facebook_pixel

Luma WC-pöntön supistaja

13,90 

Luman wc-pöntön supistaja nimensä mukaisesti supistaa pöntön lapselle sopivan kokoiseksi. Arki helpottuu, kun potan tyhjennys ja pesu loppuu. Supistajan alareunassa on liukueste, eli supistaja pysyy tukevasti paikallaan pöntön oman istuinrenkaan päällä.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

WC-pöntön supistaja helpottaa lapsen vessassakäyntiä

WC-pöntön supistaja on oiva apu, kun lapsi opettelee käymään pöntöllä potan sijaan. Supistajan nimensä mukaisesti supistaa pöntön lapselle sopivan kokoiseksi.

Perheen arki helpottuu, kun ainainen potan tyhjennys ja pesu jää taakse. Supistajan alareunassa on liukueste, eli supistaja pysyy tukevasti paikallaan pöntön oman istuinrenkaan päällä.

Luman tyylikäs wc-pöntön supistaja sopii sisustukseen kuin sisustukseen.

Ominaisuudet

  • Mitat 34 x 29 x 8 cm
  • Paino 0,2 kg
  • Ei sisällä ftalaatteja
  • Huom. Huomaathan, että erilaisissa pöntönkansissa voi olla eroja muotoilussa, mikä vaikuttaa supistajan istuvuuteen.

Luma

Hollantilaisen Luman kauniit tuotteet istuvat skandinaaviseen sisustukseen ja tyyliin saumattomasti. Muotoilu on puhdaslinjaista ja tuotteiden värimaailma hillitty. Hempeän vaaleiden pastellisävyjen lisäksi Luman valikoimasta löytyy syvän tummaa harmaata ja hopeaa valkoisella höystettynä. Luman tuotteiden värit sointuvat kauniisti toisiinsa ja tuotteista voikin yhdistellä ihania kokonaisuuksia juuri omien mieltymystensä mukaan.

Luman mallistossa kylpyhuoneen tuoteperheeseen kuuluvat mm. potat, korokejakkarat, wc-pöntön supistajat sekä hupulliset kylpypyyhkeet ja kynsienhoitosetit.

Luman tuotteissa käytetään parhaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä ftalaatteja. Kaikki Luman tekstiilit ovat Öko-Tex-standardin mukaisia, eli ne on tehty lapsille turvallisista materiaaleista. Lisäksi tekstiilit ovat tietysti ihanan pehmeitä vauvalle.

Käyttötarkoitus

, ,

Merkki

Lapsen ikä

,

Materiaali

Värisävy / kuvio

, ,

Mitat

34 x 29 x 8 cm

Valmistusmaa

Hollanti

Saatat myös pitää...