facebook_pixel

Oot niin ihana -vauvakirja

48,50 

Oot niin ihana on kaunis vauvakirja, joka on suunniteltu elämään jokaisen perheen tarpeiden mukaan. Kansiomallisen kirjan sisältö muokkaantuu ihan jokaisen perheen ja vauvan elämään sopivaksi. Mukana tuleva laatikko toimii säilytyspaikkana sekä kansiolle että muille vauvamuistoille minikokoisista sukista sairaalarannekkeeseen. Oot niin ihana on laadukasta kotimaista tuotantoa.

Löytyy varastosta! Toimitusaika 1-3 arkipäivää

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Oot niin ihana on aivan uudenlainen kansiomallinen vauvakirja, joka sopii kaikkiin perheisiin

Oot niin ihana -vauvakirjan sisältö ja ulkoasu on suunniteltu yhteisöllisesti tulevien käyttäjien kanssa. Oot niin ihana sopii erilaisiin elämäntilanteisiin ja monenlaisille perhemalleille yksinhuoltajista sateenkaariperheisiin ja ydinperheisiin.

Vauvakirjan täyttäminen on ihanaa ja siitä jää rakas muisto lapselle itselleen. Monet ovat kuitenkin törmänneet pulmaan, etteivät valmiiksi painetut vauvakirjat oikein vastaa kaikkien perheiden tarpeisiin. Me kun olemme kaikki perheinä yksilöllisiä ja kaikilla vauvoilla on ihan ikioma tarinansa. Moni onkin haaveillut vauvakirjasta, josta voisi ottaa tarpeettomat sivut pois ja lisäillä juuri niitä omaan perheeseen liittyviä sivuja lisää. Oot niin ihana -vauvakirja on ratkaisu juuri tähän tarpeeseen!

Vauvakirja joka mukautuu juuri teidän perheeseenne

Oot niin ihana on aidosti monikäyttöinen vauvakirja, joka on rakennettu kansiomuotoon. Kansiorakenteen ansiosta tämän vauvakirjan sivujen järjestystä voi muuttaa ja väliin lisätä omaakin sisältöä esimerkiksi muovitaskuissa. Mukana tuleva laatikko toimii säilytyspaikkana sekä kansiolle että muille vauvamuistoille minikokoisista sukista sairaalalarannekkeeseen.

Ulkoasultaan Oot niin ihana on raikas ja sen visuaalinen ilme inspiroi sekä kannustaa taltioimaan vauvamuistoja omalla persoonallisella tavalla. Sivujen aiheina ovat muun muassa odotus, kuukausisivut 1-12, nukkuminen ja muut vauvavuoden virstanpylväät. Mukana on myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voi kiinnittää kuvia tai kirjoittaa vapaasti. Oot niin ihana sopii erilaisiin elämäntilanteisiin ja monenlaisille perhemalleille yksinhuoltajista sateenkaariperheisiin ja ydinperheisiin.

Laadukasta kotimaista tuotantoa

 • Kansio: Sisä- ja ulkopuolelta painettu magneettisuljettava flip box -kansio valkoiseksi pulverimaalatulla D-rengasmekanismilla
 • Sisäsivut: 40 laadukkaalle 300g paperille neliväripainettua irtosivua mappirei’ityksellä
 • Laatikko: Sisä- ja ulkopuolelta painettu ja mattalaminoitu pahvinen säilytyslaatikko
 • Kokonaisuuden ulkomitat: 31 x 31 x 7 cm
 • Vauvakirjaan on saatavana myös erillinen lisäsivupaketti ja jatko-osa ikävuosille 1-7.

Muut tiedot

 • ISBN: 978-952-93-7470-0
 • Julkaisuvuosi: 2016
 • Sivumäärä: 40
 • Kustantaja: Ainoa Graphic Design
 • Ulkoasu, kuvitus, sisältö sekä konsepti: Ainoa Graphic Design
 • Kieli: suomi
Käyttötarkoitus

,

Merkki

Lapsen ikä

,

Mitat

Sivut 27 x 27 cm, Ulkomitat: 31 x 31 x 7 cm

Saatat myös pitää...