facebook_pixel

KED Meggy lasten pyöräilykypärä S (päänympärys 46-51 cm)

34,90 

KED Meggy on laadukas saksalainen pienillekin lapsille sopiva pyöräilykypärä, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja kypärän iskunkestävyyteen. Kypärä istuu tukevasti ja mukavasti lapsen päähän ja on helppo säätää sopivaksi lapsen pään koolle.

Poista

Edullinen toimitus!

✓ pikkupaketti 3,90 – muut paketit 5,90
✓ nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osastot: ,

Hyvin istuva ja turvallinen pyöräilykypärä, joka sopii ihan pienillekin pyöräilijöille

KED Meggy on laadukas saksalainen pyöräilykypärä, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja kypärän iskunkestävyyteen. KED kypärä on kevyt ja se istuu tukevasti ja mukavasti lapsen päähän. Kypärän säädöt saa helposti kohdilleen. Näin pyöräilykypärän pukeminen päähän sujuu helposti ja lapsi pitää kypärää päässä mielellään.

Ked Meggy S-koko on pienten lasten kypärä ja sopii käytettäväksi noin 7 kuukauden iästä lähtien lapsen päänympäryksen ollessa 46-51 cm. Käyttöikää kypärällä on noin noin 3 vuotiaaksi saakka, riippuen toki lapsen pään koosta.

Helppo säätää lapselle sopivaksi

Lasten kanssa pyöräilykypärässä tärkein juttu on, että pyöräilykypärä on säädetty lapselle sopivaksi. Kypärän tulisi istua lapsen päähän napakasti eikä se saisi esimerkiksi heilua puolelta toiselle tai valahtaa lapsen takaraivolle.

KED Meggy kypärässä on QUICKSAFE®-säätö, joka helpottaa istuvuuden säätämisessä. Säätönuppia voi säätää yhdellä kädellä. Integroitu kiristys takaa optimaalisen istuvuuden. Kypärässä on lisäksi käyttöä helpottava QUICKSTOPP®-solki sekä lapsen ihoa ja leukaa suojaava pehmuste. Kiristysremmejä on helppo säätää tarpeen mukaan eivätkä remmit pääse liukumaan puolelta toiselle keskellä kypärää olevan kiinnityksen ansiosta.

Tarkkaan mietittyä turvallisuutta

KED Meggy on laadukas saksalainen pyöräilykypärä, jonka suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja kypärän iskunkestävyyteen. KED kypärissä on käytetty uutta maxSHELL®-teknologiaa. Sisus on kauttaaltaan pinnoitettu erityisellä mikrokuorella, mikä maksimoi kypärän iskunkestävyyden ja turvallisuuden.

Turvallisuutta lisää myös kypärän takana oleva led-valo. Kypärässä on kahdeksan ilma-aukkoa sekä hyönteissuojaverkko. Hyönteisverkko on integroitu kypärään mikrokuoren ja EPS-iskunvaimennin sisuksen väliin.

Näin asetat pyöräilykypärän lapselle

 • Tarkista aina, että lapsella on käytössä sopivan kokoinen ja lapsen päähän tukevasti istuva kypärä
 • Aseta kypärä lapsen päähän siten, että se suojaa erityisestu lapsen otsaa. Tarkista, ettei kypärä ole valunut lapsen takaraivolle.
 • Säädä leukahihna ja kypärän kireys siten, että kiinnitys tuntuu lapsesta mukavalta ja tukevalta. Leukahihnan ja leuan väliin saa mahtua korkeintaan 1-2 sormea.
 • Vain kunnolla kiinnitetty kypärä suojaa onnettomuustilanteessa!
 • Jos kypärään kohdistuu kova isku tai jos siinä näkyy vaurioita, kypärää ei tulisi enää käyttää.

Ominaisuudet

 • Sopii lapselle, jonka päänympärys on noin 46-51 cm
 • Paino 250 g
 • Hyönteisverkko
 • Led-takavalo
 • helppokäyttöinen QUICKSAFE® kypärän koon säätö
 • Turvallinen QUICKSTOPP®-solki ja leukapehmuste
 • Eurooppalaisen standardin EN 1078 mukainen
 • CE-hyväksytty
 • Valmistettu Saksassa

 

 

 

Väri

Musta, Pinkki, Punainen, Sininen, Vihreä, Violetti

Valmistusmaa

Saksa

Kausi / vuodenaika

,

Käyttötarkoitus

,

Koko

46-51 cm, S

Lapsen ikä

,

Paino

250 g

Tuoteryhmät

Pyöräily

Värisävy / kuvio

, , , ,

Merkki

Saatat myös pitää...