facebook_pixel

Isän säännöt -kortti

2,50 

Isän säännöt on ihastuttava Ipanaisen säännöistä muokattu kortti ja huoneentaulu, joka muistuttaa, että isätkin saavat olla juuri sellaisia kuin ovat.

 

Löytyy varastosta! Toimitusaika 1-3 arkipäivää

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Isän säännöt on ihastuttava Ipanaisen säännöistä muokattu kortti ja huoneentaulu, joka muistuttaa, että isätkin saavat olla juuri sellaisia kuin ovat.

Kortti on kokoa A5 (14.8 cm x 21 cm), ja se on painettu tukevalle kartongille.

Myös äideille ja koko perheelle on omat ohjenuoransa.

Sääntöjen tarina

Alkuperäiset Ipanaisen säännöt laadittiin marraskuussa 2014 juuri ennen ensimmäisen Hakaniemen myymälämme avaamista. Ipanaisen perustajilla Anulla ja Annilla oli kirkas visio siitä, millainen oleskelutila vanhemmille haluttiin tarjota: Ipanainen olisi salliva ympäristö, jonne asiakkaamme saisivat tulla juuri omana itsenään, jossa lapset saisivat olla lapsia ja jossa kaikki tunneskaalan eri kirjot olisivat sallittuja.

Koimme tärkeäksi sanoa nämä ajatuksemme ääneen ja päätimmekin kirjoittaa sääntömme paperille. Säännöistä tuli mielestämme niin hyvät ja osuvat, että päätimme laatia niistä kehystetyn julisteen myymälämme seinälle. Emme arvanneet, millaisen suosion sääntömme saisivat. Saimme niistä uskomattoman paljon kiitosta ja pian meiltä alettiin toivoa vastaavaa huoneentaulua, jonka voisi laittaa oman kodin seinälle tai vaikkapa jääkaapin oveen. Näin syntyivät Tämän perheen säännöt, joka on edelleen yksi Ipanaisen myydyimpiä tuotteita.

Yksi tärkeistä kohdista sääntöjämme oli, että näistäkin säännöistä saa olla eri mieltä. Lapsiperheiden elämään liittyy niin kovin paljon asioita, joista ollaan eri mieltä alkaen synnytyksestä ja imetyksestä, lapsiperheiden nukkumisjärjestelyihin, kantamiseen, ruokailuun ja lasten kasvattamiseen. Meille oli tärkeää tehdä selväksi, että meille Ipanaiselle mahtuvat kaikenlaiset perheet ja erilaiset valinnat. Lapsiperheille palveluita tarjoavana yrityksenä olemme alusta asti halunneet kannustaa perheitä epätäydellisyyden sallimiseen sekä armollisuuteen itseämme ja toisiamme kohtaan.

Se että nämä ohjenuoramme on nimetty nimellä SÄÄNNÖT, on tarkoitettu itse asiassa leikkimieliseksi vastaiskuksi sille, miten meitä monissa paikoissa ohjaillaan erilaisilla säännöillä, eikä läheskään aina positiivisessa hengessä. Useinhan saamme lukea julkisten tilojen seiniltä, mitkä kaikki asiat on kielletty ja mitä EI SAA tehdä. Mielestämme tässä on herkullinen aasinsilta vanhemmuuteen. Näinhän se vähän on, että lapsiin ja perhe-elämään liittyy monenlaisia ääneen sanottuja ja sanomattomia sääntöjä ja ajatuksia siitä, mitä saa tehdä, millainen saa olla tai ennemminkin, mitä ei saa tehdä ja millainen ei saa olla. Sääntöihimme sisältyykin itse asiassa ajatus, että kuka tahansa voi laatia omat sääntönsä – tietenkin kanssaihmisten kunnioituksen ja hyvinvoinnin rajoissa.

Meidän sääntöjemme pohjimmainen ajatus on, että me Ipanaisella emme laadi sääntöjä sen suhteen, millaisia ihmisten tulisi olla.

Materiaali

Mitat

14,8 x 21 cm

Valmistusmaa

Suomi

Saatat myös pitää...