facebook_pixel
JPMBB Physiocarrier black with leather and turquoise pocket solar baby

JPMBB PhysioCarrier -kantoreppu

125,00 135,00 
Valitse mieluisa vaihtoehto valikosta ja lisää ostoskoriin.
Poista

✓ Kirjelähetykset 1,90 € – Paketit 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 50€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

For information in English, please read our Terms and Conditions before placing your order.

Je Porte Mon Bebe on ranskalainen kantovälinevalmistaja, jonka ainutlaatuinen kantoreppu on monipuolisuudessaan aivan omaa luokkaansa. Kantorepussa on huikeita ominaisuuksia, jotka nostavat kantamisen uudelle tasolle. Kantoreppu sopii käytettäväksi aivan vastasyntyneestä alkaen ja repun säätövara riittää isommallekin taaperolle. Virallinen kilosuositus on 20 kg saakka.

JPMBB kantorepussa lapsi on ergonomisessa asennossa aivan vastasyntyneestä asti oman erillisen korotustyynyn ja niskatukirullan avulla. Repun rakenne tukee myös isompaa lasta kannettaessa niin, että lapsi istuu mukavasti. Repussa on paljon ominaisuuksia, joiden taustalla on ajatus mahdollisimman monipuolisesta, näppärästi käytettävästä ja ergonomisesta repusta.

JPMBB:n ergonominen kantoreppu sopii erinomaisesti myös kuumempiin ilmastoihin, sillä kantorepun paneelissa on avattava luukku. Sen avulla voi lämpötilaa säädellä esimerkiksi sisällä ollessa. Sen avulla voit myös tarkastaa, että lapsi on repussa keskellä ja ergonomisessa asennossa.

Olkaimet sekä lantiovyö ovat reilusti topatut, jotta paino jakaantuisi tasaisesti eivätkä olkaimet painaisi kantajaa. Repun istuvuutta voi säätää olkaimista vetämällä eteen- tai taaksepäin sekä olkainten välissä olevan remmin korkeutta säätämällä. Pitkittäinen lisäsäätö repun paneelin molemmilla sivuilla mahdollistaa sivuttaisen tuen etenkin pienillä vauvoilla sekä isommilla lapsilla auttaa hyvän peppupussin muodostamisessa.

Erillinen korotustyyny ja niskatukirulla mahdollistaa aivan pienen vastasyntyneen kantamisen ergonomisessa asennossa. Korotustyyny sopii myös isommalle lapselle silloin, kun halutaan korottaa lasta selkäpuolella kannettaessa niin, että vauva näkee kantajan olan yli.

LEATHER-mallin repuissa on lisäksi keinonahkaisia yksityiskohtia. Nahka on helppo puhdistaa eikä kulu esimerkiksi imeskelystä samalla tavalla kuin puuvilla.

Kantorepun voi pestä pesukoneessa – suosittelemme kylmää pesuohjelmaa (esim. 40 astetta) ja hellävaraista pyykinpesuainetta. Ei kuivausrumpua eikä valkaisuaineita. Pesun ajaksi kannattaa sulkea kaikki soljet ja vetoketjut.

Ominaisuudet

  • Voi kantaa etu- ja takapuolella sekä lonkalla
  • Sopii käytettäväksi 20 kg saakka
  • Sivuttaista tukea varten kiristysremmit
  • Avattava tuuletusluukku, jolla voi säädellä lämpötilaa sisätiloissa tai lämpimässä ilmastossa
  • Ohut ja läpinäkyvä päätuki
  • Kiinteä peili, jonka avulla voit tarkkailla selkäpuolella matkustavaa lasta
  • Pehmustetut olkaimet hengittävää materiaalia
  • Reilusti säätövaraa lantiovyössä sekä olkaimissa
  • Kiinteä hengittävä unihuppu
  • Lisävarusteena ostettavissa korotustyyny ja niskatukirulla vastasyntyneen kantamista varten

Je Porte Mon Bebe Physiocarrier ominaisuudet

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “JPMBB PhysioCarrier -kantoreppu”