facebook_pixel
Ale!

LuKLabel Muistojen kortit

19,90  13,90 

Erilaiset vauvakortit, joiden avulla voit tallettaa ihania muistoja odotusajasta lähtien. Suunniteltu ja toteutettu Suomessa.

Tuotetta löytyy varastossamme. Lähetämme varastotuotteet yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli haluat varmistaa tuotteen saatavuuden myymälästä, otathan meihin yhteyttä.

Ipanaisen kantisjengissä saat monenlaisia etuja ja tarjouksia!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

LuKLabel Muistojen kortit tallentavat ihania muistoja raskaus- ja vauva-ajalta

Muistojen kortit on tyylikäs ja erilainen tapa tallettaa muistoja. LuKLabelin kauniilla Muistojen korteilla voit ikuistaa yhteiset hetket vauvasi kanssa odotusajasta lähtien. Muistojen kortit auttavat tallettamaan ihania muistoja hauskalla tavalla erilaisista tilanteista odotusajasta lähtien. Näissä erilaisissa vauvakorteissa on tyylikäs ja omaperäinen graafinen ilme.

Tapahtumia odotusajasta yksivuotissynttäreihin

Muistojen kortit sisältävät yhteensä 16 kaksipuoleista korttia, joiden aiheina on tapahtumia esimerkiksi odotusajan tunnelmista ja vauvan syntymätiedoista ensimmäisen hampaan tuloon sekä ruokien maisteluun. Näiden korttien avulla saat tehtyä vaikkapa kauniin leikekirjan, jossa löytyy yhtenäisiä kuvia raskausajasta vauvavuoteen. Kauniita kortteja voit myös hyödyntää esimerkiksi odotus- ja vauvakuvauksissa tai käyttää sisustuselementtinä.

Ominaisuudet

  • 10 korttia odotusajalta
  • 15 korttia vauva-ajalta
  • 4 erikoiskorttia, joita voit hyödyntää sisustuksessa
  • Suunniteltu ja tuotettu Suomessa

LuKLabel

LuKLabel on pieni kotimainen  yritys, jolla on omaleimainen visio. Yritys suunnittelee kauniita ja ainutlaatuisia tuotteita muun muassa lapsille. LuKLabelin tavoitteena on tehdä rohkeasti jotain erilaista, ja yrityksen tuotteet halutaan tehdä niin, että niissä on särmää ja raikkautta. Tuotteiden suunnittelu ja tuotanto tapahtuu Suomessa.

 

Käyttötarkoitus

, , ,

Lapsen ikä

, ,

Materiaali

Värisävy / kuvio

, , , , ,

Mitat

16 cm x10 cm

Paino

105 g

Valmistusmaa

Suomi

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LuKLabel Muistojen kortit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...