facebook_pixel

Sophie la Girafe purulelu

25,90 

Sophie la Girafe on luonnonkuminen klassikkolelu joka vauvalle. Vauva saa helposti hyvän otteen kirahvista, joka on suunniteltu aktivoimaan kaikkia aisteja. Ihana lelu ja kaunis pakkaus sopivat hienosti vauvalahjaksi.

Tuotetta löytyy varastossamme. Lähetämme varastotuotteet yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat varmistaa tuotteen saatavuuden myymälästä, otathan meihin yhteyttä.

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Sophie la Girafe on maailman rakastetuin vauvalelu

Sophie la Girafe luonnonkuminen purulelu on turvallinen valinta lapsen ensileluksi. Tämä hellyyttävä klassikkokirahvi aktivoi kaikkia lapsen aisteja jo aivan pienestä pitäen. Sophie on erittäin kevyt, ja vauvan on helppo tarttua siihen itse. Sophien jaloista, kaulasta, korvista ja sarvista saa kiinni pienilläkin sormilla.

Sophie the Giraffe toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, joten se sopii erinomaisesti vauvalahjaksi!

Sophie la Girafe valmistetaan luonnonkumista, jota saadaan hevea brasiliens -puun maitomaisesta mahlasta. Lelu maalataan käsin luonnonkumista ja luonnollisista pigmenteistä sekoitetuilla maaleilla. Maaleissa tai lelussa ei käytetä lainkaan muovia, eikä Sophie sisällä BPA:ta, muita bisfenoleita, PVC:tä eikä ftalaatteja.

Iloa kaikille aisteille

Sophie-kirahvin värityksessä on vahvat kontrastit, jotka kiinnittävät vauvan huomion ja harjaannuttavat pienen silmiä. Vauvan on helppo tunnistaa Sophie, ja tuttu lelu tuo turvallisuuden tunnetta.

Kirahvin heleä vinkaisu hauskuttaa vauvaa ja aktivoi kuuloa. Kasvaessaan vauva oppii ymmärtämään puristamisen ja vinkaisun avulla syyn ja seurauksen yhteyden.

Pehmeän Sophien eri osat, kuten jalat, korvat ja sarvet, sopivat hyvin suuhun, ja niiden jäytäminen voi helpottaa ikenien kutkutusta hampaiden puhjetessa. Täysin luonnonkumista lelua voi imeskellä hyvillä mielin, sillä se on maalattu myrkyttömillä väreillä eikä sisällä haitallisia aineita.

Sophie on kevyt ja sopii täydellisesti vauvan pieniin käsiin. Luonnonkumi tuntuu kädessä miellyttävän pehmeältä, ja kirahvin pitkiin raajoihin ja kaulaan on helppo tarttua.

Kumipuusta saatavalla luonnonkumilla on oma ominaistuoksunsa, josta tulee vauvalle tuttu ja turvallinen. Lapsi oppiikin tunnistamaan Sophien nopeasti muiden lelujensa joukosta, mikä vahvistaa vauvan turvallisuuden tunnetta.

Sophien tarina

Sophie la Girafe on ranskalainen vauvojen klassikkolelu, joka syntyi Pariisissa 1961. Nimensä lelu sai siitä, että se syntyi Pyhän Sofian päivänä 25.5. Se lienee ainoa vauvojen purulelu ja kaikkia aisteja aktivoiva lelu, joka on ollut myynnissä jo liki 60 vuotta.

Kotimaassaan Ranskassa Sophie on niin suosittu, että lähes jokainen syntyvä vauva saa oman pikku kirahvin vauvalahjaksi. Maailmanlaajuisesti Sophieen rakastuneita pienokaisia on jo yli 50 miljoonaa, ja lisää tulee päivittäin.

Sophie la Girafe on voittanut mm. ASTRA 2009 Best Toys for Kids -palkinnon kategoriassa 0-12 kk lelut, 2010 Practical Parenting GOLD -palkinnon sekä Mother & Baby GOLD -palkinnon (paras vauvalelu 6-12 kk).

Ominaisuudet

 • Sopivan kokoinen ja kevyt käsitellä
 • Valmistetaan 100 % luonnonkumista
 • Maalataan käsin luonnonkumista ja luonnollisista pigmenteistä sekoitetuilla maaleilla
 • Ei sisällä BPA:ta, PVC:tä eikä ftalaatteja
 • Voi lievittää hampaiden puhkeamisen oireita, kuten kuumoitusta, kutinaa ja kipua
 • Kansainvälisesti palkittu vauvalelu
 • Voidaan antaa jo vastasyntyneelle, myös oiva turvallinen taaperolelu
 • Korkeus noin 18 cm

Sophien huoltaminen ja puhdistaminen

 • Sophie ei ole kylpylelu
 • Lelun valmistaja Vulli suosittelee puhdistamaan Sophien tarvittaessa puhtaalla kostealla rievulla
 • Älä upota Sophieta veteen äläkä steriloi sitä
 • Älä käytä mitään kemikaaleja lelun puhdistamiseen
 • Veden tai runsaan kuolamäärän pääseminen vinkumekanismiin (pieni reikä) voi vaientaa Sophien äänen
 • Mikäli ääni häviää, se voi palautua, kun leluun mahdollisesti päässyt kosteus haihtuu
 • Älä altista Sophieta suoralle auringonpaisteelle äläkä lämmönlähteille
 • Tarkista lelu huolellisesti aina ennen käyttöä erityistesti vauvan hampaiden puhjettua. Poista lelu käytöstä, jos siinä näkyy murtumisen merkkejä.

Katso video

Käyttötarkoitus

,

Merkki

Lapsen ikä

, ,

Materiaali

Ei sisällä

BPA, Ftalaatit, PVC

Mitat

n. 18 x 10 x 5 cm

Paino

58 g

Valmistusmaa

Ranska

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sophie la Girafe purulelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...