facebook_pixel
Ale!

MaM SoftShell kantotakki

165,00  115,50 

MaM® Softshell kantotakki on kauniisti muotoiltu Suomessa suunniteltu kantotakki moneen säähän. Tässä takissa yhdistyvät vedenpitävä ja hengittävä materiaali sekä toimiva muotoilun. MaM SoftShell® takkia voidaan käyttää raskausaikana sekä lapsi kantovälineessä edessä tai takana. Takki näyttää hyvältä myös ilman lasta. MaM® softshelltakki sopii vaativaankin ilmastoon ympäri vuoden käytettäväksi takiksi. Se on täydellinen myös kerrospukeutumiseen.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osastot: ,

Takki raskausaikaan, kantamiseen ja muuten vaan

MaM® Softshell kantotakki on kauniisti muotoiltu, ja siinä on useita teknisiä ja innovatiivisia ominaisuuksia, joita ei ole muissa raskausajan- tai kantotakkeissa. MaM SoftShell® takkia voidaan käyttää raskausaikana ja kun vauva on kantovälineessä edessä tai takana. Takki näyttää hyvältä myös ilman lasta. MaM® softshelltakki sopii vaativaankin ilmastoon ympäri vuoden käytettäväksi takiksi. Se on täydellinen myös kerrospukeutumiseen. Tyyliltään se soveltuu erinomaiseti ulkoiluun tai rentoon citypukeutumiseen, viikosta viikonloppuun ja syksystä kevääseen. Erittäin mukava, erinomainen toimivuus, upea ulkonäkö.

Ominaisuudet

  • erillinen paneeli käytettäväksi raskausaikana
  • TouchBaby™ aukot ovat piilossa taskuissa ja voit laittaa kädet takin sisäpuolelle ja tunnustella esim. vauvan lämpöä tai tarkkailla vaikka vaipan kosteutta avaamatta takkia.
  • Takana napakat nepit, joilla selkäluukku pysyy kiinni silloin, kun ei ole käytössä
  • Pitkät hihat, joita on jatkettu pitkällä resorilla, jotta voi hyvin käpertyä hihojen sisään ja somettaa sormet lämpimän resorin suojissa
  • Raglanhihat, joten istuu kauniisti monenkokoisille kantajille
  • Konepestävä
  • Suunniteltu Suomessa.
  • Materiaalina joustava, tekninen SoftShell-takkikangas, jossa tuulen ja vedenpitävä hengittävä kalvo (MaM * tec> 5000 mm)
  • Sisäpintana pehmeä polar fleece
  • Kaksi tyylikästä väriä: Musta ja Mykonos-sininen

 MaM Softshell -kantotakin mitat

Kainalo-kainalo Kainalo-hihansuu Kainalo-helma Niska-helma
S 44 53 44 69
M 47 56 46 73
L 51 56 47 75
XL 56 56 48 76

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Jos kannat lasta paljon ulkoillessa, kantotakki saattaa olla todellinen arjen pelastaja. Kantotakki on nimensä mukaisesti takki, joka on suunniteltu sekä kantajan että kannettavan yhteiseksi vaatteeksi. Lapsi kulkee siis takin sisäpuolella, kantajan kehon lämmössä. Kantotakin kanssa ulos lähteminen on helppoa, ja sen ehdoton hyvä puoli on, ettei lapselle tarvitse pukea erikseen ulkovaatteita. Kantoliinan sitominen ja kantorepun asettelu on yleensä myös helpompaa sisävaatteiden päälle – ilman hikoilua! Kantotakki on kätevä etenkin, jos lapsi nukahtaa ulkoilun aikana. Sisätiloihin siirryttäessä lasta ei tarvitse herättää, vaan riittää, kun riisuu takin päältä ja antaa lapsen jatkaa uniaan. Lue lisää kantamisesta kylmemmillä keleillä artikkelistamme!

 

Käyttö, pesu ja huolto

Ei huuhteluainetta, Konepestävä, Pesu nestemäisellä pesuaineella

Kantotakin malli

, , ,

Saatat myös pitää...