facebook_pixel
Lifefactory Solid Cap

Lifefactory Solid Cap -korkki 2 kpl setti

4,90 

Voi harmi! Tämä tuote on juuri nyt loppunut verkkokauppamme varastolta. Toivon mukaan saamme pian täydennystä varastoon.

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Lifefactory Solid Cap -korkki 2 kpl setti

Lifefactoryn 120 ml ja 250 ml pulloihin sopiva Solid Cap -korkki helpottaa maidon säilyttämistä jääkaapissa ennen vauvalle tarjoilua. Ruoka-ajan koittaessa säilytyspullo muuttuu tuttipulloksi vain korkkia vaihtamalla.

Tuttipulloaikojen jälkeen Solid Cap -korkki muuntaa tuttipullon käden käänteessä käteväksi reppuun tai kassiin mahtuvaksi juomapulloksi niin lapsille kuin aikuisille. Solid Capin kanssa pullossa kulkevat reissussa mukana mukavasti myös pienet eväät.

Ominaisuudet

Pakkauksessa on 2 valkoista korkkia.

Ei sisällä polykarbonaatteja eikä ftalaatteja. Valmistettu elintarvikekelpoisista kierrätettävistä materiaaleista.  Solid Cap -korkit voidaan pestä astianpesukoneen ylätasolla.

Lifefactory on turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta

Yhdysvaltalainen Lifefactory suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia tuotteita, joiden avulla jokainen voi helposti elää terveellisesti ja ympäristötietoisesti. Lifefactoryn tuotteissa yhdistyvät moderni design, ympäristöystävällisyys sekä ainutlaatuiset käyttöominaisuudet.

Turvallisuus on lifefactoryn arvoista tärkein. Kaikki tuotteet testataan huolellisesti, ja tulokset sijoittuvat reilusti kemikaalipitoisuus- ja kestävyysstandardien yläpuolelle. Lasiset tuttipullot, juomapullot sekä silikoniset purulelut ovat turvallisia eivätkä ne sisällä bisfenoli A:ta, ftalaatteja taipolyvinylikloridia (PVC:tä).

Pullojen osat valmistetaan Yhdysvalloissa ja Ranskassa. Lifefactoryn tuotteet kootaan Yhdysvalloissa. Kaikki osat ovat yhdysvaltalaisen Food and Drug Adminstrationin (FDA) hyväksymiä ja valmistettu lääkekäyttöön tarkoitetusta silikonista. Kaikki pullot ovat EN 71, EN 14250 sekä CPSIA (HR 4040) hyväksyttyjä.

Lifefactory käyttää lasia ja kvartsia/piioksiadia, monella tapaa ympäristöystävällisiä ja turvallisia raaka-aineita. Tuotteet pakataan minimaalisesti, jotta hiilijalanjälkemme rakkaalla, arvokkaalla maapallolla olisi pienempi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Lifefactory Solid Cap -korkki 2 kpl setti”