facebook_pixel
Ale!

LuKLabel neuvolakorttikotelo

15,50  7,75 

Jämäkkä suoja neuvolakortille ja tärkeille papereille. Paksu kotelo on käytännöllisen lisäksi myös tyylikäs.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Neuvolakorttikotelo pitää neuvolakortin tallessa

Neuvolakorttikotelo auttaa pitämään neuvolakortin tallessa ja siistinä. Jämäkkä kotelo tekee neuvolakortista kuin pienen kirjan, jolloin se on helppo löytää repusta tai kassista. Kotelon kansien välissä kulkevat mukana hyvässä tallessa niin äitiysneuvolakortti, lapsen neuvolakortti kuin muutkin lapsen hoitoon liittyvät tärkeät paperit. Paksut kannet pitävät kortit ja paperit siistinä, ja kauniissa kotelossa neuvolakortti ja siihen tallentuvat kasvu- ja kehitystiedot säilyvät muistona vaikka aikuisuuteen asti.

Suunniteltu ja toteutettu Suomessa

LuKLabelin neuvolakorttikotelo on suunniteltu ja toteutettu Suomessa lämmöllä ja tunteella. Kotelon kannet ovat tukevaa pahvia, jonka päällä on painettu kuva. Kotelon sisällä on kaksi kartonkitaskua, joihin voit neuvolakortin lisäksi tallettaa mm. ajanvarauskortit sekä Kela-kortin. Kotelo sopii hyvin myös passin säilyttämiseen.

Neuvolakorttikotelo sopii erinomaisesti vaikkapa lahjaksi tuleville vanhemmille! Lahjaideana samaan pakettiin kannattaa ehdottomasti harkita myös LuKLabelin Muistojen kortteja.

Ominaisuudet

  • Materiaali jämäkkää pahvia
  • Mitat: korkeus 16 cm, leveys 10 cm
  • Suunniteltu ja toteutettu Suomessa

LuKLabel

LuKLabel on pieni kotimainen  yritys, jolla on omaleimainen visio. Yritys suunnittelee kauniita ja ainutlaatuisia tuotteita muun muassa lapsille. LuKLabelin tavoitteena on tehdä rohkeasti jotain erilaista, ja yrityksen tuotteet halutaan tehdä niin, että niissä on särmää ja raikkautta. Tuotteiden suunnittelu ja tuotanto tapahtuu Suomessa.

 

Käyttötarkoitus

, , ,

Merkki

Lapsen ikä

, , , ,

Materiaali

Värisävy / kuvio

, , , , , , , , ,

Mitat

Kiinni taitettuna 16 cm x 10 cm

Paino

75 g

Valmistusmaa

Suomi

Saatat myös pitää...