facebook_pixel

Moby Classic trikoinen kantoliina

55,00 

Trikooliinalla pääsee helposti alkuun kantamisen kanssa, kantamisen voi aloittaa heti vauvan synnyttyä. Kun haluat kädet vapaaksi, sido vauva liinaan ja pääset puuhailemaan.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Moby Classic trikoinen kantoliina on tyylikäs, ihana ja kaikinpuolin erinomainen valinta vauvan ensimmäiseksi kantovälineeksi

Mobyn laadukas trikooliina on silkkisen pehmeä ja ohut. Ohuesta neuloksesta valmistettu liina mukautuu kantajan ja vauvan muotoihin ja tuntuu päällä miellyttävältä kuin suosikki t-paita. Trikooliina on joustavuutensa ansiosta helppo sitoa ja monet kokevatkin, että trikoinen kantoliina on hyvä valinta kantamista aloitteleville ja pehmeytensä vuoksi täydellinen liina pikkuiselle vauvalle. 

Sopii jo vastasyntyneelle

Trikooliinaa voi käyttää heti vastasyntyneen kanssa, myös keskosena syntynyttä vauvaa voi turvallisesti kantaa trikooliinassa. Vauvaa kannetaan kantajan etupuolella lapsen kasvot kantajaan päin. Suosittelemme kantamaan vauvaa heti syntymän jälkeen pystyasennossa kietaisuristi2-sidonnassaa, jossa vauvaa tukee kolme kerrosta kangasta. Sidonta on helppo oppia – käy katsomassa video trikooliinan sitomisesta: Kietaisuristi 2 -opastusvideo

Trikooliinan hyvä puoli on, että sidonta valmistellaan ensin ilman vauvaa ja vauva asetellaan kyytiin vasta tämän jälkeen. Trikooliinasta vauva on helppoa ottaa välillä liinan kyydistä pois esimerkiksi syöttämistä ja vaipanvaihtoa varten. Sidonnan voi jättää valmiiksi päälle seuraavaa kantokertaa varten.

Niin ihana kuin trikooliina onkin vauvan kanssa, se ei ole paras kantoväline isomman lapsen kantamiseen joustavuutensa vuoksi. Hieman vauvan mallista riippuen vanhemmat alkavat yleensä kaivata tukevampaa kantovälinettä vauvan ollessa noin 7-9-kiloinen.

Lue lisää vastasyntyneen vauvan kantamisesta artikkelistamme

Ominaisuudet

  • Yksi koko sopii kaikille kantajille
  • Pituus n. 5 m
  • Materiaali 100 % Öko-Tex -sertifioitua puuvillaa
  • Mukana säilytyspussi
  • Vauva ”pujotetaan” valmiiseen sidontaan
  • Voit käyttää samaa sidontaa uudelleen monta kertaa

Näin sidot trikoisen kantoliinan

Trikoinen kantoliina on kiitollinen kumppani, kunhan muistaa sitoa sen aina riittävän tiukalle, jotta vauva on tiiviisti kantajaa vasten. Jos liina on liian löysällä, valahtaa lapsi joustavassa liinassa hetken päästä alaspäin, jolloin kantaminen alkaa tuntua epävakaalta ja saattaa painaa kantajan hartioita.

Vauva asetellaan aluksi hellästi olkapäiltä alas tulevien köysien varaan siten, että köydet kulkevat vauvan molemmista polvitaipeista. Tämän jälkeen vauvan peppu lasketaan köysien välistä reilusti alemmas, jolloin vauvan polvet koukistuvat ja vauvan selkä pyöristyy.

Liinan kerrokset levitetään tämän jälkeen huolella tukemaan vauvaa koko selän ja pepun alueelta mahdollisimman leveästi – polvitaipeesta polvitaipeeseen ja olkapäästä olkapäähän. Liinaa nostetaan varovaisesti vauvan pepun alta kantajan ja vauvan väliin. Liinan alareunasta muodostuu J-kirjaimen muotoinen pussi, jonka kaaren pohjalla vauvan peppu lepää. Näin liina tukee vauvaa napakasti ja vauvan paino jakaantuu tasaisesti vauvan vartalolle.

Katso video!

Apua kantamisen alkutaipaleelle

Jos kantamisen tuntuu hankalalle, kannattaa etsiä apua! Ipanaisen Hakaniemen myymälästä löydät asiantuntevaa opastusta kantamisen kaikilla osa-alueille. Meille voi myös aina soittaa tai laittaa sähköpostia, vastaamme kysymyksiin mielellämme. Myös Kantoliinayhdistys tarjoaa opastusta ylläpitämällä listaa kantamisen tukihenkilöistä.

Merkki

Käyttötarkoitus

Lapsen ikä

,

Lapsen vaatekoko

, ,

Avainsana

, , ,

Materiaali

Kantoasento

Etupuolella kasvot kantajaan päin

Värisävy / kuvio

, , ,

Mitat

pituus 5m

Paino

400g

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Ei rumpukuivausta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Sertifioinnit

Öko-tex

Painoraja

noin 10kg

Saatat myös pitää...