facebook_pixel

Puky pyöräilykypärä XS (päänympärys 44-49 cm)

38,90 

Puky vauvan pyöräilykypärä on turvallinen kypärä perheen pienimmille pyöräretkeläisille. XS-kokoinen kypärä sopii 44-49-senttiseen päähän.

Poista

Edullinen toimitus!

✓ pikkupaketti 3,90 – muut paketit 5,90
✓ nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osastot: ,

Pienikokoinen pyöräilykypärä 44-49-senttiseen päähän

Puky vauvan pyöräilykypärä suojaa pienen kyytiläisen päätä pyöräretkillä. Pyöräilykypärä on suunniteltu turvallisuuden lisäksi mukavuutta silmällä pitäen: kypärässä on ilmareiät, eli se ei hiosta vauvan päätä, ja leukahihnan kiinnityssoljessa on pehmuste, ettei solki hankaa leukaa.

XS-kokoinen kypärä sopii 44-49-senttiseen päähän. Mittaa vauvan pää leveimmästä kohdasta, niin saat oikean mitan kypärälle. Kypärässä on QuickSafe-säätöjärjestelmä, jonka avulla kypärän istuvuutta voidaan hienosäätää. Kypärän hihnoissa on säätämistä helpottavat pikasoljet, eli kypärän asentoa on helppo säätää sopivaksi pienenkin käyttäjän päässä.

Tutkitusti turvallinen

Pukyn pyöräilykypärä täyttää eurooppalaisen standardin EN 1078:1997/A1:2005 vaatimukset. Euroopassa kypärien turvallisuutta tarkastellaan niiden iskunvaimennuksen, sisään tunkeutumisen, kuoriutumisen, leukahihnan kestävyyden ja suoja-alueiden osalta direktiivin 89/686/EEC puitteissa. Puky pyöräilykypärä täyttää direktiivin vaatimukset ja se on CE-merkitty.

Ominaisuudet

  • Pehmusteet hyvin iskunkestävää polystyreeniä.
  • EN 1078:1997/A1:2005 -standardin mukainen.
  • CE-merkitty.
  • Valmistettu Saksassa.

Hoito ja puhdistus

Kypärän sisäpuolen pehmuste voidaan puhdistaa kostealla liinalla. Käytä mietoa saippualiuosta ja anna kuivua huoneenlämmössä. Kypärän pinta puhdistetaan haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Älä käytä liuotusaineita. Liian korkeat lämpötilat voivat vahingoittaa kypärää.

Tarkista säännöllisin väliajoin, ettei kypärässä ole näkyviä vaurioita. Pienet naarmut eivät vaikuta kypärän suojaominaisuuksiin.

Käyttötarkoitus

, ,

Merkki

Lapsen ikä

,

Lapsen vaatekoko

, ,

Värisävy / kuvio

, , ,

Mitat

24 x 18 x 14 cm

Paino

260 g

Valmistusmaa

Saksa

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla

Sertifioinnit

EN 1078:1997/A1:2005 -standardin mukainen. CE-merkitty.

Saatat myös pitää...