facebook_pixel
Ale!

ManyMonths säädettävä kesähattu

22,90  16,03 

ManyMonths lierihattu suojaa lapsen herkkää ihoa auringon haitallisilta säteiltä. Suunnittelussa on otettu huomioon, että myös otsa, korvat ja niska kaipaavat suojaa ja hatun liepeet ovat tavallisia kesähattuja huomattavasti kattavammat.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Säädettävä kesähattu suojaa auringolta

ManyMonths lierihattu suojaa lapsen herkkää ihoa auringon haitallisilta säteiltä – ja näyttää hyvältä! Suunnittelussa on otettu huomioon, että myös otsa, korvat ja niska kaipaavat suojaa ja hatun liepeet ovat tavallisia kesähattuja huomattavasti kattavammat.

Lierihatussa on ManyMonths-mallistosta tuttuja säätöjä, jotka mahdollistavat pidemmän käyttöiän. Päänympärystä pystyy säätämään reikäkuminauhan avulla, jolloin koon saa juuri sopivaksi. Hatuissa on siistit kiinnitysnauhat, liepeissä kauniit kanttaukset ja saumat on tehty litteiksi. Edessä on ihana kookosnappi, jolla hatun lierin saa tarvittaessa ylös esim. ruokailun ajaksi. Säätökuminauha kannattaa ottaa pois, jos hattu tuntuu tiukalta. Hatut pehmenevät ja suurenevat jonkin verran käytön myötä.

Hamppu on materiaalina hengittävä ja tuntuu viileältä, jolloin se soveltuu loistavasti kesäsäähän. ManyMonths lierihattu on kevyt ja pehmeä, jolloin hattu päässä voi vaikka nukkuakin. Pienintä kokoa voi alkaa käyttää jo muutaman viikon ikäisellä vauvalla.

Hamppu on huokoinen kuitu, mikä tarkoittaa että se hengittää erityisen hyvin ja tuntuu vaatteena kesällä viileältä. Silti sitä pidetään noin kymmenen kertaa vahvempana kuin puuvillaa, eli vaatteet ovat yleensä paljon kestävämpiä käytössä. Hamppuvaatteet pehmenevät ihanasti käytössä, joten niistä tulee nopeasti suosikkeja, joita ei haluaisi riisua ollenkaan. Hamppukasvin viljelyssä ei tarvita rikkakasvien tai sienitautien torjunta-aineita eikä edes lannoitteita, joten sen viljely on ehdottoman ekologista ja vaatteiden käyttö luonnollisen turvallista.

Koot ja mitat

Charmer/Explorer    42-46 cm
Adventurer/Conqueror    46-52 cm

Materiaali

  • 55 % hamppua / 45 % luomupuuvillaa
Käyttötarkoitus

,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Materiaali

,

Kausi / vuodenaika

Värisävy / kuvio

, , , , ,

Mitat

Adventurer/Conqueror päänympärys 46-52 cm, Charmer/Explorer päänympärys 42-46 cm

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Ei rumpukuivausta, Konepestävä

Saatat myös pitää...