facebook_pixel
Skip Hop kerhoreppu karhu
Skip Hop kerhoreppu leopardiSkip Hop kerhoreppu peuraSkip Hop kerhoreppu karhu

Kerhoreppu

26,90 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 100€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Ikioma kerhoreppu

Skip Hopin kerhoreppu on sopivan tilava, jotta mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, tossut, eväät ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille. Pehmustetut, säädettävät olkahihnat takaavat että reppua on mukava kantaa pidemmälläkin retkellä. Olkahihnoissa on sen verran mukavasti säätövaraa, että tarvittaessa reppua voi kantaa vaikka aikuinen, eli solkia riittävästi avaamalla voi kantajaa välillä vaihdella.

Skip Hop -kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle lapselle. Koska reppu sisältää pieniä osia, ei reppua suositella alle kolmevuotiaille lapsille. Reppu on valmistettu testatuista materiaaleista. Repussa käytetyt materiaalit eivät sisällä BPA-yhdisteitä tai ftalaatteja. Reppu on sopivan kokoinen pienen lapsen päivähoitotarpeisiin, kerhoon tai yökylättelyyn. Isommat tarvikkeet, kurahousut, kumpparit jne tietysti eivät tähän mahdu, mutta reppuun mahtuu sopivasti muutama vaippa, vaihtovaatteita päivän tarpeisiin, eväsrasia, tossut tai omia leluja ja muita tärkeitä tavaroita.

Ominaisuudet – Skip Hop Kerhoreppu

  • Pehmustetut, säädettävät olkahihnat
  • Lämpöeristetty sivutasku eväille
  • Valmistettu testatuista ja turvallisista materiaaleista
  • Repun koko: 27 cm x 30 cm

 

Skip Hop

Skip Hopin Zoo Collectionin iloiset eläinhahmot ovat monessa mukana. Tutut kissat, koirat, leppäkertut, pöllöt ja monet muut hahmot seikkailevat lasten mukana esimerkiksi repuissa, juomapulloissa, ruokatermareissa, eväskupeissa ja sateenvarjoissa.

Skip Hop valmistaa laadukkaita ja arkea helpottavia tuotteita vanhemmille, vauvoille ja taaperoille. Tuotteet testataan huolellisesti, jotta vanhemmat voivat luottaa Skip Hopin taattuun laatuun ja turvallisuuteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Kerhoreppu”