facebook_pixel

Luma kynsienhoitopakkaus

11,90 

Luman kynsienhoitopakkauksessa on kaikki, mitä lasten kynsien hoitamiseen tarvitaan: terävät tylppäpäiset kynsisakset, kynsileikkuri ja viila. Tarvikkeet on pakattu kauniiseen kuljetuskoteloon.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Kynsienhoitopakkaus sisältää kaiken tarvittavan

Luman sievä kynsienhoitopakkaus pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset lasten kynsien hoitamiseen. Pakkauksessa on terävät kynsisakset, kynsileikkuri ja viila.

Hoitotarvikkeet on pakattu ihanaan kuljetuskoteloon, jossa ne pysyvät kivasti tallessa ja kulkevat siististi mukana myös matkalla.

Pakkauksen kynsisaksissa on pyöristetyt terät, eli ne ovat turvalliset ja niillä on helppo leikata pienenkin lapsen kynsiä.

Tämä on täydellinen pakkaus lapsesi kynsien hoitoon.

Ominaisuudet

  • Kynsisakset, joissa on pyöristetyt terät
  • Kynsileikkuri
  • Kynsiviila
  • Kaunis kuljetuspakkaus
  • Pakkauksen koko 11,5 x 6,7 x 4,3 cm

Luma

Hollantilaisen Luman kauniit tuotteet istuvat skandinaaviseen sisustukseen ja tyyliin saumattomasti. Muotoilu on puhdaslinjaista ja tuotteiden värimaailma hillitty. Hempeän vaaleiden pastellisävyjen lisäksi Luman valikoimasta löytyy syvän tummaa harmaata ja hopeaa valkoisella höystettynä. Luman tuotteiden värit sointuvat kauniisti toisiinsa ja tuotteista voikin yhdistellä ihania kokonaisuuksia juuri omien mieltymystensä mukaan.

Luman mallistossa kylpyhuoneen tuoteperheeseen kuuluvat mm. potat, korokejakkarat, wc-pöntön supistajat sekä hupulliset kylpypyyhkeet ja kynsienhoitosetit.

Luman tuotteissa käytetään parhaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä ftalaatteja. Kaikki Luman tekstiilit ovat Öko-Tex-standardin mukaisia, eli ne on tehty lapsille turvallisista materiaaleista. Lisäksi tekstiilit ovat tietysti ihanan pehmeitä vauvalle.

Käyttötarkoitus

, ,

Merkki

Lapsen ikä

, , , , ,

Materiaali

,

Värisävy / kuvio

, , , ,

Mitat

11,5 x 6,7 x 4,3 cm

Valmistusmaa

Hollanti

Saatat myös pitää...