facebook_pixel
klean-kanteen-termospullo

Klean Kanteen termosmuki 355 ml

29,90 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Toimitus alkaen 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 80€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Klean Kanteen termosmuki 355 ml

Kaadat kahvin tai teen mukiin, istahdat sohvalle ja meinaat nauttia hetkisen omasta rauhasta. Vaan ei! Pienten ihmisten kanssa velvollisuudet kutsuvat usein juuri silloin. Käsky käy ja on taas juostava! Tästä syystä termosmuki on jokaisen vanhemman perusvaruste. Eihän se kahvi muuten koskaan tule juoduksi lämpimänä!

 

Mikä olisikaan ihanampaa kuin viileässä ulkoilmassa nautiskella lämmintä juomaa hiekkalaatikon reunalla? Pikkulapsiarjessa kahvin nauttiminen kylmänä on enempi sääntö kuin poikkeus – Ipanaisen tiimi suositteleekin Klean Kanteenin termospulloa vaippalaukun vakiovarusteeksi! Uskomme myös, että vauvalahjoista yksi parhaimmista on laadukas termospullo – tulee taatusti ahkeraan käyttöön lapsiperheessä! Takaamme, että Klean Kanteen Wide Insulated termos on yksi parhaita testaamiamme termosmukeja. Tässä mukissa juoma todellakin pysyy kuumana ja eikä muki vuoda tippaakaan, joten sen uskaltaa laittaa jopa samaan reppuun läppärin kanssa.

Wide Insulated termos soveltuu moneen tarkoitukseen: termosmukiksi kahville ja teelle tai ihan vaan juomapulloksi. Termoksessa juoma säilyy myös kylmänä. Ainulaatuinen tuplaseinärakenne ja tyhjiöeristys pitävät juomasi kuumana jopa 6 tuntia ja jääkylmänä ainakin 24 tuntia. Café Cap 2.0 -korkki tekee pullostasi take away -tyyppisen mukin. Näppärä koko sopii erinomaisesti päiväkotiaamujen take away -kahville tai teelle, leikkipuistoon vanhemman virkistykseksi, metsäretkille ja tietysti työmatkoille. Kahvilassa voit pyytää juomasi valmistettavaksi suoraan mukiin (täydellinen koko latelle!) ja luopua turhista kertakäyttöisistä mukeista, joissa juoma ei pysy lämpimänä kuin hetken. Mikä parasta, tämä termos ei todellakaan vuoda, kun korkki on suljettu. Mukin uskaltaa siis laittaa sohvalle, laukkuun tai rattaiden alakoriin. Ethän kuitenkaan anna termosta lapsen käsiin, jos sisällä on kuumaa juomaa!

Termospullo on valmistettu korkealuokkaisesta, elintarvikkeille sopivasta ruostumattomasta teräksestä. Koska ruostumaton teräs on itsessään turvallista, pullon sisäpintaa ei ole tarvinnut pinnoittaa muovilla tai muulla aineella. Neste pysyy sisällä tuoreena ja maut eivät jää kummittelemaan. Pyöreät reunat helpottavat puhdistusta.

Ominaisuudet

 • Tilavuus 355 ml
 • Vuotamaton korkki sulkumekanismilla
 • Termos tuplaseinämällä ja tyhjiöeristyksellä
 • Myös termoksen sisäosa on 100% pinnoittamatonta terästä
 • Pitää sisällön lämpimänä jopa 8 tuntia ja kylmänä jopa 24 tuntia
 • Paino 282.3 g
 • Koko: leveys 7,5 cm, korkeus 17,3 cm, korkin halkaisija 5,4 cm
 • Helppo puhdistaa
 • Suosittelemme termokselle kösin tiskaamista

Katso video!

Näin puhdistat korkin

Arviot

 1. btyyli@gmail.com

  :

  Loistava tuote! Nyt tuli stoppi kertismukeille take away-kahveja ostettaessa, aion pyytää ne jatkossa tähän ehdottomasti! Kahvi pysyy tosiaan kuumana, ja korkki vaikuttaa ainakin lyhyen tuttavuuden perusteella luotettavalta ja helppokäyttöiseltä.

Lisää arvio