facebook_pixel

Simppeliä sormiruokailua -kirja (Marjut Ollila)

27,90 

Tässä kirja, joka jokaisessa vauvaperheessä kannattaa ottaa haltuun! Marjut Ollilan Simppeliä sormiruokailua kertoo vastaukset kaikkeen siihen, mikä vauvan ruokailussa saattaa askarruttaa ja antaa hyviä ideoita omaan kokkailuun. Kirjassa käsitellään sormiruokailun yleisimmät kompastuskivet ja kesytetään vanhempien jännitys ja lähipiirin mahdolliset epäluulot. Kirja on täysin virallisten lapsiperheen ravitsemussuositusten mukainen.

 

Löytyy varastosta! Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Edullinen toimitus!

✓ pikkupaketti 3,90 – muut paketit 5,90
✓ nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osastot: ,

Lapsiperheiden vuoden odotetuin kirja on ehdottomasti Marjut Ollilan Simppeliä sormiruokailua!

Simppeliä sormiruokailua -kirjassa käsitellään sormiruokailun yleisimmät kompastuskivet ja kesytetään vanhempien jännitys ja lähipiirin mahdolliset epäluulot. Mitä tapahtuu, kun vauva saa päättää tyylin ja tahdin ruokapöydässä? Vauvat ovat luontaisesti uteliaita tutkijoita, jotka haluavat tehdä asioita itse. Syöminen ei ole poikkeus. Sormiruokailu on lapsentahtinen tapa siirtyä kiinteään ruokaan. Kun vauva saa syödä itse, on luvassa ennakkoluulotonta maistelua, pienen ruokailijan tahtiin etenemistä, onnistumisia ja ennen kaikkea mukavia ruokailuhetkiä koko perheen kesken.

Ei huhuja ja uskomuksia, vaan asiallista faktaa (sormiruokailusta)

Sormiruokailusta ja kiinteiden ruokien aloittamisesta liikkuu monenlaista tietoa ja uskomuksia. Tässä kirjassa sormiruokailun ykkösnimi Marjut Ollila tarjoaa valtavan tietomääränsä yksien kansien välissä käyttöösi. Haastattelemiensa asiantuntijoiden kanssa Ollila kumoaa väärinkäsitykset pienten lasten ruokailusta ja ohjaa sinut turvallisen, helpon ja hauskan sormiruokailun saloihin.

Kirja kertoo vastaukset kaikkeen siihen, mikä vauvan ruokailussa saattaa askarruttaa. Tunnistat, milloin  vauva on valmis aloittamaan kiinteät ruuat, ja saat hyviä ideoita omaan kokkailuun. Simppeliä sormiruokailua -kirja noudattelee virallisia vauvan ravitsemussuosituksia ja on näppärä opus lapsen ruokailujen aloitukseen.

Kovakantisessa kuvin varustetussa herkullisen ihanassa kirjassa on 168 sivua, ja kirja sisältää viisikymmentä maistuvaa ja simppeliä reseptiä pienelle sormiruokailijalle.

Kirja ilmestyy 6.3.2017.

Ominaisuudet

  • Virallisten vauvan ravitsemussuositusten mukainen
  • 168 sivua
  • 50 reseptiä
  • Kovakantinen
  • Kustantaja WSOY

Simppeliä sormiruokailua -kirja (Marjut Ollila)Marjut Ollila

Marjut Ollila on supersuositun Simppeli sormiruokakeittiö -blogin ja -yhteisön perustaja ja äiti, joka on saanut tuhannet suomalaisperheet innostumaan sormiruokailusta. Ollilan suursuosion saavuttaneet sormiruokareseptit ja neuvot ovat nousseet jo käsitteiksi sosiaalisessa mediassa ja ihastuttaneet lukuisia vauvoja. Lisäksi Ollila luennoi ja jakaa vertaistukea sormiruokailusta kiinnostuneille suurella kauhalla ja vielä suuremmalla sydämellä.

Käyttötarkoitus

,

Lapsen ikä

,

Merkki

Saatat myös pitää...