facebook_pixel
manymonths kypärämyssy foggy black
ManyMonths kypärämyssy Sweet Apple

ManyMonths merinovillainen kypärämyssy

21,90 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Merinovillainen kypärämyssy on vakiovaruste vauvasta kouluikäiseen asti. ManyMonths kypärämyssy on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja se yltää pitkälle niskaan ja rintakehään. Rintakehän suojaaminen on erityisen tärkeää vauvoille, joille on tulossa uusia hampaita (ja kuola valuu). Niskassa on kuminauha, joka pitää kypärämyssyn napakasti paikallaan, vaikka pää muuten vinhasti pyörisikin. Myssy on loistava sellaisenaan lauhalla kelillä ja sopii kerrospukeutumiseen, kun on todella kylmä ja pakkasta.

Villavaatteet sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Villa on ainutlaatuinen materiaali, joka mukautuu kehon vaihtuvaan lämpötilaan pitäen sen mahdollisimman tasaisena. Koska villa on luonnollisesti antibakteerinen, villavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein; pelkkä tuuletus riittää hyvin.

Ominaisuudet

 • Pehmeä ja joustava
 • Kaikki saumat litteitä
 • Takana oleva kuminauha on peitetty villalla
 • Pysyy hyvin päässä jopa kantotakkia puettaessa
 • Saatavilla vauvasta kouluikäiselle
 • Materiaali: 100% merinovillaribbiä, (villa on saanut non-mulesing-todistuksen)

Merinovilla on pehmeä ja kestävä valinta!

Merinovilla on todellinen ihmemateriaali, joka on ihanan pehmeä, kulutusta kestävä, helposti huollettava ja jokaiseen vuodenaikaan sopiva. Kirjoitimme verkkosivuillemme vähän lisää tästä pienillekin lapsille sopivasta materiaalista. Artikkelista löydät vinkit merinovillavaatteiden ja asusteiden käyttöön sekä hoitoon.

 

Näin valitset oikean ManyMonths koon

Arviot

 1. taru.kupari@hotmail.fi

  :

  En osta enää ikinä mitään muuta kypärämyssyä, kuin tämän. Ehdottomasti lämpimin, parhaiten paikoillaan pysyvä ja hengittävin!

Lisää arvio