facebook_pixel

Puky LR 1 L Br potkupyörä käsijarrulla

99,00 

Tällä potkupyörällä leikki-ikäinen liikkuu ketterästi! L-kokoinen Puky-potkypyörä sopii noin 3-4-vuotiaalle tai yli 90-senttiselle potkuttelijalle. Br-mallissa on lapselle sopiva käsijarru.

Huom!  Myymälässämme on mahdollisuus päästä koeajamaan eri malleja ja ostaa Puky myös heti mukaan (eri mallien ja värien saatavuus vaihtelee)! 

Poista

Ipanaisen kantisjengissä saat monenlaisia etuja ja tarjouksia!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Puky LR 1 L Br potkupyörä käsijarrulla

L-kokoinen Puky-potkypyörä sopii noin 3-4-vuotiaalle tai yli 90-senttiselle potkuttelijalle. Tässä Br-mallissa on lisäksi lapselle sopiva käsijarru. Pyörä on rakenteeltaan matala, kuten muutkin Pukyn pyörät, joten sen kyytiin on helppo nousta. Mataluuden ansiosta myös potkiminen ja tasapainon säilyttäminen on lapselle helpompaa. Pyörässä on ilmakumirenkaat.

Potkupyörällä lapsi pääsee harjoittelemaan liikkumista itse. Potkupyöräily kehittää lapsen tasapainoa ja taitoa ohjata pyörää. Kun aikanaan on aika siirtyä polkupyörään, osaa lapsi kolmesta pyöräilytaidosta jo kaksi: jäljellä on enää polkemisen opettelu. Potkupyöräillessän lapsi kasvaa liikkumiseen ja liikennekulttuuriin pienin askelin omassa tahdissaan.

Lapset, jotka vasta opettelevat potkupyöräilyä, eivät yleensä tarvitse potkupyörään käsijarrua. Kaikkein pienimmät potkuttelijat harvoin hallitsevatkaan käsijarrun käyttöä kunnolla. Käsijarrun käyttäminen onnistuu yleensä isommalta lapselta, joka osaa potkutellessaan hallita jo useampia taitoja yhtä aikaa, kuten havainnoida ympäristöä, hallita tasapainoaan, ohjaamista sekä jarruttamista.

Pukyn potkupyörät ovat tutkitusti turvallisia. Ne ovat CE- ja GS-merkittyjä, ja niille on myönnetty saksalaisen TÜV:n sertifikaatti.

Huom! Puky-potkupyöriä löytyy myös myymälästämme, jossa eri malleja pääsee myös testailemaan!

Lue myös:

Ominaisuudet

 • Turvalliset kädensijat, josta pikkukäsi ei helposti luiskahda
 • Erityisesti potkupyöräilyyn suunniteltu satula
 • Ohjaustangon ja satulan korkeus säädettävissä
 • Turvalliset kädensijat ja pehmuste tangossa törmäysten varalta
 • Seisontajalka
 • Lapsille sopiva jarrutusmekanismi
 • Renkaat ja ohjaustanko kuulalaakeroidut
 • Paino 5,2 kg
 • CE- ja GS-merkitty, TÜV-sertifioitu
 • Puky LR 1 L Br kokoamisohje (pdf)
 • Puky LR 1 L Br käyttöohje (pdf)

Puky LR 1 L Br -mallin mitat

Puky LR 1 L mitat

Mikä Pukyn koko kannattaa valita?

Jos pohdit kahden Pukyn koon välillä, kannattaa ihan ensimmäisenä mitata lapsen sisäjalan mitta (haarasta lattiaan). Hyvä vinkki on pyytää lasta seisomaan seinää vasten ja laittaa esimerkiksi kirja lapsen haarojen väliin. Tämän jälkeen piirretään seinään merkki haaran kohdalle ja mitataan siitä matka lattiaan.

Potkupyörissä ei kannata missään nimessä satsata kasvunvaraan, vaan ostaa lapselle juuri ostohetkellä sopiva pyörä. Pienen lapsen kohdalla kannattaa huomioida myös potkupyörän paino. Liian isolla potkupyörällä oikean potkuttelutekniikan ja tasapainon hallitseminen voi olla lapselle lannistavaa, joten aloittelijalle kannattaa valita ennemmin liian pieni kuin liian iso malli.

Vertaile Pukyn eri malleja – katso kokotaulukko

5 vuoden takuu!

Pukylla on viiden vuoden takuu kaikille tuotteilleen, jotka on ostettu 1.9.2016 jälkeen. Takuu edellyttää tuotteen rekisteröintiä Pukyn sivulla oston jälkeen. Rekisteröi oma Pukysi tästä.

Puky 5 vuoden takuu

Katso video

Merkki

Käyttötarkoitus

,

Lapsen ikä

Lapsen vaatekoko

, ,

Värisävy / kuvio

, , ,

Mitat

87 x 34 cm

Paino

5,2 kg

Valmistusmaa

Saksa

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla

Sertifioinnit

CE- ja GS-merkitty, TÜV-sertifioitu.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puky LR 1 L Br potkupyörä käsijarrulla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...