facebook_pixel

Pienen suuri seikkailu -vauvakirja

38,00 

Pienen suuri seikkailu on ihana mustavalkoinen vauvakirja, jossa ei ole valmiiksi saneltuja sivuja ja sisältöjä, vaan vanhemmat voivat itse päättää, täyttävätkö sivut kuvilla, teksteillä vai molemmilla. Kirjassa on kaunis käsin piirretty kuvitus.

Voi harmi, lopussa varastostamme! Jos haluat varmistaa saatavuuden myymälästä, ota meihin yhteyttä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Pienen suuri seikkailu -vauvakirja

Pienen suuri seikkailu on ihana mustavalkoinen vauvakirja, johon saa kauniisti talteen muistot pienen ihmisentaimen ensimmäiseltä vuodelta.

Pienen suuri seikkailu on siitä ihana vauvakirja, että sen saa täyttää juuri omien mieltymysten mukaan. Kirja ei ole täynnä valmiiksi saneltuja sivuja ja sisältöjä, vaan vanhemmat voivat itse päättää, täyttävätkö sivut kuvilla, teksteillä vai molemmilla. Koska kirja on kuvitettu kauniilla käsin piirretyillä, mustavalkoisilla kuvilla, voi kirjaa käyttää myös värityskirjana jolloin siitä tulee entistäkin persoonallisempi!

Tässä vauvakirjassa on pyritty ottamaan huomioon monenlaiset perheet, jotta kaikki voisivat tallentaa lapsensa ihanat muistot.

Pienen suuri seikkailu -vauvakirja sisältää sivuja mm. odotusajalle, vauvan saapumiselle, nimelle, ensimmäisille asioille, juhlille, hammaskartalle, kiukuille, unille, sanoille, seikkailuille, ruualle ja pienen ihmisen elämän tärkeille asioille. Kirjassa on myös kuvitettuja tekstittömiä sivuja, joita voi täyttää muistoin ja kuvin niin kuin itse haluaa.Jokaiselle kuukaudelle on omat aukeamansa, jonka toiselle sivulle voit kirjoittaa vapaasti. Toisella sivulla on tilaa kuvalle, sekä valmiit paikat mitoille, mieltymyksille ja taidoille.

Ominaisuudet

  • 60 sivua
  • Mitat: 21 x 21 cm.
  • Kovat kannet mattalaminoituna
  • Laadukas 120 grammainen mattapaperi
  • Suunniteltu, kuvitettu ja painettu Suomessa

Vauvakirjan tarina

Pienen suuri seikkailu -vauvakirjan suunnittelu lähti omasta tarpeestani, sillä halusin tyylikkään mustavalkoisen kirjan, joka olisi kuitenkin lapsekkaasti ja kauniisti kuvitettu. Koska tällaista en kaupasta löytänyt, päätin tehdä itse! Nyt haluan tarjota kirjaa myös muille saman ongelman kanssa tuskasteleville vanhemmille.” – Sanna Sillanpää, Shine design

Tältä Pienen suuri seikkailu näyttää

Käyttötarkoitus

Merkki

Lapsen ikä

,

Materiaali

Värisävy / kuvio

Mitat

22 x 22 x 1,5 cm

Valmistusmaa

Suomi

Saatat myös pitää...