facebook_pixel
Pomenia-lautapeli
Pomenia-lautapeliPomenia-lautapeliPomenia-lautapeliPomenia-lautapeli

Pomenia mindfulness lautapeli

39,00 

Varastossa

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Pomenia on satumainen ja mukaansatempaava mindfulness-lautapeli, joka on suunniteltu koko perheen yhteiseksi peliksi. Pelissä on liikettä, leikkiä ja yhdessäoloa!

Lautapeli on tunnetaitoja, läsnäoloa, rentoutumista ja sisältää 100 tehtävää. Sen on suunnitellut Hanna Vesalainen, joka ohjaa mindfulness- ja asahi-kursseja lapsille ja aikuisille. Pelin visuaalisuudesta ja grafiikasta vastaa Satutaiteilija Petronella Grahn. Peli on toteutettu Petronellan luomaan mielikuvitukselliseen satumaailmaan Pomeniaan.

Lasten kanssa toimiessa on hyödyllistä, että viesti menee perille, ja parhaiten vieseti menee perille sadun, leikin ja toiminnan kautta. Koko perheen Pomenia-lautapeli on tunteita, leikkiä, liikettä ja rauhoittumista.

Peli sopii erinomaisesti myös ammattikäyttöön. Ikäsuositus 4-5-vuotiaasta alkaen 100 vuotiaille saakka.

Lasten mindfullness

Lasten mindfulness on leikkiä, liikettä ja pieniä keskittymisen hetkiä. Innostuksen ja tekemisen lisäksi tarvitaan lepoa ja rauhoittumista sopivassa suhteessa. Mindfulness on myös kehotietoisuuden lisäämistä: kun keskitymme kehoon, emme ole tunteiden ja ajatusten vietävissä. Peli tuo myös aiheen sanastoa tutuksi: näin tunteista, kehontuntemuksista ja rauhoittumisesta voi puhua lapselle.

Mindfulness-lautapelin juoni

Unien satumaa Pomenian tasapaino on järkkynyt. Pimeyden velho Käämä Kemppinen on noitunut Pomenian asukkaiden tunteet kiviksi. Ilman tunteita Pomenia haalistuu ja kuihtuu. Etsi kadoksissa olevat tunnekivet ja palauta tasapaino Pomeniaan.

Kaksi peliä yhdessä

Asioilla on aina kaksi puolta, ja myös Pomenia näyttää erilaiselta päivällä ja yöllä. Pomenia-pelilauta on käännettävä ja sisältää kaksi peliä. Voit valita sopivan pelin lapsen iän ja käytettävän ajan mukaan.

Tunnetaitoja ja toimintaa

Pelissä opetellaan tunnistamaan, missä ja miten tunteet tuntuvat. Tehtäväkorteissa on 100 tehtävää, joissa opetellaan tunnetaitoja hauskuutta ja leikkiä unohtamatta. Liike-tehtävissä on mukana joogan liikkeitä, jotka sopivat kaiken ikäisille.

Lasten kanssa testattu

Helsinkiläisen Päiväkoti Poijun lapset ja henkilökunta testasivat peliä kahden viikon ajan. Testiryhmässä oli 15 4-6-vuotiasta lasta sekä päivähoidon ammattilaisia. Palaute oli positiivista. Henkilökunta iloitsi saadessaan kauan kaipaamansa työkalun, jonka avulla on helppo käsitellä lasten kanssa erilaisia tunteita leikin varjolla. Kysymyskortit herättivät mielenkiintoisia ja uusia pohdintoja ja tehtäväkorttien joogaan perustuvat jumppaliikkeet olivat lapsille mieluisia. Peli sopii erinomaisesti ammattikäyttöön myös kouluihin ja toimintaterapeuteille.

”Mielen kehittäminen ja kehon aktivointi ovat ykkösjuttuja ensi vuoden leluissa ja peleissä. Myös keräily ja vaihtaminen pitävät pintansa. Spielwarenmesse-lelumessujen kansainvälinen trendikomitea on istunut alas ja kertonut vuoden 2017 tuulahduksista. Ne paljastavat, että lelut ja pelit ovat tiukasti kiinni ajan hengessä. Lapsille ja nuorille tarjotaan keinoja kehon ja mielen aktivointiin, rentoutumiseen ja kiireen katkaisuun. Yksinkertaistettuna sen voisi sanoa näin: tavoitteena on hyvä olo niin henkisesti kuin fyysisesti.” – Suomen leluyhdistys 25.10.2016

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Pomenia mindfulness lautapeli”