facebook_pixel

Luma potta

12,90 

Luman potta on kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs potta, jossa on irrotettava sisus. Potan putsaaminen on helppoa, kun sisällön saa kätevästi kipattua pönttöön, eikä pestessä tarvitse koko pottaa pyöritellä lavuaarissa hanan alla.

 

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Yksinkertaisen tyylikäs potta

Luman potta on kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs potta, jossa on irrotettava sisus. Irrotettavan sisuksen ansiosta potan putsaaminen on helppoa, kun sisällön saa kätevästi kipattua pönttöön eikä pestessä tarvitse koko pottaa pyöritellä lavuaarissa hanan alla. Sisäosa on helppo nostaa, sillä siinä on kätevä kädensija.

Luman kaunis potta istuu skandinaaviseen sisustukseen ja tyyliin täydellisesti. Ovaalin muotoinen potta levenee sulavalinjaisesti ylhäältä alas.

Ominaisuudet

  • Mitat 27 x 24 x 13 cm
  • Paino 0,35 kg
  • Ei sisällä ftalaatteja

Luma

Hollantilaisen Luman kauniit tuotteet istuvat skandinaaviseen sisustukseen ja tyyliin saumattomasti. Muotoilu on puhdaslinjaista ja tuotteiden värimaailma hillitty. Hempeän vaaleiden pastellisävyjen lisäksi Luman valikoimasta löytyy syvän tummaa harmaata ja hopeaa valkoisella höystettynä. Luman tuotteiden värit sointuvat kauniisti toisiinsa ja tuotteista voikin yhdistellä ihania kokonaisuuksia juuri omien mieltymystensä mukaan.

Luman mallistossa kylpyhuoneen tuoteperheeseen kuuluvat mm. potat, korokejakkarat, wc-pöntön supistajat sekä hupulliset kylpypyyhkeet ja kynsienhoitosetit.

Luman tuotteissa käytetään parhaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä ftalaatteja. Kaikki Luman tekstiilit ovat Öko-Tex-standardin mukaisia, eli ne on tehty lapsille turvallisista materiaaleista. Lisäksi tekstiilit ovat tietysti ihanan pehmeitä vauvalle.

Käyttötarkoitus

, ,

Merkki

Lapsen ikä

, ,

Materiaali

Värisävy / kuvio

, ,

Mitat

27 x 24 x 13 cm

Paino

350 g

Valmistusmaa

Hollanti

Saatat myös pitää...