facebook_pixel
Ale!

Shoeps elastiset kengännauhat

11,50  8,05 

Elastiset kengännauhat Shoepsit ovat laadukkaasta silikonista valmistetut joustavat ja kestävät kengännauhat, jotka istuvat täydellisesti jalan muotoihin. Shoepseja ei tarvitse avata ja sulkea kenkiä pukiessa.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osastot: ,

Elastisia kengännauhoja ei tarvitse solmia

Shoepsit eli elastiset kengännauhat ovat laadukkaasta silikonista valmistetut, joustavat ja kestävät aivan uudenlaiset kengännauhat. Shoepsit mukautuvat jalan muotoihin ja istuvat täydellisesti joka kohdasta. Kun nauhat on kiinnitetty paikalleen kenkiin, ei niitä tarvitse enää solmia kenkiä riisuessa tai pukiessa.

Hyvästi, aukeavat kengännauhat ja umpisolmut! Elastisten kengännauhojen kanssa kengät ovat linjakkaat, kun kömpelöt solmut ja roikkuvat kengännauhat jäävät historiaan.

Shoepsit sopivat lähes kaikkiin sellaisiin aikuisten ja lasten kenkiin, joissa on pujotusreiät kengännauhoille. Shoepsit sopivat mainiosti lapsille – näiden nauhojen kanssa lapsi saa nauhakengätkin itse jalkaan, vaikkei vielä osaisikaan tehdä rusettia! Lasten vauhdikkaissa leikeissä kesken kaiken aukeavat kengännauhat voivat aiheuttaa vaaratilanteita. Shoepsit sopivat täydellisesti esimerkiksi potkupyöräilyyn: nauhat eivät aukea kesken vauhdikkaan pyöräretken.

Shoepsit ovat näppärä valinta aikuiselle esimerkiksi lasta kantorepussa kantaessa. Lapsi kyydissä kun on hankala kumartua kengännauhoja solmimaan. Elastiset nauhat ovat myös vedenkestävät ja pestävät, eli ne sopivat oivallisesti myös esimerkiksi vettä pitäviin Gore-Tex-kenkiin.

Shoepsien värivalikoima on laaja – jokaiseen makuun ja jokaisiin kenkiin löytyy sopivat nauhat. Värejä on mustasta valkoiseen ja perusväreistä sateenkaaren eri väreissä loistaviin nauhoihin. Kaikki Shoepsit ovat samanlaisia, eli niitä voi myös yhdistellä vapaasti oman mielen mukaan.

Shoeps-paketti sisältää 14 elastista kengännauhaa. Se riittää yleensä yhteen aikuisten kenkäpariin tai jopa neljään lastenkenkään. Sama Shoeps-koko sopii noin koosta 21 alkaen ainakin kokoon 46 asti.

Ominaisuudet

  • Sopivat noin koosta 21 kokoon 46
  • Sopivat lähes kaikkiin kenkiin, joissa on pujotusreiät nauhoille
  • Paketissa 14 elastista kengännauhaa
  • Materiaali laadukasta silikonia
  • Vedenkestävät

Katso video!

Näin elastiset kengännauhat kiinnitetään

Shoeps elastiset kengännauhat kiinnitysohje

Näin elastiset kengännauhat kiinnitetään kenkiin.

Käyttötarkoitus

,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Materiaali

Värisävy / kuvio

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mitat

Pakkauksessa 14 nauhaa, Yhden nauhan mitat avattuna: 8,5 x 0,5 x 0,2 cm

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla

Saatat myös pitää...