facebook_pixel
Lennylamb soft shell kantotakki musta

Lenny Lamb Softshell kantotakki

195,00 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

LennyLamb Softshell -kantotakki on kantotakki, jossa on upeita yksityiskohtia ja huolellisesti mietittyjä ominaisuuksia. Takissa on kaksi erillistä paneelia, joista toinen on suunniteltu erityisesti edessä kantamista ajatellen ja sisältää hupun lasta varten ja toinen on tarkoitettu takana kantamista varten. Kaksi erillistä panelia mahdollistaa sen, että takin kanssa on mahdollista kantaa kahta lasta yhtä aikaa. Todellinen monitoimitakki soveltuu käytettäväksi raskausaikana sekä myös ilman kantopaneleita tavallisena fiksun näköisenä takkina. Takki sopii Suomen säähän ympärivuotiseen käyttöön, tosin talvella takin käyttäminen vaatii lisäkerroksia allensa, sillä takissa ei ole toppauksia tai erillistä vuorta.

Softshell materiaalina muodostuu kolmesta eri kerroksesta: uloin kerros on vettä hylkivä ja kankaan mielluttävä pinta mahdollistaa mukavan liikkumisen – takki ei kahise eikä suhise. Keskimmäinen kerros on vedenpitävä ja hengittävä. Tämä kerros eristää tuulen ja viiman. Kolmas eli ihoa vasten oleva kerros on polarfleece, mikä siirtää kosteuden pois iholta ja tuntuu pehmeältä.

Lapsen huppu on irroitettava ja aikuisen huppu on näppärästi vetoketjulla avattavissa, jolloin se ei ole takana kannettavan lapsen kasvoilla silloin, kun takki ei ole käytössä. Todella näppäriä ominaisuuksia, joita pitkän linjan kantoliina- ja -takkivalmistaja on ottanut suunnittelussa huomioon. Takissa on hihansuissa tarrakiinnitys, jotta viiman todellakin saa pysymään ulkopuolella.

Mittataulukko

HUOM! Käännettävän hihan ansiosta hihan pituutta on mahdollista jatkaa kymmenen senttiä

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Jos kannat lasta paljon ulkoillessa, kantotakki saattaa olla todellinen arjen pelastaja. Kantotakki on nimensä mukaisesti takki, joka on suunniteltu sekä kantajan että kannettavan yhteiseksi vaatteeksi. Lapsi kulkee siis takin sisäpuolella, kantajan kehon lämmössä. Kantotakin kanssa ulos lähteminen on helppoa, ja sen ehdoton hyvä puoli on, ettei lapselle tarvitse pukea erikseen ulkovaatteita. Kantoliinan sitominen ja kantorepun asettelu on yleensä myös helpompaa sisävaatteiden päälle – ilman hikoilua! Kantotakki on kätevä etenkin, jos lapsi nukahtaa ulkoilun aikana. Sisätiloihin siirryttäessä lasta ei tarvitse herättää, vaan riittää, kun riisuu takin päältä ja antaa lapsen jatkaa uniaan. Lue lisää kantamisesta kylmemmillä keleillä artikkelistamme!

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Lenny Lamb Softshell kantotakki”