facebook_pixel
MaM All-Weather kantotakki
MaM All-Weather kantotakkiMaM All-Weather kantotakkiMaM All-Weather kantotakkiMaM All-Season Combo kantotakkiMaM All-Season Combo kantotakkiMaM All-Season Combo kantotakkiMaM All-Season Combo kantotakkiMaM All-Season Combo kantotakki

MaM All-Season Combo kantotakki

180,00 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

MaM® All-Season Combo -kantotakki on suunniteltu tyylikkääksi, mutta taatusti veden- ja tuulenpitäväksi ratkaisuksi kantamiseen niin etu- kuin selkäpuolella. Combo-takki on tuttu All-Weather yhdistettynä lämmittävään ja irroitettavaan sisustakkiin. Erillinen fleece-takki sopii käytettäväksi myös itsenäisenä takkina, joten tässä takissa on itseasiassa kolme erilaista takkia, joista jokainen sopii käytettäväksi itsekseen, raskausaikana, edessä kannettaessa sekä takana kannettaessa.
Tämä kantotakki sopii teknisiltä ominaisuuksiltaan hyvin ulkoiluun, mutta on muotoilultaan hyvin istuva klassinen A-linjainen takki, joka päällä viitsii lähteä myös kaupungille. Kantamista ajatellen takissa on useita nerokkaita ratkaisuja, jotka tekevät takista erinomaisen ja käytännöllisen kantotakin. Irroitettava fleece yhdistettynä supersuosittuun All-Weather -kuoritakkiin on loistava yhdistelmä ihan kylmimpäänkin talveen. Yhdessä ja erikseen käytettynä takki sopii ihan jokaiseen sesonkiin ja on Suomen ilmastoon loistava valinta! Takki on yksinkertainen, helppokäyttöinen ja kevyen tuntuinen päällä.

MaM All-Season Combo -kantotakin paras puoli on, että takki todella istuu päällä kauniisti – myös ilman kannettavaa lasta. Takkia voi hyvin käyttää myös jo raskausaikana äitiystakkina. Takissa on mukava huppu kantajalle sekä riittävästi jalkatilaa kyytiläiselle.

Ominaisuudet

 • kosteudenpitävä kantotakki ympärivuotiseen käyttöön.
 • irroitettava fleece, jota voi käyttää myös yksistään
 • materiaali laadukasta ja hengittävää sekä säänkestävää MaM*tec-kangasta
 • sopii käytettäväksi myös ilman kanto-ominaisuutta
 • sopii käytettäväksi jo odotusaikana, sillä lisäpaneeli tuo tilaa myös kasvavalle masulle
 • voidaan käyttää sekä edessä että takana kantamiseen
 • paneelissa helposti säädettävä niskatuki lapselle
 • irrotettava huppu
 • hihansuissa kuminauhat
 • vetoketjut YKK-laatua
 • heijastinnauhat antavat lisäturvaa ulkoillessa
 • Pesu 30 asteessa

Huom! Takki on käytännössä sama, kuin mallistossa oleva All-Weather -kantotakki, johon on lisätty fleece. Mitoitus on siis hieman erilainen, jotta alle mahtuu kiinnitettävä fleece-kerros.

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Jos kannat lasta paljon ulkoillessa, kantotakki saattaa olla todellinen arjen pelastaja. Kantotakki on nimensä mukaisesti takki, joka on suunniteltu sekä kantajan että kannettavan yhteiseksi vaatteeksi. Lapsi kulkee siis takin sisäpuolella, kantajan kehon lämmössä. Kantotakin kanssa ulos lähteminen on helppoa, ja sen ehdoton hyvä puoli on, ettei lapselle tarvitse pukea erikseen ulkovaatteita. Kantoliinan sitominen ja kantorepun asettelu on yleensä myös helpompaa sisävaatteiden päälle – ilman hikoilua! Kantotakki on kätevä etenkin, jos lapsi nukahtaa ulkoilun aikana. Sisätiloihin siirryttäessä lasta ei tarvitse herättää, vaan riittää, kun riisuu takin päältä ja antaa lapsen jatkaa uniaan. Lue lisää kantamisesta kylmemmillä keleillä artikkelistamme!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “MaM All-Season Combo kantotakki”