facebook_pixel

ManyMonths säädettävä kesähattu

ManyMonths lierihattu suojaa lapsen herkkää ihoa auringon haitallisilta säteiltä. Suunnittelussa on otettu huomioon, että myös otsa, korvat ja niska kaipaavat suojaa ja hatun liepeet ovat tavallisia kesähattuja huomattavasti kattavammat.

Uusi mallisto saapuu myyntiin huhti-toukokuussa 2018!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ipanaisen kantisjengissä saat monenlaisia etuja ja tarjouksia!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

ManyMonths säädettävä kesähattu

ManyMonths lierihattu suojaa lapsen herkkää ihoa auringon haitallisilta säteiltä – ja näyttää hyvältä! Suunnittelussa on otettu huomioon, että myös otsa, korvat ja niska kaipaavat suojaa ja hatun liepeet ovat tavallisia kesähattuja huomattavasti kattavammat.

Lierihatussa on ManyMonths-mallistosta tuttuja säätöjä, jotka mahdollistavat pidemmän käyttöiän. Päänympärystä pystyy säätämään reikäkuminauhan avulla, jolloin koon saa juuri sopivaksi. Hatuissa on siistit kiinnitysnauhat, liepeissä kauniit kanttaukset ja saumat on tehty litteiksi. Edessä on ihana kookosnappi, jolla hatun lierin saa tarvittaessa ylös esim. ruokailun ajaksi. Säätökuminauha kannattaa ottaa pois, jos hattu tuntuu tiukalta. Hatut pehmenevät ja suurenevat jonkin verran käytön myötä.

Hamppu on materiaalina hengittävä ja tuntuu viileältä, jolloin se soveltuu loistavasti kesäsäähän. ManyMonths lierihattu on kevyt ja pehmeä, jolloin hattu päässä voi vaikka nukkuakin. Pienintä kokoa voi alkaa käyttää jo muutaman viikon ikäisellä vauvalla.

Hamppu on huokoinen kuitu, mikä tarkoittaa että se hengittää erityisen hyvin ja tuntuu vaatteena kesällä viileältä. Silti sitä pidetään noin kymmenen kertaa vahvempana kuin puuvillaa, eli vaatteet ovat yleensä paljon kestävämpiä käytössä. Hamppuvaatteet pehmenevät ihanasti käytössä, joten niistä tulee nopeasti suosikkeja, joita ei haluaisi riisua ollenkaan. Hamppukasvin viljelyssä ei tarvita rikkakasvien tai sienitautien torjunta-aineita eikä edes lannoitteita, joten sen viljely on ehdottoman ekologista ja vaatteiden käyttö luonnollisen turvallista.

Koot ja mitat

Charmer/Explorer    42-46 cm
Adventurer/Conqueror    46-52 cm

Materiaali

  • 55 % hamppua / 45 % luomupuuvillaa
ManyMonths väri

Mazarine Blue – sininen, Natural – luonnonvalkoinen, Pale Jade – jadenvihreä, Red Emperor – punainen, Scuba Blue, Silver Blue – hopeanharmaa, Tangerine – oranssi

ManyMonths koko

Charmer/Explorer (3-18 kk), Adventurer/Conqueror (1-5 v), Innovator (5-7 v)

  1. janni

    Yksi vauva-ajan parhaimmista ostoksistani! Aivan mahtava oli etelänreissulla.. Nyt vain kesää odotellessa 🙂 Pienikin tuntui hatun kanssa viihtyvän. Söpöytensä ja hyvän istuvuuden lisäksi suojasi etevästi. Mitä mainioin liinalla kulkiessa. (Ja hetken käytöllä pehmeni entistä ihanammaksi)

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...