facebook_pixel

Skip Hop lasten reppu

26,90 

Skip Hopin reppu on mainio ensimmäinen oma reppu lapselle. Reppuun mahtuvat vaihtovaatteet, tossut, eväät ja tärkeimmät lelut. Eväille on lämpöeristetty sivutasku.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Lapsen oma reppu on vakiovaruste kerhoon ja päivähoitoon!

Skip Hopin kerhoreppu on iloinen ensimmäinen oma reppu lapselle. Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle oma suosikkieläin ja -väri. Kerhoreppu on sopivan tilava, jotta mukaan mahtuvat vaihtovaatteet, tossut, eväät ja muu tarpeellinen. Repussa on lämpöeristetty sivutasku eväille.

Reppu on sopivan kokoinen pienen lapsen päivähoitotarpeisiin, kerhoon tai yökylättelyyn. Isommat tarvikkeet, kuten kurahousut, kumpparit ja sen sellaiset eivät tähän reppuun mahdu, mutta kyytiin menee sopivasti muutama vaippa, vaihtovaatteita päivän tarpeisiin, eväsrasia, tossut tai vaikka omia leluja ja muita tärkeitä tavaroita.

Repun pehmustetut, säädettävät olkahihnat takaavat että sitä on mukava kantaa pidemmälläkin retkellä. Olkahihnoissa on sen verran hyvin säätövaraa, että tarvittaessa reppua voi kantaa vaikka aikuinen, jos pienemmältä kantajalta voimat ehtyvät. Solkia riittävästi löysyttämällä voi kantajaa välillä vaihdella.

Skip Hopin kerhoreppu on kokonsa puolesta sopiva 2-6-vuotiaalle lapselle. Koska reppu sisältää pieniä osia, ei reppua suositella alle kolmevuotiaille lapsille. Reppu on valmistettu testatuista materiaaleista. Repussa käytetyt materiaalit eivät sisällä BPA-yhdisteitä tai ftalaatteja.

Ominaisuudet

  • Pehmustetut, säädettävät olkahihnat
  • Lämpöeristetty sivutasku eväille
  • Valmistettu testatuista ja turvallisista materiaaleista
  • Repun koko: 31 x 27 x 10 cm
  • Etutaskun koko: 16 x 26 x 3 cm

Skip Hop

Skip Hopin Zoo Collectionin iloiset eläinhahmot ovat monessa mukana. Tutut kissat, koirat, leppäkertut, pöllöt ja monet muut hahmot seikkailevat lasten mukana esimerkiksi repuissa, juomapulloissa, ruokatermareissa, eväskupeissa ja sateenvarjoissa.

Skip Hop valmistaa laadukkaita ja arkea helpottavia tuotteita vanhemmille, vauvoille ja taaperoille. Tuotteet testataan huolellisesti, jotta vanhemmat voivat luottaa Skip Hopin taattuun laatuun ja turvallisuuteen.

Merkki

Käyttötarkoitus

,

Lapsen ikä

, ,

Materiaali

Värisävy / kuvio

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mitat

Etutaskun koko: 16 x 26 x 3 cm, Repun koko: 31 x 27 x 10 cm

Paino

310 g

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla, Suosittelemme käsinpesua

Saatat myös pitää...