facebook_pixel
Onni ja Ilona laminoitu kortti Pöllö

Onni ja Ilona laminoitu katselukortti

5,00 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Kiinnostavaa katseltavaa vauvalle

Mainiot Onni ja Ilona -katselukortit on suunniteltu harjoittamaan vauvan kehittyvää näköaistia. Kuvat kiinnostavat jo ihan pientä vauvaa. Vauva hahmottaa katselukorttien kuvien selkeät muodot ja värit sekä vahvat kontrastit.  Myös aiheiltaan kortit ovat hauskoja katseltavia vähän isommallekin vauvalle.

Laminoidut katselukortit ovat kaksipuolisia, ja niissä on pyöristetyt kulmat. Laminoinnin ansiosta kortit ovat kestävämpiä, jolloin niitä voi siirrellä huolettomammin ja ottaa vaikka reissuun mukaan.

Ominaisuudet

  • Koko: 14 * 14 cm
  • Katselukuva kortin molemmilla puolilla
  • Laminointi suojaa korttia

Vauvan silmin

Vastasyntyneen vauvan näkökyky on vielä kehittymätön. Vauva näkee epätarkasti ja erottaa kuvioita vain, jos niissä on riittävän suuri kontrasti. Pieni vauva ei myöskään näe kauas: aluksi näkökyky riittää vain sylissä pitävän aikuisen kasvoihin saakka. Katselukortin pitäisikin olla riittävän lähellä vauvaa, jotta vauva kiinnostuu siitä.

Vahvan kontrastin lisäksi vauvoja kiinnostavat tietynlaiset muodot. Pyöreät muodot ja toisaalta kulmikkuus ovat pienten katselijoiden silmissä hittejä.

Onni ja Ilona

Korttien taustalla on graafinen suunnittelija ja äiti Leena Junnila. Junnila halusi vauvalleen kivoja katselukortteja, joita kiinnittää eri paikkoihin, joissa vauva oleilee. Niinpä hän teki graafisen suunnittelun opintojensa lopputyöksi tutkielman ja hahmotelman vauvakorttisarjasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Onni ja Ilona laminoitu katselukortti”