facebook_pixel

Lenny Lamb Parka kantotakki

199,00 

Lenny Lamb Parka kantotakki on laadukas, käytännöllinen ja huolella suunniteltu monipuoliseen käyttöön, pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tätä takkia voi käyttää sekä äitiystakkina että kantotakkina mukana tulevien kantopaneelien kanssa. Mikä parasta, sitä voi käyttää myös ihan tavallisena ulkoilutakkina ilman kyytiläistä, sillä takki istuu erinomaisesti ja näyttää hyvältä myös ilman paneeleita. Tämä takki on myös malliltaan täysin unisex.

Poista

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Lenny Lamb Parka on lämmin unisex-mallinen kantotakki

Lenny Lamb Parka kantotakki on laadukas, käytännöllinen ja huolella suunniteltu monipuoliseen käyttöön, pienimpiä yksityiskohtia myöten. Tätä takkia voi käyttää sekä äitiystakkina että kantotakkina mukana tulevien kantopaneelien kanssa. Mikä parasta, sitä voi käyttää myös ihan tavallisena ulkoilutakkina ilman kyytiläistä, sillä takki istuu erinomaisesti ja näyttää hyvältä myös ilman paneeleita. Lasta voi kantaa lämpimässä takin alla viileästä säästä riippumatta. Lapsi kulkee kantoliinassa tai -repussa joko kantajan edessä tai takana – tai takkia voi käyttää kahden lapsen kantamiseen yhtä aikaa.

Come rain or sunshine – kaikkeen säähän sopiva

Lenny Lamb Parka kantotakki sopii vaihteleviin keleihin, myös kylmään ja tuuliseen säähän. Takin pinta hylkii vettä, ja sisäpuolen vuorina on lämmin fleece, mikä pitää sekä kantajan että vauvan lämpimänä. Takissa on kiristysnyörit sekä helmassa, vyötäröllä että hupussa, joten takin voi säätää juuri itselleen sopivaksi.

Parka-takkiin kuuluu kaksi erilaista paneelia, joita voi molempia käyttää sekä etu- että selkäpuolella, sillä vetoketjut ovat samanlaiset. Toisen paneelin yläosassa on luukku lapsen päälle. Lapsen pään alle jää paneelin kappale, joka suojaa myös kantajan kaulaa viimalta. Takin mukana tulee lapselle huppu, jonka saa vetoketjulla kiinni kantopaneeleihin. Toisessa paneelissa ei ole erikseen pääluukkua, vaan siinä on yhtenäinen paneeli lapsen suojaksi. Molemmissa paneeleissa on kaksi kiristysnyöriä, joilla paneelin voi säätää istumaan mukavasti juuri omalle lapselle. Myös lapsen hupussa on nyörit säätämistä varten.

Kantotakin etuja

Jos kannat lastasi paljon ulkoillessa, kantotakki saattaa olla todellinen arjen pelastaja. Kantotakki on nimensä mukaisesti takki, joka on suunniteltu sekä kantajan että kannettavan yhteiseksi vaatteeksi. Kantotakin kanssa ulos lähteminen on helppoa ja sen ehdoton hyvä puoli on, ettei lapselle tarvitse pukea erikseen ulkovaatteita. Kantoliinan sitominen on yleensä myös helpompaa sisä- kuin ulkovaatteiden päälle. Kantotakki on kätevä etenkin, jos lapsi nukahtaa ulkoilun aikana. Sisätiloihin siirryttäessä lasta ei tarvitse tällöin herättää, vaan riittää, kun riisuu takin päältä ja antaa lapsen jatkaa uniaan.

Lenny Lamb Parkatakin ominaisuudet

 • Materiaali: ulkopinta 100% puuvilla, vuori fleeceä
 • Ulkopinta hylkii vettä
 • Ei paksua toppausta
 • Kaksi erillistä paneelia, jotka sopivat sekä eteen että taakse
 • Toisessa paneelissa lapsen päälle aukko sekä aikuisen kaulaa ja rintaa suojaava lisäosa
 • Toimii ulkotakkina myös ilman paneeleita
 • Nepparilistat vetoketjuja suojaamassa
 • Kiristysnyörit helmassa, vyötäröllä sekä aikuisen ja lapsen hupuissa
 • Paneeleissa kaksi kiristysnyöriä säätämistä varten
 • Lapsen hupun saa kiinnitettyä vetoketjulla kumpaan tahansa paneeliin
 • Selkäpuolen yksityiskohdat hyvin suunnitellut ja toimivat
 • Selkäluukku kiinnittyy magneeteilla, helppo sulkea eikä jää repsottamaan
 • Selkäpuolella yläosassa fleece-läppä, joka suojaa selkää kylmältä
 • Isot taskut edessä, lisäksi rintatasku
 • Rintataskun kautta kantaja voi pitää kättä lapsen selän päällä
 • Sisäpuolella povitasku
 • Värikkäät yksityiskohdat esimerkiksi hupun sisämateriaaleissa
 • Unisex-mali
 • Napakka ripustuslenkki

Koot ja mitat

Lenny Lamb Parka kantotakki mitat

Lenny Lamb Parka kantotakki mitat

Lenny Lamb Parka kantotakki mitat

 

Näin kannat lasta ulkona viileällä kelillä

Jos kannat lasta paljon ulkoillessa, kantotakki saattaa olla todellinen arjen pelastaja. Kantotakki on nimensä mukaisesti takki, joka on suunniteltu sekä kantajan että kannettavan yhteiseksi vaatteeksi. Lapsi kulkee siis takin sisäpuolella kantovälineessä, kantajan kehon lämmössä. Kantotakin kanssa ulos lähteminen on helppoa, ja sen ehdoton hyvä puoli on, ettei lapselle tarvitse pukea erikseen ulkovaatteita kantovälineen lisäksi. Kantoliinan sitominen ja kantorepun asettelu on yleensä myös helpompaa sisävaatteiden päälle – ilman hikoilua! Kantotakki on kätevä etenkin, jos lapsi nukahtaa ulkoilun aikana. Sisätiloihin siirryttäessä lasta ei tarvitse herättää, vaan riittää, kun riisuu takin päältä ja antaa lapsen jatkaa uniaan kantovälineessä tai riisuu lapsen ja kantovälineen sellaiseen paikkaan, missä unet voivat jatkua. Lue lisää kantamisesta kylmemmillä keleillä artikkelistamme!

 

Käyttötarkoitus

,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Lapsen vaatekoko

, , , ,

Avainsana

, , , ,

Materiaali

,

Kantoasento

Etupuolella kasvot kantajaan päin, Selkäpuolella kasvot kantajaan päin

Kantotakin malli

, ,

Värisävy / kuvio

, ,

Valmistusmaa

Puola

Käyttö, pesu ja huolto

Suosittelemme käsinpesua

Saatat myös pitää...