facebook_pixel

Ora Moon pinna- ja juniorsänky

289,00 349,00 

Oran tyylikäs Moon -pinna- ja juniorsänky on kestävä ja pitkäikäinen valinta vauvan ja lapsen sängyksi. Pinnasängyn pohjan korkeutta voi säätää, ja lapsen kasvaessa pinnalaidan voi ottaa sängystä pois. Saatavilla kahdessa koossa: 60 x 120 cm tai 70 x 140 cm.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Tyylikäs sänky vauvalle ja lapselle

Oran Moon-tuoteperhe on muotoilultaan selkeän moderni ja hauskan tyylikäs. Moon-sänky on tyylikäs ja klassinen: pinnalaidat ovat muotoilultaan näyttävät, ja sängyn päädyt ovat umpinaiset. Kaikki sängyn reunat on hiottu huolellisesti pyöreiksi, eli sängyssä ei ole teräviä kulmia.

Pitkäikäinen valinta – vauvasta pitkälle leikki-ikään

Moon-sarjan sänky on pitkäikäinen valinta, sillä lapsen kasvaessa pinnasänky on muunnettavissa juniorsängyksi tai sohvaksi. Sänky on myös tukeva ja kestävä, sillä sen viimeistely on huippuluokkaa. Pinnasänkyvaiheessa sängyn pohjan voi säätää kolmelle eri korkeudelle. Kun sänky muutetaan pinnasängystä juniorsängyksi otetaan toinen pinnalaita pois. Näin sänky muuntuu kätevästi juniorsängyksi tai sohvaksi. Mikäli pinnasängyn laita on poistettu, ei pedin korkeutta voi säätää.

Helppo kasata ja huoltaa

Paketissa on mukana selkeä kokoamisohje, ja sänky on helppo kasata. Ora Moon pinna-/juniorsänky on valmistettu MDF:stä, eli se on helppohoitoinen ja kestävä. Tuote on maalattu käyttämällä vesipohjaisia ekologisia maaleja, jolloin maalipinta on hengittävä ja turvallinen käyttää.

Oran Moon-tuoteperheeseen kuuluu myös näyttävä Moon-hoitopöytä, joka on täydellinen pari Moon-sängylle. Sänkyyn on lisävarusteena saatavana turvalaita juniorsänkyyn, vuodevaatelaatikko, hoitotaso sekä patja.

Ominaisuudet

  • Saatavilla kaksi kokoa: 60 x 120 cm tai 70 x 140 cm
  • Väri: Valkoinen
  • Valmistettu MDF:stä
  • Pinnasängyn pohjan saa 3 eri korkeudelle
Käyttötarkoitus

, ,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Materiaali

Mitat

60 x 120 cm, 70 x 140 cm

Sängyn koko

60 x 120 cm, 70 x 140 cm

Saatat myös pitää...