facebook_pixel

Onni ja Ilona laminoitu katselukortti

5,00 

Onni ja Ilona -katselukortit selkeine muotoineen ja kontrasteineen on suunniteltu harjoittamaan vauvan kehittyvää näköaistia. Laminoidussa katselukortissa on katselukuva kortin molemmin puolin. Kortin koko on 14 x 14 cm.

Poista

Edullinen toimitus!

✓ pikkupaketti 3,90 – muut paketit 5,90
✓ nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Katseltavaa vauvalle

Onni ja Ilona -katselukortti on kiinnostavaa katseltavaa vauvalle. Nämä mainiot kortit on suunniteltu erityisesti harjoittamaan vauvan kehittyvää näköaistia. Kuvat kiinnostavat jo ihan pientä vauvaa: Vauva hahmottaa katselukorttien kuvien selkeät muodot ja värit sekä vahvat kontrastit.

Aiheiltaan Onni ja Ilona -kortit ovat hauskoja katseltavia vähän isommallekin vauvalle tai taaperolle. Vauvana saadusta kivasta katselukuvastas voi tulla lapselle tärkeä ja tarkkaan vaalittu muisto ja aarre.

Laminoidut katselukortit ovat kaksipuolisia, ja niissä on pyöristetyt kulmat. Laminoinnin ansiosta kortit ovat perinteistä kartonkikorttia kestävämpiä, jolloin niitä voi siirrellä huolettomammin ja ottaa vaikka reissuun mukaan.

Ominaisuudet

  • Koko: 14 x 14 cm
  • Katselukuva kortin molemmilla puolilla
  • Laminointi suojaa korttia

Vauvan silmin

Vastasyntyneen vauvan näkökyky on vielä kehittymätön. Vauva näkee epätarkasti ja erottaa kuvioita vain, jos niissä on riittävän suuri kontrasti. Pieni vauva ei myöskään näe kauas: aluksi näkökyky riittää vain sylissä pitävän aikuisen kasvoihin saakka. Katselukortin pitäisikin olla riittävän lähellä vauvaa, jotta vauva kiinnostuu siitä.

Vahvan kontrastin lisäksi vauvoja kiinnostavat tietynlaiset muodot. Pyöreät muodot ja toisaalta kulmikkuus ovat pienten katselijoiden silmissä hittejä.

Onni ja Ilona

Korttien taustalla on graafinen suunnittelija ja äiti Leena Junnila. Junnila halusi vauvalleen kivoja katselukortteja, joita kiinnittää eri paikkoihin, joissa vauva oleilee. Niinpä hän teki graafisen suunnittelun opintojensa lopputyöksi tutkielman ja hahmotelman vauvakorttisarjasta.

Käyttötarkoitus

,

Merkki

Lapsen ikä

,

Materiaali

Kausi / vuodenaika

, ,

Värisävy / kuvio

, , , , , , , , , , ,

Mitat

14 x 14 cm

Käyttö, pesu ja huolto

Pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla

Saatat myös pitää...