facebook_pixel

Oppi&ilo Hissun kissun -puuhakortit 3-4 v.

16,50 

Hissun kissun -puuhakortit ovat lapsen ensimmäinen puuhakorttipakka, joka harjaannuttaa hahmottamista ja kynänkäyttöä. Pakkauksessa on 50 kaksipuolista tekemiskorttia ja poispyyhittävä tussi. Korttien ikäsuositus on 3-4 v.

Voi harmi, lopussa varastostamme! Jos haluat varmistaa saatavuuden myymälästä, ota meihin yhteyttä.

JUHANNUKSEN LISÄETU! Kun tilaat yli 50 eurolla saat maksuttoman toimituksen! Käytä ostoskorissa kuponkikoodia POSTARITON!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Hissun kissun -puuhakortit ovat 3-4-vuotiaan ensimmäinen puuhakorttipakka, joka on täynnä hahmottamista ja kynänkäyttöä harjaannuttavia hauskoja tehtäviä.

Piirrä autolle renkaat, kukalle terälehtiä, taivaalle tuikkivia tähtiä ja pikku ankalle reitti emon luo. Ensimmäisissä tekemiskorteissa harjoitellaan kynänkäyttöä piirtämällä hauskoja muotoja, etsimällä pareja ja tutkimalla kuvia. Iloisen värikkäissä tehtävissä opitaan hahmottamista ja vahvistetaan kielellistä kehitystä tutustumalla leikki-ikäistä innostaviin asioihin.

Pakkaus sisältää 50 kaksipuolista Oppi&ilo -tekemiskorttia ja poispyyhittävän tussin. Pyyhi kortit käytön jälkeen kuivalla paperilla ja tee uudelleen! Tämän tehtäväpakan ikäsuositus on 3-4 v.

Pyyhi tussi pois kortista heti käytön jälkeen kuivalla paperilla. Tussi saattaa jättää tahran muuhun materiaaliin.

Ominaisuudet

  • Ikäsuositus 3-4 v.
  • Aihe: Taidot ja taiteet
  • 100 sivua
  • Mitat: 113 x 157 x 27 mm
  • Paino: 350 g
  • ISBN: 6430038961341

Oppi&ilo: Taidot ja taiteet

Oppi&ilo -sarjan puuhakortit tarjoavat kehittävää puuhaa ja tekemistä eri ikäisille lapsille. Puuhakorttiperheen korttipakat on jaettu viiteen aihealueeseen: puhetta ja kirjaimia, lukuja ja logiikkaa, kielet ja kulttuurit, tiedot ja havainnot sekä taidot ja taiteet.

Eri kasvuvaiheiden luonnollisia taitoja on hyvä tukea. Terve itsetunto on paras vakuutus elämän varrelle. Motoriikka, aistit ja tunteet ovat kehittyvälle lapselle haasteita, mutta harjoitus tekee mestarin. Taide on itseilmaisua ja luo edellytyksiä hyvään elämään. Käsillä tekeminen ja musiikki ruokkivat ja vahvistavat lapsessa luontaisesti olevaa luovuutta.

Valmistaja/kustantaja: Sanoma Pro Oy.

Käyttötarkoitus

, , ,

Merkki

Lapsen ikä

Materiaali

Mitat

113 x 157 x 27 mm

Paino

350 g

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi kuivalla paperilla

Sertifioinnit

Design from Finland

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oppi&ilo Hissun kissun -puuhakortit 3-4 v.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...