facebook_pixel

PlanToys puulelu ensimmäiset avaimeni

14,90 

PlanToysin puulelut ovat turvallisia, ekologisia ja taatusti kestäviä. Opettavaiset puulelut tukevat lapsesi eri kehitysvaiheita. Tämä ihana lapsen ikioma puinen avainnippu sopii hyvin pieneen käteen ja sitä on mukava helistellä.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

PlanToys puulelut ihastuttavat ja ilahduttavat

Pehmeästi muotoiltu ja kauniin värinen avainlelu auttaa lasta kehittämään hienomotorisia taitoja ja tuo iloa pikkuisen elämään. Lelu pysyy mukavasti lapsen kädessä ja siitä kuuluu lapsen korvaan hauska ääni. Näitä avaimia onkin mukavaa helistellä vaikkapa vaunujen kyydissä. Jokaisen hoitolaukun vakiovaruste siis matkoille ja kahvilareissuille viihdykkeeksi!

Taatusti turvallinen lelu

PlanToys puuleluja on turvallista pureskella ja imeskellä, sillä lelut on valmistettu 100% myrkyttömistä ja luontoystävällisistä materiaaleista. Lelujen värjäämisessä on käytetty ainoastaan kasvivärejä tai vesipohjaista myrkytöntä mustetta. Lelujen valmistuksessa käytetään vain myrkytöntä liimaa (E-Zero Non-Formaldehyde Glue) eikä niihin ole käytetty haitallisia säilöntäaineita. Kaikki PlanToys tuotteet käyvät läpi erittäin tiukan seulan ja ne täyttävät kansainväliset standardit (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000).

PlanToys puulelut ovat vastuullista tuotantoa alusta loppuun

PlanToys on thaimaalainen yritys, joka käyttää materiaalinaan kierrätettyjä ja kierrätyskelpoisia materiaaleja. PlanToys puulelut valmistetaan kumipuusta, joka on lateksituotannon ylijäämätuote. Kun kumipuu ei enää tuota lateksia, se kaadetaan. PlanToys hyödyntää kokonaisuudessaan tämän materiaalin. Puiden viljelyssä ei käytetä lannoitteita kolmeen vuoteen ennen puun kaatamista. Myrkytyksen sijaan puuaines on käsitelty lämmöllä epäpuhtauksien, kuten hyönteisten, poistamiseksi.

PlanToysin tehtaat käyttävät tuotannossaan integroituja energialähteitä, kuten biomassaa ja aurinkopaneeleja. Tuotannosta ylijäävä puuaines hyödynnetään biomassageneraattorissa, joka tuottaa sähköä koko tehtaalle sekä paikallisille kylille. PlanToys pyrkii olemaan C02-neutraali yritys ja osallistuu sen johdosta puiden istuttamiseen. Ekologisuus on huomioitu myös pakkausmateriaaleissa.

Katso video!

Merkki

Lapsen ikä

,

Mitat

5,5 x 7,2 x 10,4 cm

Materiaali

Ei sisällä

Myrkyllisiä väriaineita, formaldehydiä

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla

Valmistusmaa

Thaimaa

Sertifioinnit

Täyttää kaikki kansainväliset standardit (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000).

Saatat myös pitää...