facebook_pixel

PikkuBO Ihana pieni kotimaiset vauvakortit

26,90 

Herttaiset vauvakortit, joiden avulla voi helposti tallettaa vauvan tärkeitä hetkiä. Kortit on piirretty ja painatettu Suomessa ekologiselle mattakartongille.

Voi harmi, lopussa varastostamme! Jos haluat varmistaa saatavuuden myymälästä, ota meihin yhteyttä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Kotimaiset vauvakortit tallettaa tärkeitä muistoja

PikkuBO Ihana pieni kotimaiset vauvakortit ovat vallan ihana tapa dokumentoida vauvan elämän tärkeitä merkkipaaluja. Nämä herttaiset kortit on piirretty ja painatettu Suomessa ekologiselle mattakartongille. Korttien avulla saa suloisen muiston vauvan tärkeistä päivistä ja hetkistä.

PikkuBo Ihana pieni -vauvakorttisetti sisältää 30 käsinpiirrettyä korttia, jotka kuvaavat vauvan ikää tai erityisiä hetkiä. Pakkauksesta löytyy oma korttinsa muun muassa sille kun vauva pääsee omaan kotiin, oppii ryömimään tai taputtamaan, hymyilee tai ottaa ensiaskeleet. Aseta kortti vauvan viereen ja nappaa valokuva muistoksi. Näin näillä suloisilla korteilla saa helposti ja ihanasti talletettua pienen ihmisen suuria tapahtumia. Ikää kuvaaviin numerokortteihin ei ole kirjoitettu numeron lisäksi muuta aikamäärettä, joten numerokortit voi käyttää sekä täyteen tulevien kuukausien että vuosien kohdalla! Otetuista kuvista saa askarreltua vaikka lapselle kauniin muistokirjan.

Nämä kotimaiset vauvakortit on pakattu pahvikoteloon (korkeus 2 cm), jossa ne on helppo säilyttää. Mustavalkoisissa korteissa on pyöristetyt kulmat, ja ne on painettu Helsingissä.

Ominaisuudet

  • Piirretty ja painettu Suomessa ekologiselle mattakartongille
  • Sisältää 30 käsinpiirettyä korttia
  • Kortin koko 15 cm x 10,5 cm
  • Korteissa pyöristetyt kulmat
  • Mustavalkoiset
  • Pakattu pahvikoteloon

PikkuBO

PikkuBO on pieni, ekologinen designyritys, jota pitää yllä Bo-pojan äiti. Kaikki pikkuBO-paperituotteet suunnitellaan, piirretään ja painetaan Helsingissä ekologiselle mattakartongille. PikkuBOn valikoimaan kuuluu muun muassa postikortteja ja julisteita.

Käyttötarkoitus

,

Lapsen ikä

, ,

Materiaali

Värisävy / kuvio

,

Mitat

15 cm x 10,5 cm

Paino

160 g

Valmistusmaa

Suomi

Merkki

Saatat myös pitää...