facebook_pixel

Milestone vauvakortit

20,50 

Milestonen ihanat vauvakortit ovat helppo tapa ikuistaa vauvavuoden tärkeimmät ja rakkaimmat hetket ja vauvan oppimat uudet taidot. Merkitse korttiin päivämäärä ja ota kuvia vauvasi ”ensikerroista”.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Talleta vauvavuoden muistot vauvakorteilla

Vauvan ensimmäinen vuosi on täynnä pieniä ja merkittäviä virstanpylväitä. On ihana muistella ensimäisiä hymyjä, liikkumaan opettelemisia ja ruokailuja. Puhumattakaan sanoista tai ensimmäisistä askeleista! Milestone-vauvakortit ovat helppo tapa ikuistaa tärkeimmät ja rakkaimmat vauvavuoden hetket.

Milestones-korttipaketissa on kiva ja monipuolinen korttisetti kauniissa rasiassa. Merkitse korttiin päivämäärä ja ota kuvia vauvasi ”ensikerroista”. Näin ikuistat helposti ja hauskalla tavalla vauvavuoden huippuhetket. Mukana on kortti esimerkiksi ensimmäiselle hymylle, ensimmäisen hampaan puhkeamiselle, kiinteiden ruokien aloittamiselle ja ryömimisen oppimiselle.

Suloiset kuvat tärkeistä merkkipäivistä, taidoista ja suuremmista tapahtumista tallentuvat perhealbumiin ja tai digitaalisiin albumeihin. Korttien kanssa otetut valokuvat ja itse kortit voi tallettaa myös yhdessä albumiin, tai askartelevaisempi voi tehdä niiden ympärille vaikka kokonaisen upean leikekirjan. Näin talteen jää hieno muisto vauvan ensimmäisen vuoden etapeista.

Milestone Baby Cards vauvakortit valmistetaan ekologisesta, FSC-sertifioidusta paperista, joka on happo- ja kloriinivapaata. Painovärit ovat kasviöljypohjaisia, ja Hollannissa suunnitellut kortit painetaan Belgiassa. Korttien tekstit ovat suomeksi.

Milestone Baby Cards -kortit ovat loistava lahjaidea vastasyntyneelle!

Ominaisuudet

  • The Original Baby Cards -korttipaketissa on 30 korttia.
  • Sophie la Girafe -korttipaketissa on 24 korttia.
  • Korttirasian koko on 15,5 x 11 x 2 cm
  • Painettu FSC-sertifioidulle paperille.
  • Painettu ympäristöystävällisillä kasviöljypohjaisilla väreillä.
  • Suunniteltu Hollannissa, painettu Belgiassa.

Vauvan kasvaessa taaperoksi ja opetellessa puhumaan kannattaa hankkia myös Milestone Original Mini Cards -kortit lapsen ensimmäisten sanojen ja hauskojen sanontojen muistiin merkitsemistä varten.

Käyttötarkoitus

,

Merkki

Lapsen ikä

,

Materiaali

Mitat

Korttirasian koko 15,5 x 11 x 2 cm

Paino

200 g

Valmistusmaa

Belgia

Sertifioinnit

Painettu FSC-sertifioidulle paperille

Saatat myös pitää...