facebook_pixel
Ipanainen lastentarvikkeiden kirpputori Helsinki
Ipanainen lastentarvikkeiden kirpputori HelsinkiIpanainen lastentarvikkeiden kirpputori HelsinkiIpanainen lastentarvikkeiden kirpputori HelsinkiIpanainen lastentarvikkeiden kirpputori HelsinkiIpanainen lastentarvikkeiden kirpputori HelsinkiIpanainen lastentarvikkeiden kirpputori HelsinkiIpanainen lastentarvikkeiden kirpputori Helsinki

Ipanaisen kirpparin myyntijakson varaus

15,00 

Kun teet yli 50€ tilauksen, saat kaupan päälle Silja Line risteilylle etukupongin!

✓ Kirjelähetykset 1,90 € – Paketit 3,90 € – ILMAINEN toimitus yli 50€ tilauksilla!
✓ Tilauksen voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla!
✓ Maksuton vaihto- ja palautusoikeus!

Huom! Tuotteiden saatavuus verkkokaupan ja myymälän välillä vaihtelee. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varmistaa tuotteen saatavuuden Hakaniemen myymälästä.

Suuren kysynnän vuoksi kirpparimme kaikki myyntijaksot on varattu vuoden 2017 loppuun saakka ja vähän tästä ylikin. Emme ota tällä hetkellä uusia varauksia kirpparillemme. Myös jonotuspaikat peruutuspaikoille ovat valitettavasti täynnä.

UUSIA MYYNTIJAKSOJA TULOSSA!

Uudistamme parhaillaan kirpparimme myyntijaksoja, sillä haluamme tarjota myyntijaksoja useammalle asiakkaalleemme. Tulemme vielä tämän vuoden puolella lanseeraamaan uusia toivottuja palvelutuotteita kirpparillemme täysin uudella konseptilla. Myös vanhat tutut 1 ja 2 kassin jaksot palaavat vielä myyntiin vuoden 2017 aikana. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä!

Mikäli sinulla on kysyttävää varaamaasi myyntijaksoon liittyen tai haluat tehdä muutoksia varaukseesi, otathan meihin yhteyttä:

kirppari@ipanainen.fi 
p. 020 735 2170

 


Tällä lomakkeella varataan myyntijakso Ipanaisen kirpparille.

Ipanaisen kirppari toimii siten, että

 1. valitset haluamasi kassimäärän (tällä hetkellä ainoastaan 1 kassin jaksoja saatavilla)
 2. valitset myyntijaksollesi haluamasi vapaan aloitusviikon
 3. lisäät varaukset ostoskoriin
 4. maksat kassalla varausmaksun 15€

Aloitusviikko on vapaa, jos kalenterissa maanantain kohdalla on vihreä ruutu.

Myytävät tavarat toimitetaan myymälään Ipanaisen omissa kirpparikasseissa myyntijakson alkua edeltävällä viikolla. Myyntijaksosi alkaa valitsemallasi aloitusviikolla maanantain ja lauantain välillä siitä päivästä, kun tavarasi ovat ensimmäistä päivää myynnissä.

Varauksen yhteydessä maksetaan 15 euron varausmaksu ja loppuosa myyntijakson hinnasta vähennetään myyntijakson tuotoista.

TUTUSTUTHAN HUOLELLA ALLA OLEVIIN MYYJÄN OHJEISIIN JA KIRPPARIN EHTOIHIN ENNEN VARAUKSEN TEKEMISTÄ. NÄMÄ OHJEET TOIMIVAT KIRPPARIN SOPIMUSEHTOINA. TEKEMÄLLÄ VARAUKSEN HYVÄKSYT ALLA OLEVAT EHDOT.

Miten Ipanaisen kirppari on avoinna?

Kirppari sijaitsee Ipanaisen Hakaniemen myymälässä. Tarkista ajankohtaiset aukioloaikamme täältä. Ipanainen pidättää oikeuden muuttaa myymälän aukioloaikoja myyntijakson aikana. Pyhäpäivinä myymälämme ollessa suljettuna pidennämme myyjän myyntijaksoa automaattisesti suljettuja päiviä vastaavalla määrällä. Myyntijaksoon ei siis lasketa mukaan niitä päiviä, jolloin myymälämme on suljettu.

Kenelle Ipanaisen kirppari sopii?

Ipanaisen kirppari sopii erityisen hyvin sinulle, jos sinulta löytyy myyntiin hyväkuntoisia uudehkoja lastenvaatteita ja -tarvikkeita ja haluat kierrättää ne mahdollisimman vaivattomasti eteenpäin. Ipanaisella saat täyden kirpparipalvelun hinnoittelun ja esillepanon kera. Meillä kierrättäminen sopii sinulle, jos arvostat ensisijaisesti HELPPOA ja MUKAVAA kirpparimyyntiä, jonka aikana pääset mahdollisimman monesta tavarasta eroon. Pyrimme siihen. että myyjien tavaroista mahdollisimman moni tavara löytää ostajan myyntijakson aikana, jotta kotiin ei tarvitse kantaa takaisin myyntiin tuotuja tavaroita. Lisäksi haluamme tietysti, että myös ostajat ovat tyytyväisiä ja tulevat myös uudestaan ostoksille. Tästä johtuen sinun on hyvä tietää, että kirpparillamme HINTATASOMME ON HYVIN EDULLINEN moneen muuhun kirppariin ja etenkin Facebookin kirppariryhmiin ja nettikirppareihin verrattuna.


MYYNTIJAKSON VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Miten varaan myyntijakson?

Myyntijakson voi varata varauslomakkeella Ipanaisen verkkokaupassa ja maksamalla 15 euron varausmaksun. Varauksen yhteydessä on hyväksyttävä nämä sopimusehdot.

Mitä kirpparilla myyminen maksaa?

Käytössä on kaksi kiinteästi hinnoiteltua myyntijaksoa:

 • 1 kassin myyntijakso – 8 myyntipäivää – 45 euroa
 • 2 kassin myyntijakso 12 myyntipäivää – 75 euroa (ei saatavilla tällä hetkellä)

Voit halutessasi varata kerrallaan myös useamman myyntijakson samalle viikolle. Tällöin kullekin myyntijaksolle tulee tehdä oma varaus ja maksaa erillinen varausmaksu.

Minkä kokoinen on Ipanaisen kirpparikassi?

Kirpparikassimme on todella reilun kokoinen. Se on tilavuudeltaan hieman isompi kuin Ikean isompi kassi eli sisään mahtuu suuri määrä monenlaista kampetta. Silittämällä kaikki vaatteet kassiin mahtuu vielä enemmän, kun vaatteet ovat siisteissä pinoissa. Kassin mitat ovat: Mitat: 55 x 50 x 30 cm ja tilavuus on 82,5 litraa.

Miten myyntijakso maksetaan?

Varauksen yhteydessä maksetaan 15 euron varausmaksu. Loppuosa myyntijakson hinnasta vähennetään myyntijakson päättyessä tilitettävästä myyntituotostasi.

Peritäänkö myynneistä provisio?

Emme peri myyntituotoistasi lainkaan provisiota. Haluamme, että voit tuoda kirpparille hyvillä mielin myyntiin myös arvokkaammat merkkivaatteet ja ulkovaatteet.

Voinko perua tai siirtää varaukseni?

Varauksen voi perua maksutta 14 vuorokautta ennen varauksen alkua. Tällöin maksettu varausmaksu palautetaan asiakkaan tilille. Tämän jälkeen tehdyistä varauksista maksettu varausmaksua ei palauteta, mutta varatun myyntijakson ajankohtaa on mahdollista siirtää varaustilanteen mukaisesti. Varauksen voi halutessaan siirtää myös toiselle henkilölle. Otathan meihin yhteyttä, jos haluat tehdä muutoksia varaukseesi (kirppari@ipanainen.fi / p. 0207352170).

Olen varannut 1 kassin jakson ja haluaisinkin 2 kassin jakson. Voinko vaihtaa myyntijaksoa?

Jos olet epävarma, kannattaako sinun valita 1 vai 2 kassin myyntjakso, suosittelemme varaamaan isomman myyntijakson. Tämän voit aina korvauksetta vaihtaa koska tahansa ennen myyntijakson alkua pienempään myyntijaksoon. Sen sijaan pienempää myyntijaksoa ei saa välttämättä enää vaihdettua isompaan, jos kirpparimme kiintiö on täyteen buukattu.


MYYNTITAVARAN VALITSEMINEN

Mitä voin tuoda myyntiin?

Otamme myyntiin

 • lastenvaatteita ja -kenkiä
 • lastentarvikkeita
 • muita vanhemmuuden tuotteita, kuten raskaus- ja imetysvaatteita
 • kantovälineitä, kuten kantoliinoja ja ergonomisia kantoreppuja
 • kestovaippoja
 • leluja, lastenkirjoja ja pelejä
 • vanhemmuuteen liittyviä tietokirjoja
 • yleensäkin kaikkea mikä liittyy lapsiperheiden elämään!

Minkä kokoisia vaatteita voin tuoda myyntiin?

Lastenvaatteita otamme myyntiin noin kokoon 122 saakka. Tätä isompiakin vaatteita voi tuoda yksittäisiä kappaleita myyntiin, mutta pääsääntöisesti isommat vaatteet menevät kirpparillamme huonommin kaupaksi.

Mitä ei kannata tuoda myyntiin?

Kirpparitavarassa saa olla käytön jälkeä, mutta ethän valitse mukaan lainkaan tuotteita, jotka ovat rikkinäisiä tai reikäisiä, tahraisia, likaisia tai ryppyisiä, harmaantuneita, nyppyisiä tai kovin nuhjuisia. Tarkista huolella jokainen tavara ja pohdi, ostaisitko itse vastaavassa kunnossa olevan tarvikkeen kirpparilta. Valitsemme myyntiin ainoastaan HYVÄKUNTOISIA, EHJIÄ, PUHTAITA JA NYKYMUODIN MUKAISIA vaatteita.

Toivomme kovasti, ettet tuo turhaan myyntiin myytäväksi sopimatonta tavaraa. Pidätämme oikeuden olla laittamatta myyntiin tavaroita, joiden emme usko menevän kaupaksi kirpparillamme. Otamme huomioon myös vuodenajat ja laitamme esille pääasiassa kautta vastaavia tuotteita. Äitiyspakkauksen tuotteita laitamme vain tapauskohtaisesti myyntiin, sillä niille ei ole juurikaan kysyntää. Emme laita myyntiin yritysten mainoslahjatuotteita. Yli 5 vuotta vanhoille ulkovaatteille ei ole juurikaan kysyntää, joten näitä ei kannata pakata myyntikassiin.

Kirpparimme on tarkoitettu ensisijaisesti käytetyn tavaran myyntiin kuluttaja-asiakkaille. Uusia käyttämättä jääneitä tavaroita saa pakata myyntikassiin, mutta emme ota myyntiin kerralla suuria määriä uusia tuotteita (esim. yritysten outlet-tuotteet, uudet lelut, käsityöt, vaatemallistot jne.).

Jos olet epävarma, millaisia tuotteita kannattaa pakata myyntikassiin, otathan meihin yhteyttä ennen myyntijaksosi alkua.

Voinko tuoda myyntiin isompia tavaroita kuten lastenvaunuja?

Emme voi valitettavasti ottaa tilanpuutteen vuoksi myyntiin isompia lastentarvikkeita, kuten lastenvaunuja ja -rattaita, syöttötuoleja, kävelytuoleja, vauvakeinuja, turvakaukaloita jne. Voit aina tiedustella meiltä etukäteen, jos olet epävarma, voiko tuotteen tuoda myyntiin.

Tuleeko vaatteet pestä ja silittää?

Kirpparimme palveluun kuuluu hinnoittelu ja esillepano, mutta tavaran siisteydestä huolehtiminen kuuluu myyjälle. Parhaan myyntituoton saat tuomalla myyntiin hyväkuntoisia ja puhtaita tuotteita, joten vaatteiden ja tavaroiden siistin ulkoasun eteen kannattaa nähdä hieman vaivaa.

 • Aivan kaikki myytävät tuotteet kannattaa PESTÄ ennen myyntijakson alkua.
 • Pesu on erityisen tärkeä, jos vaatteet ovat olleet pidempään säilytyksessä esimerkiksi ullakolla.
 • Käytä mieluiten HAJUSTEETONTA PESUAINETTA. Moni ostajista saattaa olla yliherkkä pesuaineen tuoksulle, jolloin vaate saattaa jäädä ostamatta pesuaineen tuoksun vuoksi.
 • Anna vaatteiden kuivua pesun jälkeen kunnolla ennen niiden pakkamista kassiin.
 • SILITTÄMÄLLÄ vaatteet vaikutat suoraan vaatteen jälleenmyyntiarvoon. Asiakkaamme ostavat mielellään pehmeitä ja sileitä vaatteita. Kovin ryppyisiä vaatteita emme laita lainkaan myyntiin.
 • Poista vaatteista nypyt, nukat ja irtolangat sekä eläinten karvat esimerkiksi teippiharjalla.
 • Käännä vaatteet oikein päin.
 • Napita kaikki napit kiinni.
 • Pyyhi myytävät kengät puhtaiksi ja poista kivet pohjista.

Kannattaako myyntiin tuoda merkkivaatteita? Saako niistä tarpeeksi hyvän tuoton?

Merkkivaatteita voit tuoda oikein hyvillä mielin meille myyntiin. Henkilökuntamme tietää todella hyvin suositut lastenvaatteiden merkit ja niiden käyvät hinnat. Riippuen merkistä, sen kysynnästä kirpparillamme ja toki myös vaatteen kunnosta, merkkivaatteilla voi ansaita todella hyvän myyntituoton kirpparillamme. Merkkivaatteiden Facebook-kirppareiden hintatasoon emme kuitenkaan tähtää, joten jos on jotain todella spesiaaliherkkuja, joista haluat saada maksimituoton, nämä kannattaa myydä niille vihkiytyneillä fb-kirppareilla. Meille myyntiin tuleviin vaatteisiin saa toki laittaa esim. maalarinteipillä kiinni hintatoiveen, mutta me pidätämme aina oikeuden päättää lopullisen hinnan.


MYYNTITAVAROIDEN PAKKAAMINEN JA TOIMITTAMINEN MYYMÄLÄÄN

Miten saan itselleni Ipanaisen kirpparikassin / -kassit?

Saat myyntijaksoasi vastaavan määrän kasseja valitsemmalla itsellesi parhaiten sopivan toimitustavan:

 • Nouda kassit ennen myyntijakson alkua myymälästä. Voit noutaa kassit noin kuukautta ennen myyntijaksosi alkua (olemme tämän suhteen hyvin joustavia!).
 • Tilaa kassit postitettuna kotiisi, jolloin lisäämme myyntijakson hintaan 4,50 euroa. Saat kassit postitse noin 1-2 viikkoa ennen myyntijaksosi alkua.
 • Tuo tavarat myyntijakson alkaessa myymälään omissa kasseissasi ja siirrä ne itse myymälässä Ipanaisen kasseihin (tällöin tavaramäärän arvioiminen on hankalampaa, joten myyjä sitoutuu toimittamaan myymälästä pois mahdollisesti ylimääräiset tavarat, jotka eivät mahdu kasseihin)

Miten pakkaan myytävät tavarat?

Kirpparitavarat pakataan Ipanaisen omiin kirpparikasseihin. Kassin vetoketju pitää pystyä sulkemaan siististi. Pakkaa vaatteet kassiin mahdollisimman siististi viikattuina. Napita kaikki vaatteiden napit ja sulje vetskarit. Pakkaa tavarat, joissa on irtoavia osia (esim. palapelit) esim. muovipussiin tai kelmuun. Jos tavarat ovat olleet myynnissä aiemmin toisella kirpparilla, poistathan hintalaput kaikista tuotteista. Toppavaatteet kannattaa aina pakata kassin pohjalle, niin kassiin mahtuu niiden päälle enemmän muuta tavaraa.

Kuinka paljon tavaraa yhteen kirpparikassiin mahtuu?

Yksi kassimme vastaa kooltaan hieman reilua Ikean isompaa kassia. Kassi on siis hyvin tilava ja sinne saa siististi pakkaamalla mahtumaan hyvinkin paljon vaatetta. Kassiin pakattavat tavarat kannattaa käydä huolella läpi ja karsia kaikki sellaiset tavarat, jotka eivät ole myyntikelpoisia. Kassiin mahtuu enemmän, kun silität vaatteet ja viikkaat ne tiiviisti kassiin siisteissä pinoissa. Ethän pakkaa kassia niin täyteen, että kassi rikkoutuu. Kassin mitat ovat: Mitat: 55 x 50 x 30 cm ja tilavuus on 82,5 litraa.

Voinko tuoda isompia tavaroita myyntiin?

Voit tuoda kassien ohella yhden tai kaksi kohtuullisen kokoista isompaa tavaraa myyntiin (esim. vauvan puuhamatto, hoitoalusta, potta jne). Kysythän mielellään isommista tavaroista aina etukäteen myymälästä. Lastenvaunuja, rattaita, turvakaukaloita tai syöttötuoleja emme pysty ottamaan myyntiin.

Milloin voin tuoda myytävät tavarat myymälään?

Voit tuoda tavarat myymälään myyntijaksoasi edeltävällä viikolla keskiviikon ja lauantain välillä myymälän aukioloaikana tai myyntijakson aloitusviikolla tiistaihin mennessä. Ethän tuo tavaroita tätä aiemmin, sillä säilytystilamme myymälässä ovat kovin rajalliset.

Voinko tuoda lisää myytävää tavaraa myyntijaksoni aikana?

Emme ota lisää myytävää tavaraa vastaan kesken myyntijakson. Jos et saa kerralla kuljetettua kaikkia tavaroita myymälään, voit kuitenkin ilman muuta tuoda tavarat useammassa erässä. Yhden myyntijakson aikana myytävä tavaramäärä tulee aina mahtua varaamasi myyntijakson kassimäärään.

Mitä jos unohdan myyntijaksoni?

Lähetämme sinulle muistutuksen sähköpostilla alkavasta myyntijaksosta. Mikäli myyntitavaroita ei tuoda myymälään myyntijakson alkamiseen mennessä, myyntijakso katsotaan peruuntuneeksi. Emme palauta tässä tapauksessa varausmaksua.


MYYNTITAVAROIDEN HINNOITTELU JA MYYNTIJAKSON ALKAMINEN

Miten tavarat hinnoitellaan?

Ipanainen hinnoittelee myytävät tuotteet myyjän asiakasnumerolla varustetulla viivakoodillisella hintalapulla. Henkilökuntamme tuntee hyvin kierrätettyjen vaatteiden ja lastentarvikkeiden hintatason ja tietää, millä hinnalla tavara liikkuu kirpparillamme. Myyjän kannattaa huomioida, että hintataso kirpparillamme on verrattain EDULLINEN, joten hintatasomme ei vastaa esimerkiksi Facebook-kirppareiden ja nettikirppareiden hintatasoa. Tällä varmistamme, että tavara kiertää kirpparillamme nopeasti ja saat mahdollisimman paljon tuotteita myytyä myyntijaksosi aikana.

Otamme hinnoittelussa huomioon tuotteen merkin, kunnon, kysynnän sekä vastaavien tuotteiden tarjonnan myyntijakson aikana. Pienemmillä vauvanvaatteilla on pääsääntöisesti edullisempi hintataso kuin isommilla 74-110 koon vaatteilla. Otamme myyjältä vastaan toiveita hinnoittelun suhteen, mutta pidätämme aina oikeuden päättää lopullisen hinnan. Emme vastaa myytyjen tuotteiden hinnasta emmekä pysty myyntijakson jälkeen selvittämään, millä hinnalla yksittäinen tuote on myyty.

Milloin myyntijaksoni alkaa?

Ipanaisen kirppari toimii siten, että tavarasi laitetaan myyntiin varaamallasi aloitusviikolla maanantain ja lauantain välillä. Emme pysty etukäteen tarkasti lupaamaan, minä päivänä myyntijaksosi alkaa, Myyntijaksosi alkaa ensimmäisestä päivästä, kun tavarasi on hinnoiteltu ja ne on asetettu myymälässä esille. Myyntijakso ei siis ala välttämättä heti varaamasi viikon maanantaina. Ipanainen pidättää oikeuden aloittaa myyntijakson poikkeustapauksissa myös varaamaasi aloitusviikkoa edellisellä tai seuraavalla viikolla.

Mitä jos kaikki tuotteeni eivät mene kaupaksi?

Edistämme myyntiä myymälässä panostamalla esillepanoon ja tuotteiden esittelyyn esimerkiksi Facebookissa, jotta mahdollisimman moni tuote löytäisi ostajansa. Tarkistamme tarvittaessa hinnoittelua kesken myyntijakson. Kirpparipalveluun ei kuulu myyntitakuuta eli Ipanainen ei vastaa kertyvästä myyntituotosta. Kaikkein eniten myyntituoton määrään vaikuttaa myyjän Ipanaiselle tuomien tuotteiden kysyntä ja kunto. Kaikki tavarat harvoin menevät kaupaksi eli tavaraa hyvin todennäköisesti palautuu takaisin myyntijakson jälkeen. Mikäli myyntijakson tuotto on alle myyntijakson hinnan, emme kuitenkaan veloita ylimenevää osuutta myyjältä.

Mitä jos tuotteitani katoaa tai varastetaan myyntijakson aikana?

Toisinaan myyntituotteista saattaa irrota hintalappu kesken myyntijakson, jolloin emme voi välttämättä tietää, kenen myyjän tuote on kyseessä. Säilytämme hintalaputtomia tuotteita myymälässä noin 3 viikkoa myyntijakson jälkeen ja kaikilla myyjillä on halutessaan mahdollisuus käydä hintalaputtomat tuotteet läpi  myyntijakson jälkeen. Emme pysty myyntijakson jälkeen selvittämään, mitä yksittäisiä tuotteita on myyty, joten yksittäisten tuotteiden katoamisen selvittäminen on käytännössä mahdotonta. Emme vastaa varastetuista ja kadonneista tuotteista tai tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun vahingonteon yhteydessä emmekä korvaa myyjän mahdollisesti kadonneiksi epäilemiä tuotteita. Ilmoitamme poliisille kaikki varkaustapaukset. Myymälässämme on murtohälyttimet.


MYYNTIJAKSON PÄÄTTYMINEN

Milloin myyntijaksoni päättyy?

Myyntijaksosi päättyy, kun tavarasi ovat olleet esillä vähintään myyntijaksoosi kuuluvan ajan. Myyntijakso on usein pidempikin riippuen keräilyaikataulustamme, mutta emme veloita maksua ylimääräisiltä myyntipäiviltä.

Mistä tiedän, että myyntijaksoni on päättynyt?

Lähetämme sinulle sähköposti-ilmoituksen, kun myyntijaksosi on päättynyt.

Miten saan myymättä jääneet tavarani?

Myyntijakson jälkeen myymättä jäänet tavarasi keräillään pois myynnistä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun myyntijaksosi on päättynyt ja myymättä jääneet tavarasi ovat noudettavissa myymälästä. Toivomme, että noudat tavarat 7 päivän sisällä myyntijakson päättymisestä. Saat noudon yhteydessä raportin myynneistäsi.

Toisinaan kirpparilla tuotteista saattaa kadota hintalappu, jolloin emme pysty yksilöimään, kenen myyjän tuote on kyseessä. Saat noudon yhteydessä tarkistaa hintalaputtomat tuotteet ja ottaa mukaan omaksi tunnistamasi tuotteet. Voit tiedustella myymälään mahdollisesti jääneitä tuotteita noin viikko myyntijaksosi jälkeen. Toimitamme kaikki myymälään jääneet ja hintalaputtomat tuotteet kuukausittain hyväntekeväisyyteen.

Voinko toimittaa myymättä jääneet tavarat hyväntekeväisyyteen?

Jos olet varauksen yhteydessä ilmoittanut, että loput tavarat toimitetaan hyväntekeväisyyteen Hope ry:lle, tilitämme myyntituotot myyntijakson jälkeen tilillesi ja saat myyntiraportin sähköpostitse. Voit myös päätää myymättä jääneiden tavaroiden toimittamisesta hyväntekeväisyyteen vasta myyntijakson jälkeen ja valita vaikka osan myymättä jääneistä tavaroista hyväntekeväisyyteen.


MYYNTITUOTTOJEN TILITYS

Miten saan myyntituottoni?

Tilitämme myyntituottosi ilmoittamallesi tilille 7 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet noutanut tavarasi myymälästä. Huomaathan, ettemme tilitä myyntituottoja ennen kuin olet noutanut myymättä jääneet tavarat myymälästä tai sopinut erikseen tavaran toimittamisesta Hope ry:lle. Maksamme tilityksiä noin kerran viikossa. Tilitykset maksetaan OP:m tililtä.

Saanko tietää, mitä tuotteita on myyty ja millä hinnalla?

Myyntiraportistasi näet yksittäiset myyntitapahtumat päiväkohtaisesti summineen, mutta jälkikäteen emme pysty yksilöimään, millä hinnalla jokin yksittäinen tuote on myyty. Myyntiraporteillemme ei siis kirjaudu tieto tuotteen nimestä, merkistä tai koosta.

Voinko saada myyntituottoni käteisenä?

Maksamme myyntituotot vain poikkeustapauksissa käteisenä. Otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen noutoa, jos haluat myyntituottosi käteisenä.


TARVITSETKO APUA?

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

kirppari@ipanainen.fi
p. 0207352170
Tai tule käymään myymälässä!

kirppis kirpputori

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Ipanaisen kirpparin myyntijakson varaus”