pullo on helppo täyttää

Helppo käyttää – täytä pullo terveellisillä soseilla, herkullisilla välipaloilla tai juomalla. Korkin ansiosta ei tule sotkua ja pienikin lapsi osaa puristaa pulloa ja imaista.

Helppo puhdistaa – pullon voi kääntää nurinpäin ja laittaa pesuun tiskikoneen ylätasolle

Materiaali elintarvikesilikonia, ei sisällä bisfenoli A:ta, ftalaatteja eikä  PVC:tä.

Saatavana kolmea kokoa: n.1 dl, n. 2 dl ja n. 5 dl

Pienempään menee kivasti pienelle vauvalle sopiva kerta-annos, isompi pakkaus riittää hyvin välipalaksi isommalle lapselle. Kaikista isoin sopii juomapulloksi vaikka aikuiselle tai siihen voi pakata vaikka lettutarpeet retkelle.

Kivoja välipalaideoita:

 • Smoothie
 • Jugurtti
 • Sosekeitto
 • Hedelmäsose

 

 

Arviot

 1. silja.aalto@iki.fi

  :

  Squeasy 1-vuotiaalla tuntui ensin hyvältä, mutta alkoi vuotaa varsin paljon parin kuukauden jälkeen (ehkä imuosan pureskelun takia?). Helposti tuli myös halkeama korkkiin. Silikonipullon voi kääntää pesuun ympäri, mutta oli hankalan hidasta. Toivottavasti tuotekehitystä jatketaan!

 2. tytti.kivisto@hotmail.fi

  :

  2-vuotiaalla kerhossa smoothie-pullona. Hyvin pelittää ja ei läiky kotonakaan ympäriinsä. Lapsesta tästä on hauska syödä, suosittelen! 🙂

 3. sanni.pora@gmail.com

  :

  Tästä meidän 1v juo aina jogurttinsa. Kulhosta lusikoiden jogurtti päätyy kaikkialle muualle paitsi suuhun vaikka yritys on kova ja itse tahtoo syödä. Squeasy pysyy hyvin pienissä käsissä eikä sotke. Tosi kätevä sekä kotona että reissussa!

 4. krista.malkia@gmail.com

  :

  2-vuotias esikoinen tykkää käyttää tätä vesipullona ja mahtuu tyhjänä hyvin hoitolaukkuun mukaan. Ei vuoda laukkuun niinkuin jotkut lasten juomapullot. Voin suositella!

Lisää arvio