facebook_pixel

Mifold Grab-and-Go turvavyöistuin

69,90 

Mifold on yli neljävuotiaille ja 15-36-kiloisille lapsille sopiva mullistavan pieneen tilaan menevä turvavyöistuin. Se ohjaa turvavyön kulkemaan oikein lapsen olan ja lantion yli. Erinomainen satunnaisesti autoileville tai matkalle mukaan otettavaksi!

Löytyy varastosta! Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Edullinen toimitus!

✓ pikkupaketti 3,90 – muut paketit 5,90
✓ nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Turvavyöistuin, joka mahtuu uskomattoman pieneen tilaan

Mifold on mullistava uutuus lasten kanssa autoillessa! Tämä ällistyttävän pieneen tilaan menevä turvavyöistuin ohjaa kolmipisteturvavyön kulkemaan oikein lapsen olan ja lantion yli. Mifold-istuin on kymmenen kertaa perinteistä istuinkoroketta pienempi, mutta se on silti aivan yhtä turvallinen kuin perinteinen korokeistuin.

Ota mukaan matkoille, taksikyydeille tai hanki varaistuimeksi isovanhempien autoon

Mifold on jokapäiväisen autoilun lisäksi täydellinen matkoille mukaan otettavaksi, ja sen kanssa taksimatkat sujuvat turvallisesti. Tämä istuin on täydellinen hankinta perheen kakkosautoon tai vaikkapa isovanhempien ja muiden satunnaisesti lasta kuljettavien autoon.

Mifold turvavyöistuin sopii yli neljävuotiaille ja 15-36-kiloisille lapsille 150 senttimetrin pituuteen saakka. Istuimessa on kolme leveysasetusta, ja olkavyötä ohjaava hihna on säädettävissä portaattomasti eri mittaisille lapsille.

Mifold Grab-and-Go -turvavyöistuimessa on teräksenvahvasta 6061-lentokonealumiinista ja erittäin vahvasta Dupont™ Delrin® 100ST -muovipolymeerista valmistettu runko. Näiden materiaalien ansiosta istuin on äärimmäisen iskunkestävä.

Mifold-istuimessa on mukava muotoiltu pehmuste, joka pysyy viileänä lämpimälläkin säällä. Turvavyöistuin on helppo pitää puhtaana pesemällä pinnat miedolla saippualiuoksella, huuhtelemalla ja antamalla istuimen kuivua huolellisesti.

Turvallisuustestattu ja turvallisuusvaatimukset täyttävä

Mifold-turvavyöistuin täyttää kaikki EU:n turvaistuimille asettamat ECE R44/04-standardin mukaiset turvallisuusvaatimukset. Mifold täyttää myös Yhdysvaltain turvastandardin FMVSS 213 ja liikenneturvallisuutta edistävän yhdysvaltalaisen IIHS-organisaation istuinkorokkeille asettamat vaatimukset.

Jotta turvaistuin voi saada ECE R44/04 -hyväksynnän, turvaistuin testataan 50 km/h nopeudella tapahtuvassa etutörmäystestissä 50 km/h käyttäen P-sarjan törmäysnukkeja ja kehittyneitä mittalaitteita, joilla arvioidaan istuimen tuoman suojan tasoa. ECE R44/04 -hyväksytyt istuimet tunnistaa niiden oranssista hyväksyntätarrasta. Lue lisää mifoldin turvallisuudesta täältä

Mifoldin asentaminen autoon vie vain hetken

mifold-istuinkoroke

Säädä lantiovyön ohjaimet sopivalle leveydelle ja olkahihna sopivan pituiseksi.

 

mifold-istuinkoroke

Kiinnitä turvavyö ja pujota lantiovyö kulkemaan molemmista mifoldin lantiovyön ohjaimista.

 

mifold-istuinkoroke

Kiinnitä mifoldin olkahihna olkavyöhön, jotta se pysyy lapsen olkapäällä.

mifold-istuinkoroke

Perinteinen istuinkoroke korottaa lasta

mifold-istuinkoroke

mifold-turvavyöistuin ohjaa turvavyön oikealle korkeudelle

Ominaisuudet

  • Koko: 25 x 12 x 4 cm
  • Paino: 750 g
  • Materiaalit: 6061-lentokonealumiini ja Dupont™ Delrin® 100ST -muovipolymeeri
  • Erittäin nopea asentaa
  • ECE R44/04-turvaistuinstandardin mukainen

Lue usein esitettyjä kysymyksiä mifoldista täältä

Mifold sopii useimpien ajoneuvojen istuimiin. Se voidaan asentaa vain sellaisiin ajoneuvoihin, joissa on kolmipisteturvavyöt tai rullavyöt, jotka on hyväksytty turvavöitä ja muita turvajärjestelmiä koskevan UN/ECE No.16:n tai muun vastaavan standardin mukaan. Mifoldia ei saa käyttää kaksipisteturvavöiden kanssa.

Valitse aina lapsen ikään ja kokoon nähden paras turvaistuin

Ipanainen suosittelee perehtymään huolella Liikenneturvan suosituksiin lapsen kuljettamisesta autossa. Suosittelemme valitsemaan aina lapsen ikään, kokoon ja käyttötarkoitukseen nähden parhaan mahdollisimman turvaistuimen ja suosittelemme Liikenneturvan mukaisesti, että lapsi matkustaa autossa selkä menosuuntaan siihen soveltuvassa istuimessa niin kauan kuin mahdollista. Lapselle turvallisin paikka on aina matkustaa takapenkillä.

Ipanainen ei missään nimessä suosittele pienen lapsen turvaistuimen korvaamista mifold turvavyöistuimella. Mifold on tarkoitettu korvaavaksi tuotteeksi niihin tilanteisiin, kun lapsella olisi käytössä lasta korottava korokeistuin. Turvavyöistuin, jossa on sivuttaistuet ja pääntuki antaa aina lapselle enemmän suojaa kolaritilanteessa, joten tällainen istuin on aina pelkkää istuinkoroketta turvallisempi vaihtoehto.

Liikenneturvan suositukset

”Alle 135 cm pitkien lasten on käytettävä autossa painon mukaan määräytyvää turvalaitetta. Liikenneturva suosittelee, etteivät alle 140 cm pitkät lapset matkusta etupenkillä, jos auto on varustettu turvatyynyin.

Alle 3-vuotiaita lapsia ei saa takseja lukuun ottamatta kuljettaa henkilö-, paketti- tai kuorma-autossa, johon ei voida kiinnittää lapsen painon mukaan määräytyvää turvalaitetta. Jos turvalaitetta ei voida autoon asentaa, matkustaa vähintään 3-vuotias takaistuimella. Linja-autossa lapsen on käytettävä istuinpaikalle asennettua turvavyötä tai turvalaitetta. Autossa lasta ei saa kuljettaa sylissä.

Lapsi tarvitsee omaa turvalaitetta kunnes hän on vähintään 135 cm pitkä (keskimäärin noin kymmenenvuotias). Tarpeeksi pitkä lapsi voi käyttää turvavyötä aikuisten tapaan. Vanhempien esimerkki on tärkeä turvayön käytössä: lapsi käyttää, jos vanhemmat käyttävät.

Ainakin 3-vuotiaaksi asti lapsi matkustaa selkä menosuuntaan

Pienille lapsille turvallisimpia ovat selkä menosuuntaan asennettavat turvaistuimet tai -kaukalot. Pienen lapsen pää on painava ja niska herkkä ja selkä menosuuntaan olevissa istuimissa myös lapsen pää ja kaula saavat parhaan tuen törmäyksessä. Lasta suositellaan kuljetettavaksi selkä menosuuntaan niin kauan kuin hän sopii istuimeen, mutta ainakin kolmeen ikävuoteen saakka. Koukussa olevat jalat eivät ole lapselle haitaksi ja syy kääntää turvaistuinta kasvot menosuuntaan liian aikaisin.

Selkä menosuuntaan kiinnitettävää turvakaukaloa tai -istuinta ei saa kiinnittää etumatkustajan turvatyynyllä varustetulle istuinpaikalle. Täyttyvä turvatyyny aiheuttaa lapselle hengenvaaran.” Lähde: Liikenneturva

Katso video! Näin helposti mifold turvavyöistuin toimii!

Katso video! Näin helposti mifold turvavyöistuin toimii!

Käyttötarkoitus

, , ,

Merkki

Lapsen ikä

, ,

Materiaali

,

Mitat

25 x 12 x 4 cm

Paino

750 g

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Pese haalealla vedellä ja neutraalilla saippualla

Painoraja

15-36 kg

Sertifioinnit

ECE R44/04-turvaistuinstandardin mukainen

Saatat myös pitää...