facebook_pixel

Ihana perhe – Tietoisen vanhemmuuden ABC (Elina Kauppila)

27,00 

Elina Kauppilan Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden ABC lähestyy tietoista vanhemmuutta käytännön esimerkkien kautta. Kirja antaa avaimia hyvinkin arkisiin ongelmiin ja auttaa selviämään vaikeista ristiriitatilanteista perhettä lähentävästi.

Voi harmi, lopussa varastostamme! Jos haluat varmistaa saatavuuden myymälästä, ota meihin yhteyttä.

✓ Kaikkien pakettien toimituskulut 3,90€
✓ Nouto myymälästä maksuton
✓ yli 100€ tilauksilla maksuton toimitus!

Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu
Osastot: ,

Elina Kauppila: Ihana perhe – Tietoisen vanhemmuuden ABC

Ihana perhe – tietoisen vanhemmuuden ABC vastaa monen perheen tarpeisiin. Kirja lähestyy tietoista vanhemmuutta käytännön tilanteiden ja esimerkkien kautta. Se kokoaa yhteen tunnettujen ajattelijoiden ajatuksia, teoriaa ja kirjailijan omia näkemyksiä muun muassa tietoisesta vuorovaikutuksesta perheen sisällä. Nämä nivotaan yhteen todellisten arkisten tilanteiden kanssa, jolloin niistä on todennäköisemmin  apua ja jolloin ne voivat tarjota tärkeitä oivalluksia omasta vanhemmuudesta. Kirja antaa avaimia hyvinkin arkisiin ongelmiin – miksi sisarukset nahistelevat, kuinka suhtautua ikuisesti kestävään nukuttamiseen tai miten järjestää omaa aikaa välillä kiireiseenkin perhearkeen.

Kirja on jaettu selkeästi eri aihepiireihin, ja kirjaa voi lukea vaikka aihe kerrallaan. Kirja auttaa selviämään vaikeista ristiriitatilanteista perhettä lähentävästi ja opettaa vanhemmille paitsi kärsivällisyyttä myös ja ennen kaikkea lempeyttä itseä kohtaan. Kirja on helppoa lukea pienissäkin pätkissä ja aiheisiin on helppo palata sitten, kun se omassa arjessa on ajankohtaista. Tämä kasvatuksen opas kuuluu jokaisen vanhemman lukulistalle. Se auttaa oivaltamaan monia lapsen mielen kummallisuuksia ja tukee juuri sitä omaa tapaa olla vanhempi. Ipanaisen raadiltä erittäin lämmin suositus.

Elina Kauppila

Elina Kauppila on tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja, filosofian maisteri ja yrittäjä. Hänen näkemyksensä ovat syntyneet työssä Toimiva perhe – kurssien kouluttajana, kotona kahden lapsen vanhempana ja vuorovaikutuksessa muiden vanhempien  kanssa. Häneltä on ilmestynyt aikaisemmin kirja Kamalan ihana päivä – lasten mindfulness.

 

Saatat myös pitää...