facebook_pixel
Olala Boutique yövalo puput
Olala Boutique yövalo pingviiniOlala Boutique yövalo pöllöOlala Boutique yövalo pupuOlala Boutique yövalo puputOlala Boutique yövalo puputOlala Boutique yövalo puputOlala Boutique yövalo puputOlala Boutique yövalo puputOlala Boutique

Olala Boutique yövalo

29,90 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Olala Boutiquen yövalo luo ympärilleen turvallista tunnelmavaloa suloisen eläinhahmon muodossa. Kevyt ja langaton valo mahtuu mainiosti pieniin käsiin. Lapsi voi turvallisesti ottaa valon vaikka viereensä nukkumaan mennessään tai kuljetttaa sitä mukanaan aamuhämärissä sängystä kömpiessään.

Yövalon sisällä loistaa turvallinen LED-valo. Valossa on erillinen verkkovirtaan kytkettävä latausalusta, jonka päällä ollessaan valaisin latautuu. Itse eläinvalossa ei siis ole johtoja eikä paristoja, eivätkä valo tai alusta kuumene vaarallisesti. Täydellä latauksella yövalo jaksaa valaista noin 12 tuntia.

Olala Boutiquen yövalo on CE-merkitty ja täyttää kaikki tarvittavat turvallisuusvaatimukset.

Haluatko useamman suloisen yövalon? Voit ripotella niitä vessamatkan varrelle, laittaa istumaan kauemmas hyllylle tai vaikka useammalle lapselle omiin huoneisiin ja sänkyihin? Kolmen yövalon setin löydät täältä!

Ominaisuudet

  • Valohahmon korkeus 10 cm
  • Latausalustan halkaisija 8 cm
  • CE-merkitty.
  • Pakkaus sisältää yhden yövalon, latausalustan, virtajohdon ja käyttöohjeet.
  • Valmistettu Kiinassa.

Yövalo sopii lapsen käytettäväksi, mutta se ei ole lelu. Aikuisen tulee valvoa valon käyttöä. Valo ei ole vedenkestävä, ja se soveltuu vain sisäkäyttöön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Olala Boutique yövalo”