facebook_pixel

Heijastinliivi lapselle

11,50 

Heijastinliivi on leikissä mukana pysyvä keino parantaa lapsen näkyvyyttä pimeällä. Liivissä on edessä ja takana kaksi leveää heijastavaa raitaa. Saatavilla kaksi kokoa eri huomioväreissä.

Poista
Maksuton vaihto- ja palautusoikeus
Nopea ja luotettava toimitus
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
Aina ystävällinen asiakaspalvelu

Heijastinliivi lisää näkyvyyttä pimeällä

Pimeällä on ensiarvoisen tärkeää, että lapset näkyvät liikkuessaan. Heijastinliivi lapselle on helppo ja taatusti menossa mukana pysyvä keino parantaa pienen kulkijan näkyvyyttä liikenteessä.

Heijastinliivi toimii erinomaisesti kaikenlaisissa pihaleikeissä ja vaikkapa potkupyöräillessä. Roikkuvat heijastimet saattavat leikin tiimellyksessä jäädä kiinni johonkin ja irrota, mutta liivi ei menoa haittaa.

Lapsen heijastinliivissä on edessä ja takana kaksi leveää heijastinraitaa, jotka lisäävät tehokkaasti liivin käyttäjän näkyvyyttä. Liiviä on saatavilla eri huomioväreissä, jotka omalta osaltaan vielä auttavat näkymisessä.

Heijastinliivi täyttää hyvin näkyvää vaatetusta säätelevän standardin EN 1150:2001 vaatimukset ja on CE-merkitty. Liiviä tulee käyttää aina suljettuna, jotta se parantaa käyttäjänsä näkyvyyttä mahdollisimman hyvin. Varmista, etteivät muut vaatteet peitä liivin heijastavia raitoja.

Kaksi kokoa

Pienempi 1-2-vuotiaille sopiva heijastinliivi puetaan pään yli pujottamalla. Liivissä on sivuilla kuminauhat, jotka saa avattua toisen kainalon alta. Avattavissa kuminauhoissa on tarranauhakiinnitys.

Isompikokoisessa 2-4-vuotiaiden heijastinliivissä on edessä leveä vetoketju.

Pesu ja huolto

Pidä heijastinliivi puhtaana ja kuivana, jotta se säilyttää heijastuskykynsä mahdollisimman hyvin. Liivi kestää konepesun 40 asteessa, mutta sitä ei saa rumpukuivata. Heijastinliivin pesuohjeisiin on merkitty suositeltava pesujen maksimimäärä: liiviä suositellaan pestäväksi korkeintaan 25 kertaa. Tämän pesukertamäärän jälkeen liivin suojaavat ominaisuudet saattavat heiketä.

Ominaisuudet

  • 1-2-vuotiaiden koko: 71 x 40 cm
  • 2-4-vuotiaiden koko: 78 x 43 cm
  • Materiaali 100 % polyesteri
  • Liivi täyttää standardin EN 1150:2001 vaatimukset
  • CE-merkitty
Käyttötarkoitus

, , , ,

Merkki

Lapsen ikä

, , ,

Materiaali

Kausi / vuodenaika

,

Värisävy / kuvio

, , , ,

Mitat

 78 x 43 cm, 71 x 40 cm

Paino

55 g, 65 g

Valmistusmaa

Kiina

Käyttö, pesu ja huolto

Ei rumpukuivausta, Konepestävä

Sertifioinnit

CE-merkitty, Täyttää standardin EN 1150:2001 vaatimukset

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heijastinliivi lapselle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...