facebook_pixel

Pogu heijastavat tarrat

11,90 

Pimeänä vuodenaikana on tärkeää näkyä liikenteessä! Pogun heijastavat tarrat heijastavat kirkkaasti jopa 200 metrin päähän. Näillä tarroilla saat lisää näkyvyyttä niin vaunuihin, rattaisiin, potkupyöriin kuin pulkkiin.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Lisää näkyvyyttä heijastavilla tarroilla

Pimeänä vuodenaikana on tärkeää huolehtia näkyvyydestä liikenteessä. Vaunuissa ja rattaissa kulkee se arvokkain lasti, eli niiden hyvä näkyminen on ensiarvoisen tärkeää. Nämä Pogun heijastavat tarrat tuovat rattaille näppärästi lisää näkyvyyttä pimeällä liikuttaessa.

Rattaiden ja vaunujen lisäksi nämä tarrat sopivat erinomaisesti tietysti myös moneen muuhun: kiinnitä tarroja vaikkapa polkupyörään, potkulautaan, pulkkaan, pyörän turvaistuimeen tai pyöräilykypärään.

Pogu heijastavat tarrat ovat juuri sopivan neutraaleja, jotta valoisalla niitä ei juurikaan erota vaunuista, eivätkä ne vaikuta vaunujen ulkonäköön. Pimeällä vaunut ja rattaat kuitenkin erottuvat niiden avulla liikenteessä paremmin.

Voit valita mustat tai hopean väriset tarrat, jotta ne sopivat juuri omien vaunujesi rungon väriin. Molemmat värit heijastavat pimeällä kirkkaasti valkoisena jopa 200 metrin päähän. Monissa tyylikkäissä vaunuissa ja rattaissa on nykyään musta runko, jota ei tee mieli koristella kirkkaaksi kuin joulukuusi väärän värisillä tarroilla. Mustilla heijastintarroilla vaunusi pysyvät tyylikkäinä, mutta näkyvät samalla turvallisesti liikenteessä.

Pogun heijastavat tarrat on helppo tarvittaessa irroittaa vaunuista siististi ja liimajälkiä jättämättä. Tarran poistaminen onnistuu helposti, kun tarraa lämmittää esimerkiksi hiustenkuivaajalla ennen poistamista.

Ominaisuudet

 • 100 kertaa parempi näkyvyys kuin heijastamattomalla materiaalilla
 • 360 asteen heijastavuus
 • Retro-reflective 3M™ Scotchlite tarra, jolla erittäin korkea näkyvyys
 • Näkyy jopa 200 metrin päähän.
 • Paketissa 12 eri muotoista tarraa.
 • Tarttuvat kovaan pintaan (ei tekstiiliin).
 • Heijastavat sekä kuivalla että sadesäällä.
 • Helppo kiinnittää.
 • Helppo poistaa siististi tarrajälkiä jättämättä.
  • Poistaminen onnistuu kätevästi esimerkiksi hiustenkuivaajan avulla lämmittämällä tarraa ennen irroittamista.
 • 3 vuoden heijastustakuu.

Print Print Print Print Print

Huomaathan, että tämän tuotteen heijastava materiaali lisää henkilön näkyvyyttä, mutta tuote ei ole henkilösuojain, joka korvaa asianmukaisen heijastimen tai heijastinliivin käytön. Pimeän aikana tiellä liikkuessaan jalankulkijan on tarpeen käyttää lisäksi asianmukaista, henkilönsuojaimien vaatimukset täyttävää, CE-merkittyä heijastinta tai heijastinliiviä.

Katso video!

Käyttötarkoitus

,

Merkki

Lapsen ikä

, , , , ,

Materiaali

Kausi / vuodenaika

,

Värisävy / kuvio

,

Mitat

Paketissa 12 erikokoista tarraa.

Saatat myös pitää...